Januári beszerzések

7:22:00 PM

Megkésve bár, de törve nem, itt van a januári összefoglaló posztom a szerzeményekről, amik a polcomon landoltak. Nem volt egy húzós hónap, nem lesz sok mesélnivaló, de semmi taktika nincs mögötte, egyszerűen nem láttam sehol semmi jó akciót, elfogytak a Rukkola pontjaim és lusta vagyok szerezni többet.

Ajándékba nem kaptam semmit sem, de magamat azért megleptem, mert hát megérdemlem nem? Ennyike!



Utolsó pontjaimból Szabó Magda cuki kis pöttyös könyvére csaptam le a Rukkolán, ami január elején érkezett meg postán. Azóta akármilyen jó könyvet bocsátottam prerukkra egyszer sem adtak érte annyi pontot, hogy szívesen megváljak tőle, így kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Az egyetlen egy darab pontommal nem tudok mit kezdeni, így most parkolópályára állítottam a könyvbeszerzést innen.

Beértek a recik így év elejére, így megérkezett papírkönyvben az EPIC, és Geek girl, amik csodásak élőben. Post már van róluk a blogon, nem is mostanság olvastam őket, de mindkettő nagy kedvencem, így olyan jó érzés volt feltenni őket a polcra.



2 beszerzésem volt csak, az egyik még január legelejéről, amikor a Könyvudvarban jártam és éppen nyitva volt :) Innen érkezett velem Sarah Rattaro Tiéd az életem című könyve 490 ftért. Pupillával is taliztam január közepén, de sikerült olyan időpontot választanunk (szombaton 2 óra után), amikor is az összes Astoria környéki könyvesbolt és antikvárium kb bezárt, így nem kezdtünk módszeres költekezésbe. Persze az Aréna pláza Librijében nem hagyhattam ott a 999 forintos Mielőtt végleg elmegyek című könyvet, ami a jegesvödrös kihívásos, azaz az ALS betegségben szenvedő nő története.

Végeredmény:
1 happolt
2 vásárolt
2 recihozadék

Így poszt végére egy kis örömködés: ebben a hónapban, ahogy végigküzdöttem magam a Végtelen szerelmen már 2 könyvet is kipipáltam a VCS-ről és a 3. is folyamatban van. Oké, nem cél, hogy mindent most nyomjak le, de olyan jól esik egy kis nyugizás és választgatás, meg a választás izgalma. Moning Tündérkrónikák sorozatának első része beszippantott, a NA Örökké a csajom is egész élvezhető volt, az Édeskevés fejbevágós, apró részletekben fogyasztom, de még Laura sem tudja elbaszni a kedvem. Pedig próbálkozik. Most már csak a blogot kéne helyrepofozni, és megírni a posztokat.

A többiek sem garázdálkodtak annyira: Amadea, Nita, Katacita, Pupilla, Nikkincs, Theodora, Tekla, Szilvamag

Ezeket is olvasd el

5 komment

  1. Tehetségesek voltunk az időpont és helyszín kiválasztásban :D és még mondtam, hogy hú, Nitával mindig akkor érünk du. mikor már bezártak... erre most is... :D

    ReplyDelete
  2. Szép kis visszafogott hónap :)) Uhh a Tiéd az életemnek olyan szép a borítója!
    Az Álarcosbál nagyon jó kis könyv, még a mamámtól kaptam régen - azóta is az egyik kedvencem (újra kéne olvasnom).

    ReplyDelete
  3. Magadhoz képest tök visszafogott voltál :)
    Láttam, hogy olvasod az Édeskevést, hát kíváncsi leszek a végeredményre :D Azóta kiderült már amúgy, hogy ki írta ezt a könyvet? Emlékszem, régebben ment valami nagy találgatás.
    Az Álarcosbálról jut eszembe, hogy a pöttyösökkel is kéne haladni, de valahogy nincs hozzájuk sose kedvem.

    ReplyDelete
  4. Szia!
    Szimpatikus a blogod és szeretnélek meghívni egy általam készített tag kitöltésére (2in1 tag), nagyon örülnék ha kedvet kapnál a kitöltéséhez. :)

    http://konyvlelo.blogspot.hu/2015/02/konyvtar-book-tag.html

    ReplyDelete
  5. Szia! Pöttyös könyveket imádtam én is, meg is van nekem is az álarcosbál, Szabó Magdától, illetve nagy kedven az Anna Marie Matute: Paulina, a mai napig bőgök rajta. :-)

    ReplyDelete

Subscribe