Novemberi szerzemények

10:34:00 AM

Úgy tűnik, ahogy egyre közeledik a december egyre többször vásárolok könyvet magamnak. Igaz több időm is van nézegetni itthon a jó meleg takaró alatt a könyves portálokat és a drága bloggerek is elég sok akcióról számolnak be. Ráadásul akciókban futok bele a Twitteren, a Facebook-ról nem is beszélve, szóval mindent az internetre fogok.

Persze a manók nem kattinganak helyettem és tesznek kosárba könyveket, és nem is mennek el a boltba, majd fizetik ki a könyveket (bár így lenne) helyettem úgyhogy csak magamat okolhatom mindenért. Mondjuk azt sosem tenném, mert a könyvekre befektetésként tekintek :)



Egy Könyvudvaros látogatásom alkalmával landolt a kosaramban Sarah Dessen Egy felejthetetlen év és Jonathan Cross Veszett lelkek városa. A két könyv összesen 1180 forint volt, nem volt szívem otthagyni őket, mert régóta kíváncsi vagyok rájuk.



Karin Alvtegen Árnyak című könyvét csak egy ezresért vettem Pöfivonat Krisztától, aki a blogján hirdette meg a könyveket. Pár hete találkozunk az Örs vezér terén lévő IKEÁ-ban és kaptam meg tőle a könyvet, ami már régóta a listámon van. Innen is köszi újra! Előbb utóbb minden skandináv krimit szeretnék beszerezni és aztán befejezni, mert nagyon bírom őket, úgyhogy ennek is jó helye lesz a polcon :)



Egy akármilyen (már nem emlékszem milyen) akció során érkezett a virtuális kosaramba (a manók voltak!) a Holtodiglan. Azt hiszem 40%-al volt olcsóbb. Mindenki mindenhol imádta, vagy ledöbbentette a könyv, úgyhogy én is hasonló élmények várok tőle majd. Ha már ott voltam a webshopban, gyorsan megrendeltem a Konteo könyvet (Konspirációs Teóriák blog fan vagyok nah!) Tiboru-tól. Persze a dedikálásról lemaradtam, de ahogy láttam a rajongók nyomására lesz még, úgyhogy majd elviszem oda és jól aláíratom.

A két könyv emailes rendelésnél meg is írta a Szandi, hogy 2 068 forintot spóroltam, így mindig büszke vagyok magamra. (Az majdnem egy egész könyv!)



A Férfi nyerte még meg november elején a Csontszüretet (itt örömködtem róla), ami természetesen rögtön hozzám vándorolt és hát imádtam. Már kiolvastam és majd írok róla persze, csak jussak odáig.


A Rukkoláról érkezett Scott Frost (igen, igen, ő Mark Frost tesója) könyve a Dale Cooper naplója. Mivel zseniként tekintek Markra a Paladin-prófécia olvasása után, így mindenféle rokoni szálba kapaszkodom addig, amíg nem érkezik a folytatás. Mondjuk a Twitteren azt mondták, hogy Dale Cooper naplója vicces egyébként, még akkor is ha a gyermekkorom legfélelmetesebb sorozatának főszereplőjéről a.k.a Twin Peaks egyik főszereplőjéről van szó.

5 pénzért vásárolt olvasmány (ebből szinte aprópénz volt a Könyvudvaros szerzemények és az Árnyak, a többi meg kellett és kész!), 1 nyereménykönyv, 1 rukkola szerzemény = azt hiszem elég jó hónapot zártam

Többiek is garázdálkodtak novemberben:

Pupilla 
Dóri
Katacica 
Nita
Amadea
Nikkincs

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe