Karácsonyi Blogturné 2017

8:00:00 AM


Én már nagyon várom a karácsonyt, remélem, hogy nektek is sok izgalmas olvasmány lapul majd a karácsonyfa alatt! Nálam is olvashattok egy kis karácsonyi üdvözletet, amit az egyik szerző küldött, és a turné végén 5 nyereménykönyv is vár rátok! Nevezzetek be egyre, és kezdjétek a jövő évet egy új olvasnivalóval :) 


Mi, a Blogturné Klub tagjai szívesen emlékezünk a régmúlt idők karácsonyaira. Ám amikor felidézzük ezeket a pillanatokat, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk. A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé. Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van! Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket! Olvass tovább, és nyerj te is! 

Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket. Idén viszont papírt és pennát adunk a kezükbe! Mától kezdve minden nap egy könyves karakter kíván valamely szereplőtársának kellemes ünnepeket. Hogy ezt mókásan, rejtélyekkel tűzdelve, könnyfakasztóan, netán szerelmesen teszi, az csak tőle - vagy az őt megálmodó szerzőtől - függ. De hogy ezek a képeslapok megérkezzenek valódi címzettjeikhez, az rajtad áll, ugyanis a Blogturné Klubnál történt egy kis galiba. Valamelyik tréfás kedvű manó elmaszatolta a címzettek neveit, nekünk pedig nem sikerült megfejtenünk őket.

Gyere, foglalj hát helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, segíts nekünk! Fogadjunk, hogy ügyesebb leszel nálunk! Ígérjük, jutalmad nem marad el. Ha mindegyikük nevét kitalálod, meglehet, hogy a feléd tartó postás pompás csomagot nyom a markodba. Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi lesz benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen az Angyalok erre is ügyelnek. :) Jó szórakozást! A szerzőknek pedig ezúton is köszönjük, hogy idén is segítettek és támogattak minket!

Kezdd te is a 2018-at egy könyves nyereménnyel! 


Mostani játékunk során nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni foteledben, elolvasni az adott állomáson található karácsonyi képeslapot és kitalálni, a feladó kinek szánhatta. Ha ez megvan, elég csak a címzett nevét beírnod a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Amennyiben mindegyik állomással megpróbálkozol, esélyed nyílik megnyerni valamely meglepetés könyvet, amit a Blogturné Klub bloggerei ajánlottak fel.

Íme az én képeslapom, alább a szöveg, ha nem tudnátok elolvasni:


Kedves boglyahajú barátném!

Épp egy csatából tértem vissza, ahol egymagam vittem az alvilágba százhuszonhárom katona lelkét, és a vérükből úgy belakmároztam, hogy tán egy hétig sem éhezem meg, amikor Hekaté mágiájának köszönhetően bepillanthattam a jövőtőkbe.
És nem tetszett, amit láttam.
A korszakotok teljesen kifordult magából. Ti tényleg más istenek születéséhez rendeltek ünnepeket? És velünk mi lesz? Nem bizonyítottunk már eleget? Nem kellene inkább velünk foglalkoznotok?
És mit jelent az, hogy a szeretet ünnepe? Ez teljességgel értelmezhetetlen. Úgy látom ideje újra a jövőbe látogatnom, és rendet tenni nálatok a transzcendens ügyekben. Szóval számíts az érkezésemre.
Ui.: Mivel úgy értesültem, hogy a karácsony egyfajta ajándékozási kötelezettséggel jár, a „dolgok rendbe tételét” elhalasztom az ünnepek utánra.
Ui.2: A varázsdobozotokban láttam, hogy egy Jamie Oliver nevű harcosotok mindent átszelő késeket készít, olyanokat, amiknek én is hasznát vehetném a csatákban. Jusson ez eszedbe az ünnepi készülődés közben…
Addig is tűrhető karácsonyt!

Extra pontokat szerezhetsz, ha kinyomtatod, vagy valamilyen technika segítségével elkészíted a képeslapjainkat, majd valahol, amerre jársz, elhagyod - és ezt meg is örökíted. A kép linkjét úgyszintén a rafflecopterbe linkelheted. Ezt akár naponta is megteheted, annyi a lényeg: legyen rajta az adott üzenet, és az, hogy Karácsony a Blogturné Klubbal! Segítsetek egy kis szeretet csempészni a világba!

Fontos! A játékban csak az vesz részt, aki mindegyik kérdéssel megpróbálkozott. Továbbá csak magyarországi címre tudunk postázni, a nyerteseknek pedig 72 óra áll rendelkezésükre, hogy válaszoljanak a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway



A turnéban résztvevő bloggerek 


12/09 Olvasónapló
12/10 Spirit Bliss
12/11 Függővég
12/12 Dreamworld
12/13 Betonka szerint a világ...
12/14 Könyvvilág
12/15 Bibliotheca Fummie
12/16 Betonka szerint a világ…
12/18 Kelly és Lupi olvas
12/19 Spirit Bliss
12/20 Szembetűnő
12/21 Betonka szerint a világ...
12/22 Insane Life
12/23 Zakkant olvas
12/24 Blogturné Klub

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe