14 mágikus Legendás állatok és megfigyeléseik cucc karácsonyra vagy csak úgy

6:14:00 PM


Tegnap végre érkezésem volt megnézni az új Harry Potter előtörténetről forgatott filmet, ami Rowling ötletei alapján került a vászonra. A film nagyon tetszett, imádtam a vászonra varázsolt állatokat, és maga a történet szerintem kerek egész volt. Sok potenciált rejt még ez a széria, ami az 1920-as években játszódik Amerikában, ahol teljesen más a varázslóközösség, mint amit megismertünk az eddig roxforti kalandokban.

Jó hír azoknak, akiknek szintén tetszett a Legendás állatok és megfigyeléseik film, hogy érkezik még előreláthatólag 4 rész így a Göthe Salmander és világa egyre nagyobb és nagyobb lesz. Juhú!

Ha szerettétek a 25 karácsonyi ajándéktipp könyvmolyoknak című bejegyzésemet, akkor íme egy újabb válogatás csak ezúttal Legendás állatok és megfigyeléseikre koncentrálva. Varázslat indul! Alohomora!

 

 

Göthe Salmanderes kitűző
Ha te is vágysz egy kis kitűzőre, ami pulcsikon és a kabátokon is jól mutat akkor IDE irányulj!

A híres táska nyakbavalóként

Göthe egy fura régi táskával érkezik New Yorkba, amiből különleges lények szabadulnak ki.... A feneketlen táska különleges világot rejt, amibe nagyon jó volt betekinteni a filmvásznon. Itt beszerezheted!

Bőrönd illatú gyertya 
Vajon milyen illatú lehet a híres bőrönd? Ez a kézzel készített gyertya talán elárulja :)  Itt megleled!

Telefontok a híres bőrönddelEgy ilyet szívesen felapplikálnék én is a telefonomra, főleg hogy muglikímélő rész is rajta van, ami elég jó jelenet volt a filmben. Itt megrendelhető!

Újabb gyertya, amit a könyv/film ihletettA Novelly Yours Etsy eladó sok gyertyát árul, van persze Legendás állatok és megfigyelésük gyertya is ITT!

Furkász kitűző
A film egyik legaranyosabb lénye egyértelműen az orrontó furkász, aki sok vicces pillanatot okozott. Én simán hordanám ezt a csillogó cuccokért rajongó vakondot. Itt megrendelhető! 

Legendás állatok ceruzaszett
 Ha te is írnál ilyen ceruzákkal, akkor irány értük IDE!

Laptop matricaHa szereted a laptopodat mindenféle matricákkal ékesíteni, akkor már ilyennel is lehet :) Itt szerezhető be!


Cuki Salmanderes karácsonyfadísz
Ahogy láttam csak Göthes van, pedig jó lenne ha az összes szereplőről lenne, de ha ennyivel is beéred akkor ITT MEGRENDELHETED!

Legendás állatok és megfigyeléseik könyvjelző
Nincs mese, ez a kitűző minden könyvmolynak kell :)  Innen érkezik, ha megrendeled! 

Mágneses kitűző Göthe SalmanderrelCuki figura, amit bárhová tehetsz, hisz a mágnes megtartja a könyved lapjai között. ITT rendelhető! 

Karácsonyfa díszek Ha szeretnéd te is a film és a könyv tematikája szerint feldíszíteni idén a fádat, akkor ITT beszerezheted ezeket.

iPad tok Ha még nincs az iPadednek védőruhája, akkor ez egy jó indok a beszerzésre :) Itt megvásárolható!

PulcsiHa igazi rajongó vagy, akkor ezzel a pulcsival bizonyíthatod! Itt szerezhető be!

Te melyik cuccért vagy oda? Láttad már a filmet? Hogy tetszett? 

Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. De jópofák! :) A filmet még nem láttam, de a furkász és a legelső kitűző tetszenek. :) Olyan jó, hogy Göthe figurája ilyen jól ábrázolható, jellegzetes a színeivel, megjelenésével. :)

    ReplyDelete

Subscribe