Itt az első erotikus könyves meglepetés doboz, azaz a júliusi Taboox Reader tartalma

9:44:00 PM


Kíváncsi lettem, amikor elkezdtek szivárogni az első magyar erotikus könyves meglepetés dobozról a beharangozó hírek. Még anno írtam is róla a blogon, aztán bekövettem a Taboox közösségi oldalait, és amikor lelkes bloggereket kerestek a második dobozukhoz, jelentkeztem. Szimpatikusnak találtak, úgyhogy én is bekerültem azok a bloggerek közé, akik boldogan bontogathatták a júliusi dobozt. A bejegyzés további része SPOILEREKET tartalmaz a dobozra nézve, csak akkor kattints tovább, ha már te is kézhez kaptad!

De mi is az a Taboox Reader? 


A Taboox Reader egy havonta megjelenő erotikus könyvet és az (erotikus) élményt fokozó kiegészítőket és más meglepetéseket tartalmazó doboz. A nagy dobozban egy könyv, 4-8 ajándék lapul ez 9800 forintba + 980 ft szállítási költséggel rendelhető meg, a Taboox Mini Readerben szintén egy könyv van, de itt 2-5 ajándék tárgy. Utóbbi 6990 forintba. Az előző doboz unboxinját Tibinél meg is nézhetitek, én a júliusi dobozt nyitogattam.

Egy nagy barna dobozban érkezett még múlt héten pénteken a munkahelyemre a csomag, de sajnos aznap nem voltam bent, így csak ma, azaz hétfőn jutottam hozzá a dobozhoz. Elég körülményes volt hazajuttatni reggel a munkahelyemről a szakadó esőben, de megoldottam és nem ázott el :) Én eléggé, de az más kérdés. Szerencsére a barna doboz megvédte az igazi dobozt, ami mögött a meglepik lapultak. 

A barna sima dobozban egy fehér karton doboz volt Taboox felirattal, a matricát (amin Jó szórakozást! felirat van) kinyitva pedig egy fehér csomagoló védte a termékeket, amik között rózsaszín kis papírkitöltő volt szétszórva. Bevallom nagy rajongója vagyok a doboz kitöltőknek (ez biztos valami fixáció nálam 😆), és ez a rózsaszín nagyon-nagyon tetszik. Esküszöm, ha csak ez lett volna a dobozban, már imádtam volna. Jó azért volt más is alatt :) Imádtam belenyúlni a kitöltő miatt a dobozba, és kihúzogatni a termékeket, amik egy kis üdvözlő lap mögött voltak elrejtve. 



Az üdvözlő lapról kiderül, hogy ez a csomag igazi nyári doboz, hiszen a nyaralás édes óráit, a fesztiválok pezsdítő hangulatát, a hosszú utazások, és a vízparti napozások érzését adja vissza. Nagyon tetszett a dobozt bemutató szöveg, igazán kedvcsináló volt. Annyi megjegyzés, hogy lehetett volna egy kicsit igényesebb a papír, illetve a dizájn, de ez még bőven kiküszöbölhető a jövőben. 

És hogy mi lapult a Taboox nyári kiadásában? 


Gondolom kíváncsiak vagytok. Íme a lista: 


A könyvek, mert hogy kettő is volt benne: 

Alessandra Torre Hollywoodi mocsok című könyve és Jodi Ellen Malpas Ez vagyok című kisregénye 

CMD Sandorini homoktövis arc és testcsillám
JoyDrops őszibarack ízű masszázsolaj
Ziaja mini kasmír protein testápoló
Tollas nyaklánc
Retro kakasos nyalóka
Arany ékszertetoválás 


Wow! Így leírva elég tetemes a lista, de jöjjön alább az első vélemények a cuccokról, mert hát muszáj volt megszaglászni, kibontani, megízlelni, és magamra fújkálni és kenni a krémes dolgokat. 



A Hollywoodi mocsok című könyvre már kíváncsi voltam, a kisvárosi csaj és a hollywoodi rosszfiú szerelme érdekes lehet, tipikus strandra való olvasmány. Jodi Ellen Malpas néhány könyvét birtoklom, de mivel ez a 3.5 rész így azt hiszem ezt nem most fogom még elolvasni (előbb a többi rész dukál!). 

A legsúlyosabb dolog a dobozban a finom illatú masszázsolaj volt. Még sosem használtam ilyet, így majd biztos kipróbálom. A kis testcsillám tényleg csillog, viszem is magammal a holnapi utazásomra Veronába, remélem hogy jól fog mutatni este a bőrömön. A testápoló is nagyon jó, ráadásul utazó kisszerelés, és kellemes illata van, ez is landolt egyből az utazós neszeszerembe! 



A kakasos nyalóka nekem fun, mert régen mindig vettem a búcsúkban, és hát ahogy a papír is írja van Cockyhoz van köze... De hogy ki is az a Cocky gondolom majd kiderül a Hollywoodi mocsok elolvasása után. 

Az arany ékszertetoválás fesztiválszezonra tényleg jó lehet, de én nem hiszem, hogy felavatom, mert egyrészt idén nem hiszem, hogy eljutok bármelyik fesztiválra, és bevallom nem igazán az én stílusom minden minta, de azért biztos valahová rakok a csillogó tetkókból, mert ha már igazi nincs, akkor egy kis mű belefér. Enélkül meglettem volna, de végülis jó ötlet, és a fiatalab korosztály lehet, hogy bátran hordja majd. 



A nyaklánc igazán szép darab, arany színű és nagyon jól néz ki felvéve is (erről nincs fotóm sajnos), de higgyjétek el nekem :) 

Összességében elégedett vagyok a dobozzal, mert sok szépségápolási termék volt benne, és a fő könyv érdekel, a novella pedig remek ötlet, tuti, hogy az erotikus könyveket szerető könyvmolyok elegédettek miatta. 

Az erotikus faktort a masszázsolaj hozza főként (meg a kakasos nyalóka) ezzel nincs is baj, de bevallom vártam valami meglepőbbet. Talán majd a következő dobozzal érkezik valami igazán pikáns cucc is :) Igazából egyáltalán nem volt ciki vagy kellemetlen az első magyar erotikus könyves meglepetés dobozt bontogatni, használható termékek, és jó könyvek lapultak a dobozban. Remélem a későbbiekben azért jobban ráfeküdnek az erotikára, mert hát úgy gondolom, hogy van piaca ennek és semmi gond nincs ezzel. 

Ha szeretnétek ti egy kis erotikát belecsempészni a hétköznapjaitokra, amik mellé még könyv is jár, akkor nézzetek körül a Taboox oldalán: 

https://www.taboox.hu/taboox-reader-2/



A könyves meglepetés doboz mellett van randizós doboz és lánybúcsús meglepi doboz is. Vajon azokban mi lapulhat??? :) 

Érdemes követni a Taboox-ot instagramon is, és Moly-on is, mert mindig el lehet csípni egy-egy ingyenes szállítási napot. Amit pedig érdemes felírni a naptárba: 


Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe