Ezeket a posztokat szerettétek idén a legjobban

9:04:00 PM


Alig kicsit több, mint egy nap van hátra az évből, úgyhogy ideje számot vetni. Tavaly is végigvittem a blogon az év utolsó előtti, utolsó és első napján ezt a válogatást, úgyhogy idén is beszámolok a legsikeresebb bejegyzéseimről, a legjobb olvasmányaimról, és persze a következő évi tervekről. Jöjjenek most azok a posztok, amik számomra is elképesztő mennyiségű emberhez értek el, és csak annyit tudok mondani hogy KÖSZÖNÖM!


A legeslegeslegesleglátogatottabb posztom idén a Mi az a POKET zsebkönyv, és hogyan lehet hozzájutni? poszt lett, ami számomra is meglepő, de majdnem 4500 emberhez jutott el. Ha belegondolok, hogy ez nagyjából egy fél Budapest Parknyi embertömeg. Elképesztő!

Igaz én is szerettem hírt adni a POKET-ről még az indulás közelében, és be is szerzem azóta is lelkesen az összeset (legutóbb Alice Csodaországban példányt vettem meg). Sokan tőlem értesültek, hogy vannak ezek a klasszikus kis olvasmányok, amik tényleg kabátkönyvek, sőt nekem farmerzsebkönyvek, mert még oda is pont bele tudom paszírozni ezeket. Juhú! Vecsei H. Miki ha olvasod ezt, akkor csókoltatlak! 😎 Ha szükségetek van POKET nagykövetre, csak szóljatok! 😀



Második helyre 4100-nál is több látogatással Leisa Rayven könyvsorozatának két részéről szóló poszt jutott. A Megtört Júlia és az Álnok Rómeó biztos a romantikus/erotikus könyvek rajongóit vonzotta be. A könyv két része vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, de nem bántam meg, hogy elolvastam őket. A poszt egyébként egy Blogturné része volt, szóval külön öröm látni, hogy ezt is ilyen sokan lekattintották.

Ugye milyen szép ez a banner? Bizony, ezt Ákos készítette! 


Dr. Seuss Rókamóka könyvét nem csak én, hanem ti is nagyon szerettétek. 3700-nál is többen érdeklődtetek a rímes-verses gyerekkönyvért, ami a Kolibri Kiadónál jelent meg, és innen is köszönöm nekik, hogy eljuttatták hozzám. Éljenek a rókák! 🦊





Szerettem befotózni a könyvespolcomat a Milyen egy könyvesblogger könyvespolca? című bejegyzésemhez, és nem is volt hiábavaló hiszen 2780 embert érdekel. Áhá! A kíváncsiskodás még mindig vonzza az embereket! Amúgy külön öröm, hogy ez egy TÉMÁZÓS poszt lett, mert szeretem ezt a kezdeményezést a bloggercsajokkal, és jövőre is folytatni kívánjuk további izgis témákkal! Keep calm!

Az új könyves meglepetés dobozok sok embert megmozgattak márciusban. Majdnem 2000 ember kattintotta ezt a posztot. Azóta a Mybookz lehúzta a rolót (akárcsak az akkori favorit, a Book a Sloth), Lakatos Levente könyves meglepijéről sincs semmi infóm, sehol sem láttam kommunikálva, de mintha működne csak zárt FB csoportban. A bejegyzésben szereplő BubbleBook tartja még magát, ők 2019-ben sem állnak le, mondjuk hülyék is lennének hiszen monopóliumuk van!

1970 ember kattintott rá Böszörményi Gyula Nász és téboly befejező kötetére, és mivel ez volt az év első posztja így elég jó évindításnak könyveltem el.



Két poszt kapcsolódik Hidasi Judithoz. Az egyik a Goodstuff "meglepetés" box, amiben könyveket is lehet pakolni, a másik pedig az Elveszve című könyv, amit ő írt. A krimi 2100 emberhez ért el, a Goodstuff doboz 1650.



Tudtátok, hogy idén Ákos is írt a Zakkant olvasra? Igen, ő a kedves férjem, és a blog dizájnjának és legtöbb képének a felelőse és a Ragadozó városok posztját 1666-en (micsoda ördögi szám!) kattintották. Remélem jövőre is rá tudom venni egy-két posztra! 😏



Az idei év egyik kedvenc posztja számomra A könyves bloggerek titokzatos élete vagy ilyen a bloggerlife című bejegyzésem lett, és nagyon örvendetes, hogy a TOP posztok listáján is előkelő helyen végzett. Nagyon szerettem megírni, ráadásul ez egy TÉMÁZÓS poszt lett, úgyhogy külön öröm, hogy 1220 ember kattolta le. Jó hosszú poszt lett, de csomó komment jött rá, tök jó kis diskurzusok voltak alatta. Fasza dolog ez a könyvesbloggerkedés, pont ezek miatt csinálom!


Köszönöm az összes olvasást / látogatást / kommentet! 2019-ben innen folytatom 🎆



Kövess a Facebookon, és az Instagramon a több tartalomért 👈💗 Csatlakozz a #mutimitolvasol csoportomhoz, és mutasd meg te is, hogy mit olvasol éppen! 

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Jó kis összefoglaló lett, és wow, mennyi kattintás! Elképesztő! Ránéztem most miattad, bár még nem járok ott az összegzésben, hogy nálam mi volt a legnépszerűbb, és képzeld, ugyanúgy a Poketes bejegyzés! :O :)
    Jövőre is sok-sok kattot, meg szuper posztokat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Éljenek a POKET könyvek! Szerettem ezt a kezdeményezést, cukik ezek a kiadások, és tök jól mutatnak a polcon, hogy ennyire színesek és ilyen kicsikék! Remélem még sok kiadást megélnek, és mi újra beszámolhatunk róluk és hozza majd a látogatókat a blogunkra :D

      Delete

Subscribe