Ez lapult a júniusi Book a Sloth Club felnőtt dobozában

11:15:00 PM


Ha június, akkor újabb BASC doboz, ami ezúttal is a felnőtt kategóriából érkezett, amiről azt lehetett tudni, hogy egy misztikus/horror könyvet fog tartalmazni. Nagyon izgatottan vártam a június közepét, mert lövésem sem volt, hogy melyik könyv kerül a csomagba, de elöljáróban annyit, hogy nem csalódtam. A könyv is szuper, és a dobozban rejlő cuccok is tetszenek. A bejegyzés következő részében SPOILEREK következnek, úgyhogy ha nem szeretnél erről tudni, akkor ne lapozz :)
Mindig tök izgatott vagyok, amikor érkezik az aktuális BASC doboz, de a múlt havi kis malőr után most minden flottul és szuperül zajlott. A kiírt napon kaptam értesítést (ez csütörtökön volt), hogy a csomag a kézbesítőnél van, és aznap meg is érkezett a munkahelyemre. Aznap nem voltam bent, de Edina barátnőm volt olyan kedves, hogy elhozta a Moszkva térre, amikor ment haza, így csütörtök délután már izgatottan bontogattam a dobozt.

A sima barna dobozban a szokásos színes lajháros doboz lapult (dupla védelem, az eső ellen jó is volt aznap!), amit kihúzva fekete selyem papírba csomagolt meglepik következtek. A selyempapír színválasztása jó ötlet volt a horror/misztikus témához.

A dobozban legfelül a szokásos "mit tartalmaz a doboz" papír lapult, amit mindig csak a végén olvasok el, amikor már átnéztem a doboz tartalmát, mert hát úgy az igazi, ha turkálhatok a meglepik között. A mostani doboz nekem könnyebbnek tűnt az előzőnél, de ugyanúgy 5 ajándékot rejtett + a könyvet, így a mennyiség megvolt, csak a tartalomra volt könnyebb, és később meg is látjátok, hogy miért :) Íme a lista, és aztán pár kép a kedvenceimről közelről is:

➖ Könyvvászon (Book a Sloth Club) 
➖ Ha el tudod olvasni, hozd ide a könyvemet szövegű zokni (Mammy Made Me)
➖ Little's őrölt kávé (mogyorós, ír krémlikőrös, csokoládés ízben) Nekem az utóbbi érkezett szerencsére
➖ Aszalt meggy fehér csokoládé burokban (kézműves csokoládé ChocoCard)
➖ Londonos könyvtámasz
➖ A könyv pedig: Veres Attila - Éjféli iskolák

A fekete selyempapír és és a doboz beharangozója nagyon illik egymáshoz. Meg a könyvtámasz is! 

Természetes a legkedvencebb dolog a dobozból az a könyv, mert Veres Attila saját kezűleg dedikálta, és mivel szemeztem ezzel a könyvvel a Könyvhéten (Pupilla el is hozta magával), így tökre örülök neki, hogy megkaptam.

Ott a dedikálás és ahhhh az a szép könyvtáska. A fejem nem publikus állapotú, de a zokni menő. 


A másik kedvencem a könyvtáska, ami bár nem horroros mintájú, de tetszik a letisztult térképes, hajózós, felfedezős stílus. Be is vetem a hétvégi utazásnál, mert egész vastag, és jó masszív anyagja van és belefér az éppen olvasott 532 oldalas Nesbo könyvem is!

A másik vicces cukiság a zokni, amit nyilván azonnal fel is avattam, és néhány további fotóról le is maradt, mert a lábamon viseltem éppen. Remélem bírni fogja rajta a minta, és nem kopik le. A méret rám tökéletes, szóval ezt nem tudom hogy csinálta a BASC csapat, de ez menő. Vagy csak az én lábam átlagos?

A kávéba egyébként bele lehet szagolni a hátulján lévő kis résen és ahhhhhwwww, nagyon kellemes. 


Az ehető/iható finomságok mindig jók, az aszalt meggyet nagyon szeretjük, Ákos már szerintem feni is fogát a zacskóra, de még nem bontottuk meg. A kávéval kicsit bajban vagyok, mert semmilyen kávéfőzőnk nincs itthon, és anyuéknál sem igazán, mert ők is csak zacskós 3in1-et isznak, és ahogy láttam a csomagoláson ehhez bizony kell legalább filter, amin átszűri az ember a forró vízzel, vagy egy french press, de hát nem vagyok kávégourmet, szóval...

A könvytámasz igazi jolly joker, mert én elég sokat használok dekorációként is a könyvespolcomra, és bár van már feketém, de ilyen Londonos nincs. Ez a város igazi szerelem lett tavasszal szóval juhéjjjj! Most végre láthatom egy könyvtámaszon is a nevezetességeket, amiket én is mind megnéztem anno.

Az egyik kedvencem a dobozból 💙


Szóval ennyi volt a júniusi felnőtt BASC doboz, ami szerintem megint minőségi lett, és tele volt hasznos és mutatós dolgokkal, amiket el lehet fogyasztani, vagy fel lehet használni dekorációként, vagy csak hasznosak a könyvek tárolásához, utaztatásához.

A júliusi dobozok már rendelhetők, és eléggé jók a témák. A felnőtt dobozban egy NA-romantikus könyv lesz, a magyar YA könyv a Városnézés Londonban fantázia nevet kapta, a YA angol pedig Once upon a time fedőnévre hallgat. 

Itt tudsz rendelni a három csomag közül >>> https://shop.bookaslothclub.com/elofizetesek 

📦 Ne feledjétek, ha új megrendelők vagytok a BASC-nál, és felhasználjátok a ZAKKANT20 kódot, akkor 20%-ot kaphattok a következő doboz árából :) Az elsőnél még nem él a kedvezmény, de a következő körben már jár a 20%. 


Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Ha jártok az IKEA-ban, ott van nagyon vagány french press, de egyébként Tescoban, Pepcoban meg szerintem kb bárhol lehet kapni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi a tippet, Ákos mondta, hogy nem is drága, de úgy látszik én csak ilyen elit baristás helyeken néztem súlyos pénzekért :D :D :D

      Delete
  2. Ahhhh, most verem a fejem a falba, hogy nem rendeltem meg - pedig ez is könyv érdekel, na és az extrák is szuperek! Én is a french presst ajánlom nektek - ha elég nagyra van őrölve a kávé, akkor azt tök egyszerű használni, csak forró víz kell hozzá. Mondom ezt úgy hogy még nem próbáltam, de most olvasom a 3. kávés könyvet :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Még maradhat akár (át nem vett csomagok) úgyhogy még akár te is szert tehetsz egyre... Amúgy a kávé eléggé jól le van darálva, lehet hogy vízzel is adná, de azért én átszűrném.

      Delete

Subscribe