Nyerj páros jegyet az Éjjeli napfény című film premier előtti vetítésére

1:06:00 AM


Újabb filmes nyereményjátékot hozok nektek, amit újfent a Maxim Kiadó támogat, ám ez főként a budapestieknek, és a környéken élőknek szól, hiszen az Éjjeli napfény című romantikus film budapesti premier előtti vetítésére lehet jegyet nyerni. Részletek és a villámjáték alább!
A Nap nap után könyv és film után újabb romantikus könyv kerül a mozivászonra. Trish Cook könyve sem kerülhette el a megfilmesítést.

Az Éjjeli napfény című film április 19-től látható majd a magyar mozikban, és ugyanekkor jelenik meg a Maxim Kiadó Dream válogatás részeként a könyv.

A bejegyzés végén páros jegyet nyerhetsz a film PREMIER ELŐTTI BUDAPESTI vetítésére. Fontos, hogy csak akkor játssz, ha el is tudsz menni az eseményre, ha te nyersz (2018. április 18. este 19 óra, Mi Mozink, Óbuda).A könyvre a film két főszereplője Bella Thorne és Patrick Schwarzenegger került, ők alakítják a Katie-t és Charlie-t, aki érdekes körülmények között szeretnek egymásba, ám egy betegség falakat emel közéjük.


A könyv fülszövege:

A ​17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak.
Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét.
Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.

„Egy szívszorító történet szerelemről, veszteségről és egy majdnem tökéletes nyárról – remek olvasmány a Csillagainkban a hiba és a Love, Simon rajongóinak.”
Amazon

„Katie szemén keresztül újra átélhetjük az első szerelmet minden szépségével és konfliktusával együtt, a lány helyzete pedig rámutat arra, hogy minden napunkat éljük a lehető legteljesebben. Szívszorítóan szép történet!”
Book Heaven

Vedd meg most!
Rendeld elő  a könyvet 30%-os kedvezménnyel.


📚 OLVASS BELE A KÖNYBE ITT 📚


📌A KÖNYV ADATLAPJA 📌


A film trailerét itt nézheted meg!
És most jöjjön a játék! Két kérdést találtok a Rafflecopter dobozban, amire ha megnézitek a film trailerét, és a könyv adatlapját (fent láthatjátok a linket), akkor tudni fogjátok a választ! Hajrá!


a Rafflecopter giveaway

A nyereményjáték vasárnap este 20 óráig tart. A nyertest emailben értesítem a további teendőkről a Maxim Kiadóval egyeztetve. A nyeremény egy páros mozijegy az Éjjeli napfény című film premier előtti vetítésére, ami 2018. április 18-án, szerdán lesz 19 órától a  Mi Mozinkban (Óbuda).

Ha tetszett a játék, akkor hívd meg a barátaidat is játszani, illetve oszd meg a posztot :)

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe