Leisa Rayven - Megtört Júlia és Álnok szerelem

9:09:00 PM


Végre kiderül, amire minden romantikus könyvmoly vár! Leisa Rayven Megtört Júlia című könyvéből megtudhatjuk, hogy hogyan végződik Ethan és Cassie különleges szerelme, majd a Starscrossed trilógia záró kötetében megismerkedhetünk a szuperszexi filmsztárral Liam Quinnel, és Ethan húgával Elissával, akik között különleges kapocs van. Elissa hat év után találkozik élete férfijával újra, ám ez a találkozás nem lesz zökkenő mentes, amikor kiderül, hogy együtt kell dolgozniuk…

 A Blogturné Klub 4 bloggere egy rendhagyó turnéra invitál, amiből bepillantást nyerhetsz Etha és Cassie kapcsolatának alakulásába, és megismerkedhetsz az új párossal is, aki ugyanúgy elrabolja majd a romantikus könyvek kedvelőinek szívét. Tarts velünk a Megtört Júlia és az Álnok szerelem egyesített turnéján, és nyerd meg a turné végén a könyv 1-1 példányát! Felkészültél?

Leisa Rayven - Megtört Júlia

Kiadó

Libri Kiadó, Insomnia könyvek, 2018

Oldalszám

412

Fordító

Bikics Milán

Sorozat

Starcrossed-sorozat 2.

Fülszöveg

Cassie Taylor éveken át küzdött, hogy elfeledje Ethan Holtot, élete legnagyobb szerelmét. Mikor a fiú nem volt képes viszonozni a mély érzelmeket, és elhagyta őt, Cassie énjének egy darabja is együtt halt a szerelemmel. Legalábbis úgy hitte.

Most ő és Ethan főszereplőként lépnek a Broadway színpadára, Ethan pedig eltökélte, hogy visszaszerzi Cassie-t. Azt állítja, megváltozott, és most már képes kimondani, amit évekkel ezelőtt még nem mert. De Cassie tud-e újra hinni neki? Miben különböznének a mostani nagy szavak a régiektől? Ethan tisztában van vele, hogy nem változtathatja meg a múltat, melyben annyi fájdalmat okozott, de a jövő érdekében még léphet: csupán meg kell győznie Cassie-t, hogy valóban összetartoznak.

Leisa Rayven - Álnok szerelem

Kiadó

Libri Kiadó, Insomnia könyvek, 2018

Oldalszám

412

Fordító

Bikics Milán

Sorozat

Starcrossed-sorozat 3.

Fülszöveg

Liam Quinn a világ egyik legnagyobb filmsztárja... egyúttal az egyetlen férfi, akit Elissa Holt valaha szeretett. Az egyetlen, akit soha nem tud feledni.

Hat év távollét után Liam és lélegzetelállító menyasszonya a Broadwayre érkezik. A darabba, melynek éppen Elissa az ügyelője. A gond mindössze az, hogy az éjszakába nyúló próbák során elmosódik a határ aközött, hogy mi van, és mi lehetett volna - ebben a helyzetben pedig elég egy elgyengült pillanat, és világraszóló botrány rázza meg a sztárvilágot. Elissa ugyan belátja, hogy Liam iránti újraéledő vonzalma csak bajt hoz a fejére, de hiába. Minden reménytelen, romantikus alak tudja: a szerelem nem követi a rendezői utasításokat


Két könyv, két kapcsolat, két külön értékelés


Azt hiszem még sosem értékeltem egy poszton belül két könyvet, de most ez is eljött, hiszen rendhagyó 2in1 turné zajlik most Leisa Rayven két romantikus/erotikus könyvével. A Hitvány Rómeót nagyon imádtam, így szinte azonnal belevettem magam a Megtört Júlia című könyvbe, hiszen tudni szerettem volna, hogy hol folytatódik Ethan és Cassie kapcsolata, ami cseppet sem volt egyszerű, már az első kötetben sem. Párosunk között elképesztő kémia van, és annak ellenére hogy Cassie 19 éves, Ethan 23 még így is nagyon mély érzelmeket élnek meg. Tudtam, hogy ez a rész fájdalmasabb lesz, mint az első, hiszen ebben a részben végre kiderül, hogy miért is volt annyira hitvány Rómeónk, azaz Ethan.

Tetszett, hogy sok érzelem volt a könyvben, és Leisa Rayven bebizonyította, hogy nem csak az arcpirítóan erotikus részekhez ért, hanem a mélyebb érzelmek leírásához is. Cassie fájdalma teljesen jól átjön a lapokon, szinte sajnáltam őt, hogy ki kellett állnia ezt az egészet Ethan miatt/mellett. Szerencsére megkapjuk a másik részről is a válaszokat ezekre a kérdésekre, így teljesen kerek egész lesz a történet. Valami azonban hiányzott a kötetből, ami tökéletessé tette volna, de nehéz megmondani, hogy pontosan mi.

Ebben a kötetben kevesebb volt a szex, ellenben mivel a két főszereplő fel volt tüzelve, záporoztak az elfojtott vágyak és pikáns utalások, és azt hiszem nem volt még könyv, amiben ennyiszer olvastam, volna a "kancás" kifejezést :) Ezen jót mosolyogtam, de szerencsére egyik jelenet sem tűnt alpárinak, Leisa Rayven nagyon ért ahhoz, hogy minőségi szexjeleneteket írjon és ezeket jó volt olvasni.

Megtört Júlia értékelés: 5/4 


Több lelkizés, több vallomás és több érzelem volt ebben a kötetben, ami mellett valahogy eltörpült az erotikus rész. Csak vágyak voltak, a beteljesülésre sokáig kell várni, és bár ez nem volt baj, valahogy mégis másmilyen volt ez a kötet, mint az általam annyira imádott első rész. Nincs ezzel baj, mert Ethan és Cassie még mindig egy szuper páros (már amikor együtt vannak és nem egymás után sírnak), és imádtam a közös jeleneteiket, a zrikálásokat, és persze jó volt olvasni a Groove-ról is.

A színésznek tanulás (és ezzel együtt a visszaemlékezés) itt most kicsit kevesebb szerepet kapott, hiszen már a végzős szerepük megvolt az előző kötetben, de azért jelen volt a suli, és persze a közös felnőtt munkájuk is, ahol Ethan és Cassie újra találkoznak ezúttal a Brodway-en.

Kerek egész lezárást kapott a kettejük kapcsolata, és ez tetszett :) Jó volt két kötetben izgulni értük, és szimpatikusak maradtak a szememben, mert mind Ethanről, mind Cassieről kiderültek, hogy mik a gyengéik, és mégis tudtak tenni azért, hogy ezeken javítsanak. Ethan változott a legtöbbet, de a Megtört Júlia főként Cassie-ről és az ő fájdalmas érzelmeiről szól. Együttéreztem vele, és adott egy is feloldozást a könyv végi lezárás.

Ha szeretnétek egy különleges szerelemről olvasni, akkor a Hitvány Rómeó és a Megtört Júlia a romantikus-erotikus könyvek szerelmeseinek biztos, hogy tetszeni fog.

Vedd meg most!
Szerezd be a könyvet 20%-os kedvezménnyel.

Elissát már megismerhettük az első két kötetben, hiszen ő Ethan kishúga (aki szintén a színészképzőbe jár, de nem színésznek tanul, hanem színházi intézőnek) így nem volt újdonság az, hogy ez a kötet róla szól. Bár nem nevezném folytatásnak, hiszen önállóan olvasható az Álnok szerelem, csak itt egy kötetben kapunk meg mindent. Hasonló volt a felállás egyébként Cassie és Ethan pároshoz, hiszen Elissa is több évig nem látta Liamot, aztán egy munka során újra egymás mellé sodorja őket az élet, viszont Elissa és Liam nem jártak anno. Egyetlen éjszakát töltöttek együtt, de ez olyan elemi erejű volt, hogy a lány nem tudja feledni a férfit. De vajon ez fordítva is így van?

Amikor Elissa új munkát kap, hogy ő ügyelje a Makrancos Kata (hohó újabb Shakespeare mű színpadi átirata) Brodway változatát boldogan vállalja el. Csak akkor még nem tudja, hogy Liam Quinn lesz a férfi főszereplő. Az a Liam, aki anno csak úgy lelépett tőle, és akivel érdekes viszony fűzi össze a lányt. Persze most már effektív felnőttként helyén kell(ene), hogy kezeljék a dolgokat, de ez nem ennyire egyszerű, hiszen az emlékek újra előtörnek Elissában és Liam sem lesz érzéketlen...

Az Átkozott szerelem Elissa szemszögéből mutatja be a történéseket, és általa beleláttunk a Brodway-en zajló munkálatokra, és azt is láthatjuk pontosan, hogy mi is egy színpadi ügyelő feladata. Sok minden függ a lánytól, akinek a legjobb barátja és lakótársa Josh, aki szintén vele dolgozik. Amikor megjelenik Liam és menyasszonya a híres és bombázó vörös démon (Angel) akkor Elissa pislogni sem tud... És több hónapos munka vár rá a férfival (és menyasszonyával, aki Makrancos Katát játssza), és ez a helyzet cseppet sem könnyű. Ráadásul Liam sem könnyíti meg a dolgokat, mert úgy tűnik a férfi mintha szívesen folytatná a dolgokat úgy, ahogy anno abbamaradt. De akkor mi lesz Angellel, a darabbal és magával Elissával? Nos... Minden kiderül az Álnok szerelem könyvből, ami bőven tartalmaz erotikus jelenetet, még annak ellenére is, hogy szerelmespárunk csak egy éjszakát kap...

Álnok szerelem értékelés: 5/3.5


Egy kicsit úgy éreztem, hogy Leisa Rayven nem mert nagyot lépni az új szerelmespárral kapcsolatban. Hasonló séma mellet maradt, csak a neveket változtatta meg és egy-két dolgot. Ez egyébként annyira még nem is volt baj, hiszen elsőre is tetszett, de azért másodjára, már jó lett volna valami kreatívabb megoldás. Elissa mellől is lelép álmai pasija, aki aztán évek múltán tér vissza, így a lezáratlan ügy és az érzelmek összekuszálják a dolgokat. Elissa is kapott egy helyes barátot (Cassie-nak a meleg lakótársa volt az Tristan), itt pedig megismerhetjük a kocka Josht, aki egy igazi nőcsábász, és Elissa jobb keze a munkájában is, akárcsak barátként. 

Tetszett, hogy a Brodway mellett sokat kapunk effektív Hollywoodból is, hiszen Liam és Angel igazi nagymenő színészpáros, akik egy négy részes filmsorozattal már a világ csúcsán vannak. Rajongók ostromolják őket a színház előtt, paparazzik követik, és minden lépésükről tudnak a bulvárlapok szerkesztői. Ügynökük van, pr-osuk és persze elvárásaik, amit a színház igyekszik teljesíteni. Szerencsére a sztárallűrök elmaradnak és megismerhetjük az igazi Liamet, és vele együtt Angelt is. Jó hogy ő is szerepet kapott, persze nem lepett meg vele kapcsolatban semmi sem, de jó hogy nem csak Elissa és Liamről szól az egész szituáció. 

Liam eltitkolt dolgai, és a könyv végi kemény helyzet nem volt annyira súlyos, mint ahogy be volt állítva, de a könyv lezárása miatt jár a pirospont Leisa Rayvennek, mert nagyon romantikusra sikeredett egy esküvő miatt. Azt nem árulom el, hogy kiéra vagyunk hivatalosak, de az utolsó oldalakon végig mosolyogtam és bár kicsit szirupos volt, még is kellett ez a lezárás. Kapunk bőven erotikát is a regénybe, bár azt hiszem itt mintha több lett volna a verbális szexelés rész. Néhány megjegyzést nehezen tudtam kitörölni a gondolataimból, az egyik az "úgy baszkodnám, mint a budiajtót" elszólás volt. Kicsit túl lett tolva, hogy Liam teste tökéletes, a hasa kockás, az izmai daganak, a szerszáma pedig múzeumba illő. Persze nyilván tudom, hogy ezekben a történetekben a férfi főszereplők Adoniszok, de azért néha már túl sok volt az ömlengés. Bocsi, Liam! 

Összességében viszont az Álnok szerelem is megállja a helyét a műfajban, és nem bántam meg, hogy elolvastam, mert a vége kifejezetten jó volt, és végre volt romantika is, nem csak perzselő szenvedély, ami a könyv többi részét tette ki. Ha szerettétek az első két kötetet, akkor Liam és Elissa love story-ja sem fog csalódást okozni 😉

Vedd meg most!
Szerezd be a könyvet 20%-os kedvezménnyel.

Nyereményjáték



Ethan és Cassie a Groove-ban, a színészképző iskolájában találkoznak. Elissa is itt tanul mint színpadi ügyelő. A lány miután befejezi az iskolát megismerkedik a színésznek készülő Liammel, akivel aztán később együtt is dolgozik… A színész világban nem ismeretlen, hogy aki együtt dolgozik a másikkal ott előbb utóbb felbukkannak az igazi érzelmek, nem csak a színpadiak. És mint tudjuk a színpad a legjobb rendező!

A mostani nyereményjátunkban olyan párokat keresünk, akiket a közös munka hozott össze.
A te dolgod az lesz, hogy kitaláld a leírás és fotó alapján a párokat, és beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A turné végén lehetőséged lesz megnyerni a Megtört Júlia és az Álnok szerelem egy példányát.

A Step up című táncos film forgatásán ismerkedtek meg, majd jöttek össze. Kétévnyi randizgatás után a színész úgy döntött, megkéri barátnője kezét, aki persze egyből igent mondott. Az esküvőt 2009. július 11-én tartották Malibuban. Kikről van szó? 




A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turnéban résztvevő bloggerek 


05.02. Zakkant olvas
05.04. Angelika blogja
05.06. CBooks
05.08. Kristina blogja

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe