Nyári hangulatban

11:02:00 PM

bevallom vártam már ezt az időt, amikor annyira meleg van, hogy nem kell zoknit venni, és este sem fázok ha nincs rajtam pulcsi. a kedvenc évszakom a nyár, biztos azért mert '86 egyik legmelegebb napján születettem :) mindenhol olvasom, hogy már mindenki ki van a melegtől, én egyelőre nem panaszkodom a kánikula miatt, nekem ez még nem a vészes szint.


nekem a nyár sokkal inkább ez



gyönyörű naplementék és napfelkelték, fröccsözések valami vendéglátóhelyiségben barátokkal és világmegváltó gondolatokkal, medencébe csobbanások, hétvégi Balatonra / Velencei tóra leugrások, szökőkutakba láblógatás, jégkásázás, gangon ülés és szotyizás egy jó könyv mellett, fűben fekvés, napba hunyorgás, naptej illatú barna bőr, elázás egy nyári záporban, napi 3x zuhanyzás jéghideg vízzel, nyaralás, sokáig alvás a hétvégéken, bringázások, kirándulások, barátokkal lógás, hűsölés az irodai légkondi alatt, hullócsillagok, kerthelyiségben ebédelés/vacsorázás, jeges limonádék, vizes hajjal elindulás majd a napon megszárítás és a göndörödő tincsek felvállalása, napozások, fesztiválok, koncerteken ugrálások, hajnalban hazasétálások, cseresznye - meggy szedés, fagyasztott málna mértéktelen zabálása.


hoztam pár nyári képet, majd lesz új blogfejléc is, szokás szerint érkezik a FB cover is csak legyen időm összevágni. könyvekkel persze még el vagyok úszva, de blogturnéim már nincsenek, így van időm azt olvasni ami itt vár a polcon (befejeztem a Párválasztó trilógiát), meg majd pótlom a draft posztokat. van néhány megmaradt régi szösszenet. addig is még Könyvhét csütörtöktől, meg remélem, hogy marad a jó idő (pár fokkal mérséklődve) :) ne bosszankodjatok az időjáráson, nem tudjátok úgysem befolyásolni, inkább mosolyogjatok és élvezzétek, hogy süt a nap, árad a D-vitamin és lehet minden utcasarkon büntetlenül fagyizni egyet.





























minden kép forrása: weheartit.com


Ezeket is olvasd el

8 komment

  1. Az irodámban 35 fok van, ezen nincs mit élvezni. Dagad a lábam, fáj a fejem, izzadok. Nekem ez a nyár.

    ReplyDelete
  2. Nagyon jó poszt lett, én is igyekszem ezeket a jó dolgokat átélni, megélni a nyáron :)) Melóhellyel nagy szerencsém van, mert csak most reggel süt ide a nap pár órára, így itt van a legjobb idő napközben. (Emiatt május végén néha megfagytam de sebaj :D) Jók ezek a képek, tegnap én is ilyeneket találtam, és illesztettem be a nyári tervekhez. Szombaton is kint leszel könyvhéten? :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnos szombaton nem tudok kimenni, mert barátokkal van programom. Előzetes tervek szerint csütörtökön kora délután és pénteken fogok kint lógni és beszerezni, amit kell. Te csak szombaton leszel?

      Delete
    2. Ohh értem :( :)
      Igen csak szombaton - reggel megyek, este jövök. Akkor legközelebb ;)

      Delete
  3. De jó ez a felsorolás :) Meg az a pálmafás sort!!!
    Lehet, hogy azért, mert a legnagyobb hóban születtem, nem bírom a kánikulát (igaz, a havat se:D), úgyhogy az irodai légkondi alatt próbálok én is túlélni, csak a kis nyafka munkatársaim (fiúk) folyton kikapcsoltatják.
    Ami mindenképp pozitív a nyárban számomra az az, hogy nem vagyok olyan éhes, illetve ha mégis, akkor gyümölccsel is jóllakom. :) Most is itt egy rakat málna, igaz, még kicsit savanyú, legfeljebb turmix lesz belőle:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, a nyárban a sok gyümölcs a jó. Cseresznye, meggy, eper, málna, ribizli! Nyamm nyamm!

      Delete
  4. Nekem 25 fok fölött már jön a halál, de ennek ellenére szeretem a kánikulát, megvan a maga varázsa :) Sajnos a vasárnapunk annyira lusta, hogy strand helyett döglünk, szóval nálam hideg kóla, babzsák és a Lélekmentők 2. játszik :D Ilyenkor még a kutyát is nehéz kirángatni sétálni :)

    ReplyDelete

Subscribe