májusi beszerzések

10:25:00 PM

nem is tudom mi történt májusban, de valószínűleg sokat dolgoztam, és csak úgy teltek a napok, ahogy azok szoktak. hétvégén szokás szerint igyekszünk tartalmasan eltölteni az időt, voltunk májusban kirándulni párszor, és persze beindult a koncertszezon is (úgyhogy én a Budapest Parkban ugrabugrizom heti 1x legalább).


jártunk az Állatkertben,  szerveztem egy lánybúcsút (tök jól sikerült szerintem), voltam anyuéknál egy kicsit, ahol régi képeket kerestünk EHHEZ a cikkhez főként.


közben persze igyekeztem olvasni is, mert hát azt kell és jól is esett mostanság. ezenkívül átálltunk Ákossal az egészséges étkezésre, nem eszem csokit és kólát és sportolást is igyekszünk rendszeresíteni. nem bikini body a cél, mert az sosem lesz (főleg nekem) csak hogy ne legyünk ilyen kis pudingok.ennyi a duma része, jöjjenek a könyvek, meg pár instás szösszenet.



Anett (@zakkantanett) által közzétett fénykép,

Anett (@zakkantanett) által közzétett fénykép,



Anett (@zakkantanett) által közzétett fénykép,


5 könyv a májusi mérleg, ami nem is annyira rossz. ezek közül csak egyet vásároltam. a többi recenzióba érkezett és majdnem mindről írtam már.


Súlytalanult a Ciceró Könyvstúdiótól kaptam, imádtam a borítót, és maga a könyv sem volt rossz. az Amit végleg kitörölnél és a Szerencse lánya a Libritől érkezett, és mindkettő jó kis olvasmány volt. a 21. Század Kiadótól hoztam el az Egy másodperccel később című könyvet és nagyon kíváncsi vagyok rá, mert páran olvasták már, akiknek megbízok az ízlésében.

a Boldogság... című kis könyvet egy céges akcióban vettem. kaptunk ugyanis a Centrálos kártyánkkal 40% kedvezményt a HVG-nél a könyvvásáron, így ezt nem hagyhattam ott. Ákosnak megvettem a Hozzuk ki a legtöbb önmagunkból című könyvet (erre én is kíváncsi leszek majd alkalomadtán)

a könyvtámaszt a H&M-ben vettem, asszem talán valami 3 ezer forint volt, de nem tudtam otthagyni és amúgy is volt kuponom.


májusban egyébként lakásátrendezést is csináltunk, így könyves polc rendezés sem maradhatott el, úgy döntöttünk, hogy színek szerint csináljuk meg a könyveseket. hogy tetszik? én imádom nézegetni és már most pánikolok, hogy az új szerzeményeket, hogyan fogom besúvasztani oda... jajj....kéne még néhány ilyen polc, meg egy nagyobb albérlet.



jah és egy csomó könyvet kiszelektáltam, úgyhogy júniusban eladom őket nincs mese. menniük kell, nem férek el tőlük :D

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Jó lett a színes könyvespolc, de én is pont ezen kezdenék aggódni, hogy akkor most innen, hogyan tovább?! :D Hova rakod az újakat... :)
    Szép szerzemények! Tetszik a könyvtámasz is, hú, mennyi képet csinálhatnék ezzel a felirattal. ;) Én is voltam h&mben, de nem láttam ilyet akkor.

    ReplyDelete
  2. Nekem is tetszik a színes, régebben annyira nem rajongtam az ötletért, hogy így rendezzem be a polcokat, de pont a napokban nagyon kedvet kaptam hozzá, majd megcsinálom, amikor valamit épp nagyon halogatni akarok. :D
    Hajrá az egészséges életmódhoz, a kaja részét egy ideje én is elkezdtem, de mivel még semmi eredmény, ideje, hogy picit szigorítsak. Meg most járunk mozogni is, a pasival együtt, vicces, eddig sosem sportoltunk együtt.

    Nagyon hasonlítotok anyukáddal egymásra, szépek vagytok. :)

    ReplyDelete

Subscribe