#könyvfesztivál2016

7:31:00 PM

idén is kilátogattam a Könyvfesztiválra, amelynek most is a Millenáris Park adott helyet. mivel itt lakom 3 percre tőle, így naná, hogy muszáj volt kinézzek, és bár nem azért mentem, hogy sok könyvet vásároljak, inkább csak az élmény és a társaság miatt, azért nem jöttem el egyik nap sem üres kézzel.

#péntek


reggel 10-kor taliztunk volt kolléganőmmel és barátnőmmel és kisfiával a ház előtt, és babakocsit tolva sétáltunk a Lövőház utcában. nem sokáig jutottunk a Kaffeine nevű kávézónál rögtön le is táboroztunk, amíg Domi aludt a babakocsiban, mi addig reggeliztünk és beszélgettünk. nyilván készült kép is (szerencsére a fejem lehagyásával), de igen, én vagyok az ott a "Bloggers, do it better" nevű pulcsiban. bár ez nem szerepelt sokat rajtam, mert annyira meleg volt, hogy kb a beérkezéskor levettem.

Masa Molnar 🐾 (@psymasa) által közzétett fénykép,


gyors kávé és kaja után Domi is felkelt úgyhogy eltoltuk a gyerkőcöt a Millibe, és vettünk jegyet. A GABO/Ciceró standjánál meglátogattuk a régi kollégákat, és jól szétnéztünk a csarnokokban. míg Masa vett 1-2 mesekönyvet, addig én csak nézelődtem, és begyűjtöttem néhány repi ajándékot. dél felé Masa hazament a gyerkőccel, én pedig mentem vissza Pupillához, aki pont akkor ért oda a fesztre. jól megörültünk egymásnak és felfedeztünk először csak a gyerek és ifjúsági részleget, aztán a másik helyszínt is.

útközben összetalálkoztunk Loboval, és vele is csatangoltunk, és persze vásároltunk is. beszereztem az Alinea Kiadótól Büszkeség és balítélet jubileumi díszpéldányát, és persze nem hagyhattam ott a bögrét sem. azóta már többen kérdeztétek, hogy hol lehet ezt megvenni a könyvfeszten kívül, PÉLDÁUL ITT szerintem bátran megrendelhetitek. (no reklám, nem kapok jutalékot ez után :D) óh és az könyvjelző Alinea Kiadós, imádom, csodás és cicás. nem hagyhattam ott nah!



Anett (@zakkantanett) által közzétett fénykép,


Pupival és Loboval leragadtunk az Animus standjánál is, ahol két könyvet adtak ezer forintért, úgyhogy elhoztam egy krimit és egy ifjúságit, ennyire olcsón kihagyhatatlan volt. vettem még apróságokat a PIM-nél (Petőfi Irodalmi Múzeum) kitűzőt, és könyves idézetes teát, könyves hűtőmágnest, és ilyesmi féle cukiságokat. nem költöttem sokat, de azért volt mit hazacipelni nap végén 4 felé. sajnos nem maradhattam tovább Pupival, mert 6 után ment a vonat, mert lementünk anyuékhoz vidékre Ákossal, de így is egy élmény volt körbejárni a fesztet és mindent megtapogatni. <3 br="">

#vasárnap 


délelőtt még tettünk Ákossal egy kört a feszten, szerencsére nem volt tömeg (nem úgy, mint szombaton, ahogy hallottam és olvastam mások beszámolóján). átvettem 2 reci könyvet az Atheneaum Kiadónál, Ákos bezsebelt egy könyvet a HVG standján, én innen pedig szereztem A boldogság az... matricákat. az Agave standjánál nem hagyhattam ott a Lolitot 500 ft-ért, és 2 angyalos könyv is velünk jött Ákos anyukájának , csak hogy levásároljuk a belépők árát. az eső miatt a kinti standok nem is üzemeltek, bent se voltak sokan. gyors körbejárás után indultunk is haza, illetve Ákos szüleihez.

Anett (@zakkantanett) által közzétett fénykép,


szóval idén nekem viszonylag gyorsan és fájdalommentesen (a pénztárcámnak legalábbis) telt el a könyvfesztivál. a szombatot sajnálom, hogy kihagytam, de a tömeg miatt talán jobb is. jövőre folyt. köv ;) még néhány kép, ami nem fért be ide a posztba, azt feltöltöttem a blog FB oldalára. 
 
 

Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Nagyon jó volt, úgy örülök, hogy a fél pénteket együtt toltuk! :) A Kaffeine valami isteni kávét szolgál fel, de tényleg, imádom, ezentúl mindig kávézok ott egyet, ha arra járok! :)
    Jó kis zsákmányod lett azért, de tényleg nem estél túlzásba.
    HVG-s matrica óóó, én ugye nem fértem oda szombaton... a szombat tényleg gáz, ezentúl szerintem minden más napon felmegyek inkább egyenként. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A péntek és a vasárnap jobb nap, mint a szombat. A matrica biztos, hogy lesz még a Könyvhéten, úgyhogy majd akkor szerzünk neked is :)

      Delete
  2. Most már tényleg pénteket fogom jövőre belőni magamnak :) Jók a fotók, és az a pulcsi! és kávék! :) Megyek nézem is az albumod!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A pénteken csak javasolni tudjuk Pupival sztem. Te idén nem voltál kint egyik nap sem?

      Delete

Subscribe