A legjobb könyves meglepetés boxok

8:00:00 AM


Külföldön nagy keletje van a meglepetés dobozoknak, főleg könyves fronton. Itthon Magyarországon még főként  szépségápolás témában láttam ilyet (egyszer rendeltem egy Pixiboxot én is), de idén érkezik hamarosan az egészséges kajás doboz (Pickies is), sőt van már kerti cuccokat tartalmazó doboz is. (Good from our garden). Meg van DM Kedvencek doboz, babás meglepi dobozok, GoodStuff doboz, és persze Krémmániának is van saját doboza. De hogy mik is ezek a dobozok vagy angolosan szólva boxok? Olvass tovább és megnézheted a legjobbak könyves meglepetés boxokat!


A meglepetés doboz egy havonta/két havonta/negyedévente stb érkező csomag, amiben meglepetések lapulnak. A beauty boxokban egy-két dolgot elárulnak a forgalmazók (milyen márkáktól vannak benne termékek, vagy akár te magad is összeválogathatod, mint a Goodstuff boxot). A book boxoknál is vannak olyanok, ahol te választhatod ki legalább a műfajt, de a többi mellékcsomagolt dolog mind-mind meglepetés. Így tényleg érdemes várni a futárt, mert a doobzban tényleg meglepetés lapul, ami zsákbamacska is egyben és ez nagyon sok izgalmat rejt.

Bevallom én már nem egyszer eljátszottam a gondolattal, hogy rendelek egy-egy ilyen dobozt, mert annyira jól néznek ki, de mivel nem vagyok perfect angolból, így a könyvvel nem igazán tudnék mit kezdeni, de a mellé rakott cuccok bejönnek. Amúgy mindegyik dobozról a címére kattintva kaphatsz több információt, ha esetleg rendelnél.

OwlCrate Book Box




A 30 dolláros előfizetői tagságért havonta érkezik egy ifjúsági könyvet tartalmazó csomag egy friss megjelenésű keményfedeles könyvvel. A dobozban mindig van 3-5 kis tárgy, amit boltok ajánlanak fel. Ez lehet ékszer, gyűjthető játék, írószer, és persze érkeznek a dobozban szerzőktől tartalmazó relikviák is. A doboz rendelhető elvileg bárhová, de sajnos a szállítás nincs ingyen.

Reading Bug Book


Reading Bug Box (@readingbugbox) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a legkisebbek (és persze szüleik számára) is van meglepi doboz. Havonta érkezik ez is 20 dollárért, és a boxban amerikai díjnyertes szerzők legjobb könyvei lapulnak. Direkt olyan köteteket válogatnak be a dobozba, amik gyűjthetőek, így összeállítható belőle egy kezdő könyvmoly könyvtár. A dobozokkal természetesen apró ajándékok, játékok, és írószerek is érkeznek, hogy a könyvek mellett legyen valami meglepetés a gyereknek.

Chocolate and Book




A csokievés és a könyvolvasás valahogy sokak fejében összefügg, ezért természetesen van havi rendszerességű könyv és csoki szállítmány is. A 15 dolláros csomag mindig egy új könyvet tartalmaz, ami mellé érkezik néhány bonbon, táblás csoki, vagy esteleg valami csokis forróital, mert a szlogenjük szerint a csokievés és a könyvolvasás elviselhetővé teszi az életét. Nem tudok vitatkozni.

Bookishly's Tea and Book Club


A teázás / kávézás és a könyvolvasás is valami szimbiózisban van (nálam nem valamiért), ezért nyilván van ilyen jellegű doboz is. Egy használt könyvtári könyv mellé érkezik 4-5 csészére való kávé, vagy tea, vintage papírzsebkendő, esetleg egy szép könyvjelző. Mindezt 9 dollárért.

Indie Book Connect


Van egy külön doboz a még "ismeretlen" szerzőknek is. Havi 20 dolcsiért két olyan szerzővel ismerkedhetsz meg, akik a Barnes and Noble kínálatában kaptak helyet, de még nem világhírűek. Akiket érdekelnek a független szerzők világa, annak hajrá. Két ajándékocska jár még a két könyv mellé, ha nem lenne elég az olvasnivaló.

Culture Carton




Gondoltátok volna, hogy ne lenne férfi könyves válogatás csomag? Nah ugye, persze hogy van! Havi 16 dollárért érkezik egy férfiaknak szóló szórakoztató könyv, és néhány apróság úgy mint férfi arcápolási, szépségápolási cuccok, kiegészítők (sapka, notesz, pénztárca) és egy-két könyvjelző, vagy plakát. Amúgy elég menő ez a kiadás, én ha fiú lennék biztos, hogy lecsapnék rá. Free shippinggel érkezik amúgy :)

Geek Gear




Jó, ez nem effektív könyves meglepi csomag, de van köze a könyvekhez, méghozzá a Harry Potter varázsvilágához. A 13 dolcsis csomagban csak Rowling világához kapcsolódó tárgyak vannak. A doboz szerződésben van a Warnerrel, így filmes reklikviák is lapulnak benne. Menő mi?

Book Bath Box

I went to a craft fair today, and what did I buy? Bath bombs and candles of course 😂 . I am in need of some cozy bath nights once I am ready to dive in to ACOWAR. • Therefore, I am so excited to share with you the contents of the Spring "Diversity in Space" @bookbathbox! Here is what was included: 🛁 Northern Lights Bath Bomb by @kiyikiyicosmetics. 🛁 Traditional Mascala Chai Tea by @bluelotuschai. 🛁 Pride Tea Cozy by @fandemoniumfibers. 🛁 Nag Champa Incense and burner. I have never used incense before, so this shall be interesting! 🛁 Behind the Throne by K.B. Wagers. This is a SciFi novel, which I usually don't pick up, but I am pretty excited about this one! • Overall, I really enjoyed @bookbathbox! I cannot wait to put everything to use! • The summer box theme is "Winx and Ink", and this will be the one year anniversary box! Make sure you head on over to @bookbathbox and check it out! Thank you so much Winx for sending me this box! ❤️. • Are you a tea drinker? I have so many different kinds that I received in subscription boxes, and some of them I have no clue how to make. I really need to start trying them out! • • • #bookish #bookstagram #bookcommunity #booklover #bibliophile #bookworm #bookgeek #bookaddiction #bookaddict #epicreads #bookblogger #bookphotography #booksofinstagram #instabooks #bookaholic #bookishfeatures #totalbooknerd #ilovereading #bookstagrammer #bookstagramfeature #bookbathbox #bookbathunboxing #subscriptionbox #scifibooks
🇺🇸 Amanda/25/Hufflepuff⚡️💛⚡️ (@thebooknirvana) által megosztott bejegyzés,

A fürdőzést is össze lehet kötni a kádban olvasással, így van egy cég, aki negyedévente 45 dolláért egy könyvet és jó pár fürdéshez való kiegészítőt pakol egy dobozba. Bár lenne kádam, akkor én is olvasgathatnék a forró vízben ázva.

Bookloot

Have you gotten your June box yet? If not you better hurry because we are almost out! . "Something inside all of us is always calling out to the world... That's what magic is when something in the world calls back." @sarahtolcser is a genius and one of our favorite people for writing Song of the Current. It was by far one of our favorite reads this summer. Have you read it yet? . You can use any of our rep codes for a 10% discount! Order yours today before they are gone! . 🌊Included in this box: 💦Song of the Current by @sarahtolcser with a signed bookplate and a letter from the author. 💦Passenger bookmark from @drawntothepages 💦Daughter of the Pirate King inspired lotion bar from @geekfirelabs 💦#percyjackson ring from @sammariesartistry 💦BookLoot reading journal and pen! 💦Short Story "My Sister the Siren" by Chloe Ash . Photo Credit: @booksybrynn #bookstagram #yabookclub #yalit #ya #yabooks #yabookbox #book #bookbox #books📚 #bookloot #booklooters #booklootfambam #booklootersunite #subscribe #subscriptionbox #readersgonnaread #readmore #follow #love
BookLoot (@bookloot) által megosztott bejegyzés,

A szeptemberi Bookloot egy elég menő horror kiadás volt/lesz (azt hiszem már nem rendelhető sajnos), amiben volt egy csak a cégnek írt horror könyv, és persze egy új megjelenésű könyv, különböző kis novellák és 3-5 kis meglepetés tárgy és egy művész által direkt erre a dobozra kézzel készített "valami". A dobozok október 15-20 között szállítódnak így nem tudom mi van benne, de a többi hónapban is mindig egy-egy könyv köré épített tematikát a cég, így tuti, hogy ez is menő lesz. 33 dolcsi egyébként havonta egy ilyen pakk.

My Thriller Club

MyThrillClub (@mythrillclub) által megosztott bejegyzés,

Persze van a direkt horror/thriller doboz is, amiben vérfagyasztó könyvek vannak. Nem is egy, hanem több is, ráadásul csak havi 15 dollár. Eddig elég jókat válogattak össze, én olvasnám ezeket is.

My Guilty Pleasures Book Crate


Hahaha, van a "ciki" könyveknek is meglepi doboza. A guilty pleasures kategóriába én azokat a könyveket sorolom, amik néha már annyira "rosszak", hogy már jók. Vagy annyira nyálasan romantikusak, esetleg erotikusak, hogy azokat bűn olvasni, de mégis annyira jól esik néha egy-egy ilyen könnyvel kikapcsolni. Havi 30 zöldhasúért vesztegnek egy ilyen csomagot, amiben egy könyv lapul, és mindenféle a könyvélményt fokozó cucc.

Shelflove Crate 

ez volt az augusztusi doboz tartalma


A 30 dolláros Shelflove Crate doboz egy havi várva várt YA / fantasy / sci-fi könyves meglepetés csomag. Minden dobozban egy könyv lapul, 4 vagy több tematikus cucc mellett, amik mind irodalmi vonatkozásúak, vagy csak jól mutatnak a könyvek mellett.

Book Box Club

✨Busy busy busy ✨ - Here at Book Box Club HQ we are having a super exciting week and here's why... - 🌟 Tomorrow we will be hosting our June members only book group in The Clubhouse with @writerkmc the author of the wonderful One of Us is Lying. We can't wait to see lots of our June members there (8pm BST) to chat books! - 🌟 We are getting our stuff ready to set up for #yalc2017 where we have a stand choc full of bookish activities and prizes to be won. If you are attending do come and say hi, we are so excited to make new friends! - 🌟 Tomorrow we will be announcing our brand new SEPTEMBER THEME in true Book Box Club fashion by way of an unashamedly bookish trailer. This will be our anniversary box and we can't wait to let you in on some of the extra special things we have planned! - Phew! What a week! What are you most excited about this week? ☺️ - Thanks to our lovely founding member @bookishaddicted for this lovely photo of some of the goodies from our Schoolroom Scandals box 😍 - Love, Libby and Kate xx
Book Box Club (@bookboxclub) által megosztott bejegyzés,

Az Egyesült Királyságban imádják ezt a dobozt, amiben mindig egy friss YA könyv kerül, ráadásul kézműves cuccokat is csomagolnak mellé, és online könyvcsoport tagság is jár a havi 28 fontos tagság mellé. Mindig egyedi tárgyakat tesznek a dobozba, ami szerintem tökre ízlésesen néz ki. Az online klubtagság előnyei, hogy havonta vannak lehetőség online a szerzőkkel beszélgetni.

Enchanted Book Box



Az egyik legszebb doboz, ami szintén YA témában érkezik, és könyves ajándékokat is tartalmaz, amiket az Etsyről és az Instagramon bemutatkozó művészektől szereznek be. A dobozban egy viszonylag friss (de még abban az évben megjelent könyv lapul) és persze témájában hozzá illő cuccok.

Nektek melyik tetszik a legjobban? Rendeltetek már? Vagy rendelnétek? 



Ezeket is olvasd el

6 komment

  1. Olyan jó lenne, ha nálunk is lenne ilyen. Én biztosan rendelnék. :)

    ReplyDelete
  2. En tobb mint 2 eve vagyok owlcrate elofizeto es tobb mint fel eve fairylootolok is. De neha-neha rendelek mast is, ha tetszik a tema, parszor rendeltem ya chronicles-t, egyszer ya quarterly-t es nehany special box is becsuszott mar, pl acowar box :D Lakotarsam szinten book box-ol, o nalam tobbet is probalt mar, de neki a nocturnal readers box maradt meg allandora, + 1-2 masik is becsuszik attol fuggoen h mi a konyv (a legtobb doboznal eleg konnyen el lehet talalni)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! De jóóóóóó :) Lehet én is megpróbálkozom eggyel majd, mert tökre kíváncsi vagyok, hogy milyenek, meg a meglepetés érzése.

      Delete
    2. Olyan mintha minden honapban szulinapod lenne :D (vagy tobb :D en sajnos fuggo vagyok, nincs is semmi megtakaritasom :( )

      Delete
  3. Nekem nagyon nagyon tetszik, kellene nálunk is. Én csinálnék is ilyen webshopot. :-)
    De ajándékba adni lenne a legjobb.

    ReplyDelete

Subscribe