Januári beszerzések

7:22:00 PM

Megkésve bár, de törve nem, itt van a januári összefoglaló posztom a szerzeményekről, amik a polcomon landoltak. Nem volt egy húzós hónap, nem lesz sok mesélnivaló, de semmi taktika nincs mögötte, egyszerűen nem láttam sehol semmi jó akciót, elfogytak a Rukkola pontjaim és lusta vagyok szerezni többet.

Ajándékba nem kaptam semmit sem, de magamat azért megleptem, mert hát megérdemlem nem? Ennyike!Utolsó pontjaimból Szabó Magda cuki kis pöttyös könyvére csaptam le a Rukkolán, ami január elején érkezett meg postán. Azóta akármilyen jó könyvet bocsátottam prerukkra egyszer sem adtak érte annyi pontot, hogy szívesen megváljak tőle, így kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Az egyetlen egy darab pontommal nem tudok mit kezdeni, így most parkolópályára állítottam a könyvbeszerzést innen.

Beértek a recik így év elejére, így megérkezett papírkönyvben az EPIC, és Geek girl, amik csodásak élőben. Post már van róluk a blogon, nem is mostanság olvastam őket, de mindkettő nagy kedvencem, így olyan jó érzés volt feltenni őket a polcra.2 beszerzésem volt csak, az egyik még január legelejéről, amikor a Könyvudvarban jártam és éppen nyitva volt :) Innen érkezett velem Sarah Rattaro Tiéd az életem című könyve 490 ftért. Pupillával is taliztam január közepén, de sikerült olyan időpontot választanunk (szombaton 2 óra után), amikor is az összes Astoria környéki könyvesbolt és antikvárium kb bezárt, így nem kezdtünk módszeres költekezésbe. Persze az Aréna pláza Librijében nem hagyhattam ott a 999 forintos Mielőtt végleg elmegyek című könyvet, ami a jegesvödrös kihívásos, azaz az ALS betegségben szenvedő nő története.

Végeredmény:
1 happolt
2 vásárolt
2 recihozadék

Így poszt végére egy kis örömködés: ebben a hónapban, ahogy végigküzdöttem magam a Végtelen szerelmen már 2 könyvet is kipipáltam a VCS-ről és a 3. is folyamatban van. Oké, nem cél, hogy mindent most nyomjak le, de olyan jól esik egy kis nyugizás és választgatás, meg a választás izgalma. Moning Tündérkrónikák sorozatának első része beszippantott, a NA Örökké a csajom is egész élvezhető volt, az Édeskevés fejbevágós, apró részletekben fogyasztom, de még Laura sem tudja elbaszni a kedvem. Pedig próbálkozik. Most már csak a blogot kéne helyrepofozni, és megírni a posztokat.

A többiek sem garázdálkodtak annyira: Amadea, Nita, Katacita, Pupilla, Nikkincs, Theodora, Tekla, Szilvamag

Ezeket is olvasd el

5 komment

 1. Tehetségesek voltunk az időpont és helyszín kiválasztásban :D és még mondtam, hogy hú, Nitával mindig akkor érünk du. mikor már bezártak... erre most is... :D

  ReplyDelete
 2. Szép kis visszafogott hónap :)) Uhh a Tiéd az életemnek olyan szép a borítója!
  Az Álarcosbál nagyon jó kis könyv, még a mamámtól kaptam régen - azóta is az egyik kedvencem (újra kéne olvasnom).

  ReplyDelete
 3. Magadhoz képest tök visszafogott voltál :)
  Láttam, hogy olvasod az Édeskevést, hát kíváncsi leszek a végeredményre :D Azóta kiderült már amúgy, hogy ki írta ezt a könyvet? Emlékszem, régebben ment valami nagy találgatás.
  Az Álarcosbálról jut eszembe, hogy a pöttyösökkel is kéne haladni, de valahogy nincs hozzájuk sose kedvem.

  ReplyDelete
 4. Szia!
  Szimpatikus a blogod és szeretnélek meghívni egy általam készített tag kitöltésére (2in1 tag), nagyon örülnék ha kedvet kapnál a kitöltéséhez. :)

  http://konyvlelo.blogspot.hu/2015/02/konyvtar-book-tag.html

  ReplyDelete
 5. Szia! Pöttyös könyveket imádtam én is, meg is van nekem is az álarcosbál, Szabó Magdától, illetve nagy kedven az Anna Marie Matute: Paulina, a mai napig bőgök rajta. :-)

  ReplyDelete

Subscribe