Itt az első magyar könyves meglepetés doboz és a tartalma - Book a Sloth Club

7:00:00 AM


Emlékeztek, amikor a legjobb külföldi könyves meglepetés dobozokról írtam nektek? Nos alig telt egy talán egy hét se a bejegyzésem után és felkeresett a Book a Sloth Club (később BASC-nak fogom rövidíteni, mert így egyszerűbb lesz), hogy lehetőségem nyílna kipróbálni a dobozt, és ezzel segíteni a munkájukat. Nem tudtam nemet mondani, így hétfőn megérkezett a várva várt könyves meglepetés doboz, és most ti is megnézhetitek, hogy mi lapult a dobozban! Sőt! Kedvezménykódom is van, amivel ti is megrendelhetitek a saját dobozotokat olcsóbban. Infók alább!


Szóval némi levezelés után most hétfőn megérkezett a doboz, ami hangsúlyozandó, hogy TESZT DOBOZ :) Tehát mi bloggerek kaptunk egy dobozt, amiről aztán kikérdezték a véleményünket, ezzel is segítve a BASC csapatát, hogy a mától rendelhető éles doboz a legjobb legyen.

Október 13-án reggel 8 órától ti is megrendelhetik magatoknak az első rendes dobozt, ami az "Álom és varázslat" fantázia nevet kapja. És hogy mi lapul egy ilyen dobozban? Egy könyv biztosan, és számítsatok mellé jó pár ajándékra is. Hogy milyenekre? Olvass tovább és megmutatom a tesztdobozban mi volt ;)


Az első dobozt itt tudod megrendelni:
http://www.bookasloth.club/


 💰😱 Szerezz 10% kedvezményt a varázslatos dobozból ezzel a kuponkóddal: HSD095RWPAN4 


Én (ahogy a többi blogger is) az "Állati" csomagot kaptam kézhez, miután a férjem hazahozta (az ő munkahelyére érkezett, mert én nem voltam otthon). Miután kitéptem a kezéből igyekeztem nem leszúrni magam a levélvágóval, és kihámozni a dobozt a ragasztás alól. Íme a lajháros könyves meglepetés doboz az érintetlen valójában, ahogy az íróasztalomon várja a kibontást. A szakadás BASC feliraton a postai ragasztó nyoma, gondoltam a címünket nem teszem közszemlére. 

A laptopon lévő matricát Ákos szerezte, a lajháros filc kitűző egy cuki lánytól van, a dínós tollam, amivel jegyzetelek pedig Tiger, a dobozt meg köszi a BASC csapatának ugye :) 


A felbontás után egy rikító narancssárga selyempapír fogadott, rajta pedig egy A4-es kicsit kamu márványos papír, ami a meglepi dobozoknál mindig a doboz tartalmát tudatja. Ezt félreraktam, és inkább kicsomiztam a dobozt. Tudom úgyis arra vagytok kíváncsiak, hogy mi lapult az állatos csomagba, úgyhogy mutatom a közelit! 



Szóval az állati csomag tényleg állati jóra sikeredett. A könyv része (Egy kutya bakancslistája) legalábbis 100%-ban, és a mellécsomagolt dolgok között is voltak jó cuccok. Régóta kinéztem már Lauren Fern Watt könyvét, mert csak jókat olvastam róla, és szeretem a kutyákat, úgyhogy telitalálat! Alig várom, hogy elolvashassam. 

És hogy mi lapult még a dobozban? 


  • Egy kézzel írt levélke (nyilván mindenki egy másolatot kapott), de maga a könyv szerzője Lauren írta. 
  • 2 Roald Dahl-os képeslap, mert emlékéve van az írónak
  • Egy cuki macskás-csibés képeslap
  • Egy Lush fürdőbomba (Cheer up Buttercup nevű)
  • Egy kis csomag áfonyás keksz (a Tortaművektől) 
  • Egy doboz gyümölcsös tea (a Hazai piactól) 
  • A könyvön megbújik még egy mágneses tappancsos könyvjelző (az a sárga!) (I-Clips)
  • Két matrica a BASC-tól

    És akkor egy is összegzés: 


    Maga a BASC doboza (a lajhárral azonnal megvettek) elég ígéretes, a könyv nekem telitalálat, a mellé csomagolt cuccok közül is soknak örültem. A tea nagyon finom, a kekszeket úgyis elrágom majd egyik reggel a tea vagy kávé mellé. A Roald Dahl képeslapok tök szupik, az egyik kedvenc íróm, úgyhogy ez nagyon jó kis ajándék volt. A macskás képeslap állati, de én egy lajhárosnak jobban örültem volna. A könyvjelző jól illik a könyv mellé, van már hasonlóm, de nem merek könyvjelezni vele, mert félek hogy elhagyom valahol. Szóval marad a vonatjegy, de azért jól mutat ez is, főleg egy kutyáról szóló könyv mellett. 

    A fürdőbombához kádat nem mellékeltek sajnos, és nincs kád elérhető közelségben, úgyhogy ezt akár a Dunába is dobhatom, hogy pezsegjen :) A levél cuki, de ez a márványos levélpapír nem lett a kedvencem. Ugyanilyenre íródott a doboz tartalma leírás is, és ez nem annyira teszett. Nem illett annyira a többi cucc mellé, nem túlzottan professzionális ez a dizájn, de ezek a kis hibák kiküszöbölhetőek. És mivel ez egy teszt doboz, így segítség a BASC csapatnak, hogy mit csináljanak másként, amikor élesben állítják össze a dobozokat. 

    A belőtt ár nagyjából reális szerintem (talán lehetne olcsóbb), bár tudom, hogy sokan nem szeretnek lutrira kiadni ennyi pénzt, de én szeretem a meglepetéseket, plusz az élményt, hogy olyan cuccok érkeznek, amikről semmit sem tudok, de mégis örülök/örülhetek neki. Ráadásul szállítással ennyi az ár, plusz a kedvezményekkód is élni fog (HSD095RWPAN4 kóddal -10% az árból) így még olcsóbban lehet beszerezni az első dobozt. 

    Egy könyv 3 ezer körül mozog (A kutya bakancslistája 3490 forint újonnan) a mellé csomagolt ajándékok is legalább ennyibe kerülhetnek, ha külön külön szerezzük be őket. Nyilván a tesztdoboz az igények felmérésére és a hibák kiküszöbölésére jött létre, úgyhogy én bízok benne, hogy a következő éles box még jobb lesz. A doboz amúgy elég masszív, bár a posta kicsit megnyomta az oldalát (ehhh :-/). A dobozon lévő felirat és a lajháros logó kicsit pixelesnek tűnt (ezt a grafikus rabszolgám férjem üzeni), de ezen még bőven lehet változtatni.

    A lajháros zokni a véletlen. Pont ez volt rajtam, amikor lefotóztam a dobozt :) Amúgy Orsay-ből van asszem. 

    És akkor néhány tudnivaló a BASC következő csomagjáról, amit is is megrendelhettek mától. 


    • Az ELSŐ dobozban egyedi, kézművesek által erre az alkalomra és témára készített termékekkel, egy friss YA könyvvel (romantikus vagy fantasy) és egyéb, a témához és könyvhöz kapcsolódó tárggyal találkoztok majd. Az OwlCrate-et nézzétek, őket tartjuk etalonnak a BASC csapata, az ő dobozaik minőségét és tartalmát veszik alapul.
    • Az első doboz témája : Álom és Varázslat
    • 3 féle fizetési mód lesz
    • a, PayPal b, PayPalon keresztül, de bankkártyával (nem kell PayPal fiók hozzá) c, átutalással (megrendelés után 48 órával meg kell érkeznie az utalásnak, vagy a megrendelés törlésre kerül)
    • Ha külföldre rendelsz, akkor sajnos a postaköltséget felszámolják és csak átutalással fizethetsz, vagy PayPal-on először kifizeted a postaköltség nélküli árat, majd a postaköltséget külön. 
    • Ha belföldre rendelsz, akkor válaszd ki a neked megfelelő postázási módot (Posta csomagpont, FoxPost csomagpont, normál posta) és vagy szállítási címnek add meg a csomagpont címét, ha oda akarod rendelni, vagy egyszerűbb, ha a címedet adod meg a szállítási címnél, és ha csomagpontot választottál, akkor mi az ahhoz legközelebbit kiválasztjuk. Ha nem lenne az jó, akkor a megrendelés során lesz lehetőség megjegyzés írására, oda írd be, hogy melyik csomagpontra kéred.
    • 100 db doboz vásárolható csak.
    • A doboz vásárlói között egy londoni hétvégét sorsolnak ki :) 
    • 1 doboz : 6.990 - 3 doboz: 19.990 - 6 doboz: 39.990- 12 doboz: 76.990
    • Használd a kuponkódomat, ezzel 10% kedvezményt kapsz: 

      HSD095RWPAN4

    Minden egyéb infót megtalász a Book a Sloth Club oldalán ( http://www.bookasloth.club/ ) és nyugodtan írj nekik Facebook-on, ha valamit nem értenél a rendelésnél stb. 

    Köszönöm mégegyszer a BASC csapatának a dobozt :) 

    Nektek hogy tetszik a csomag? Kipróbáljátok a novemberi Book a Sloth Club dobozt?



    Ezeket is olvasd el

    2 komment

    1. Két kedvencem a posztban: grafikus rabszolga és accidental lajháros zokni. :D :D :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. A legjobbak helyet kaptak ebben a posztban :D :D :D

        Delete

    Subscribe