Nyári készletkisöprés a Good Stuff Boxnál!

2:55:00 PM


Már írtam nektek anno a Good Stuff Boxról, de most muszáj újra egy mini felhívást közzé tennem, mert tök jó akciójuk van. 5 teljes terméket tehetsz a dobozba (ez lehet akár 5 könyv is!) és szállítással együtt csak 4999 forintba kerül a dobozka június 6-án este 20:00 óráig. Szerintem nagyon megéri, mert szuper nem csak könyves termékeket vannak. Mutatom, hogy én miket pakolnék a Good Stuff dobozomba :)
Nagyon tetszik a levendulás könyvjelző, tök jól mutatna bármelyik nyári olvasmányomban. És ha már olvasnivaló, akkor két oldalnyi könyv is van a Boxba pakolható termékek listáján. Itt tudod böngészni őket.




Nekem gyerekkori kedvencem Janikovszky Éva, így az ő könyvei közül biztos, hogy választhatnék a saját a dobozomba. A Kire ütött ez a gyerek? című könyvet én anno rongyosra olvastam, de szerettem a Már iskolás vagyok című könyvet is. Várandós barátnőknek, vagy akár magadnak is kedves olvasmány lehet szintén Janikovszkytól az Örülj, hogy fiú, Örülj hogy lány! című könyvek egyike.




A Bűnbe született igazi strandos olvasós erotikus/romantikus regények tűnik a fülszövege alapján,  Johann Hari A kábulat ára igazi történet a mai droghelyzetről, úgyhogy nem lehet elmenni sajnos a témája mellett.

Nagyon szeretem a levendula illatot, és mivel a szárított növénykék sajnos hamar elvesztik az illatukat, egy ilyen levendulás permet jól jöhet, főleg elalvás előtt, mert a levendula köztudottan nyugtató hatással bír. Eléggé bírom az unikornisokat (ki lepődött meg ezen? 🦄) úgyhogy ez az unikornisos zokni tökéletes viselet ugye?



Remélem, hogy idén eljutok valami tengerpartra, esetleg a Balaton partjára, úgyhogy egy naptejet tuti, hogy bedobnék a dobozomba. A Wooden Spoon napteje teljesen bio összetevőkből készül, és ráadásul hipoallergén, így babákra is bátran kenhető.

Szóval így áll össze az én álomdobozom: Janikovszky könyv, levendulás könyvjelző és permet, naptej és cuki zokni. Ti mit pakolnátok bele?

Ne hagyjátok ki az akciót, mert rövid ideig él és még nagyon sokféle termék van fent a shopban (krémek, kiegészítők, táska, babacuccok, ékszerek és persze még másféle könyvek is). 


🎁ITT TUDOK NÉZELŐDNI ÉS RENDELNI! NE MARADJATOK LE! 🎁


Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe