Októberi szerzemények

7:37:00 PM

3, azaz három könyvvel lettem csak gazdagabb októberre (és egy még várja az átadást, vagyis azt, hogy leadják a happontba, de ezt megelőlegezem azért szóval ha úgy vesszük 4-et szereztem)

Az Alexandra akcióból Agnete Friis · Lene Kaaberbøl - Gyerek a bőröndben és a Mary Ann Shaffer - Annie Barrows - Krumplihéjpite Irodalmi Társaság könyvét szereztem be. Darabja 1000 ft volt, így nem volt szívem otthagyni őket.





Az Ulpius mostani KeddVedd akciójában (istenem, de utálom valamiért ezt a szlogent) Sarah Shepperd - Pretty Little Liars című könyvét vettem meg potom 300 (!) forintért. A 3490 ft-os eredeti árat soha az életben nem fizettem ki volna érte (elég vékonyka), de sokan azt mondták a könyv (és az abból készült sorozat) hasonlít a Bad girl / Gossip girl könyvre/sorozatra így muszáj volt megvennem, mert azt nagyon szerettem. Ráadásul, ha nem jön be majd gyorsan megválok tőle és nem fogom sajnálni, mert nem teljesen áron vettem.



 A Rukkoláról a Gyönyörű bajkeverőt happoltam el 40 ember elől. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Rebecca James regénye, ami elég sok 4-5 csillagot kapott a moly-on.

Remélem tényleg az enyém lesz, nem vonják vissza a happolást stb. Egyébként ebben a hónapban a Férfinek is szereztem egy életrajzi könyvet Gary Moore-ról az ír gitárosról, de még mindig van 6 pontom és amilyen tempóban tudok könyveket szerezni úgy érzem, szinte sosem fog elfogyni :)


A többiek:
Pupilla (aki többet között a Libra Luca-t is beszerezte, amire nagyon kíváncsi vagyok én is) 
Amadea
Niki


Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Óóóó ez milyen alexandra akció volt? A Krumplihéjpite engem is érdekel, ezresért meg ugye pláne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most visszakerestem a levelet, de az akció nincs leírva benne. Október 8-án jött a mail, hogy mehetek a könyvért, előtte rendeltem meg ezeket egy nappal. De nemrég még Ildi barátosném szintén megvette a Krumplihéjpite társaságot egy ezresért. Ez néhány napja volt, talán 1 hete. Persze az oldalukon, most rohadtul nem találom egyik könyvet sem. Lehet hogy csak októberi akció volt?

      Delete

Subscribe