Véres vámpíros tavasz

9:49:00 PM

Jön márciusban az új Charlaine Harris, én meg le vagyok maradva a vámpírokkal, mint a borravaló.

"Sookie-t kegyetlenül megkínozták a rövid, de véres tündérháborúban, és több rokonát is elvesztette. Most nagyon meg van bántva, és halálosan dühös."

WTF! Hol is tartottam előzőleg? Asszem be kell hozni a lemaradásomat, mert ez így nem állapot :)

Amúgy érkezik a Jaffa kiadótól a Vámpír vonzásában című "tanulmánykönyv" Mörk Leonóra (Az utolérhetetlen Mr. Yorke) tollából. Több magyar okosságait tartalmazza majd a kötet. Elöljáróban ennyit:

"A vámpírok köztünk élnek. Az aktuális trendeket figyelemmel kísérni igyekvő újságíróként erre akkor döbbentem rá először, amikor kezdtem úgy érezni, mintha mindenhonnan hegyes fogú, vértől csöpögő mosolyok villannának rám. És ez ma sincs másképp. Ha metrózni akarok, a mozgólépcső két oldalán egymással versengve próbálnak rávenni a legújabb vérszomjas regény megvásárlására cseppet sem burkoltan erotikus címek. (....) A dolog komolyságát azonban akkor fogtam fel igazán, amikor környezetem ifjú hölgytagjait sorra hatalmába kerítette a vérszívó-vírus. Az egyikük, megtekintve az Alkonyat-széria első darabját, csupa nagybetűvel hozta ország-világ, és persze a Facebook-közösség tagjainak tudtára: VÁMPÍR PASIT AKAROK! (...) Mindez számomra világossá tette, hogy a vámpírmánia több átmeneti és mulandó divathóbortnál. Ezért is kérdeztem meg olyan szakértőket a témáról, mint Dr. Csernus Imre, Dr. Szondy Máté, Feldmár András, Jakabffy Éva pszichológus, filozófus, Prof.Dr. Bagdy Emőke, Soma Mamagésa, Singer Magdolna tanatológus.


Március 20-án vámpírozhattok ti is, ha érdekel még a téma és még nem unjátok a vérszívókat :)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Ezt a Véres tavasz borítót már tárgyaltuk Molyon, hogy olyan furi... a cím meg a piros bugyogó együtt :D... Valamelyiket meg kéne változtatni, vagy majd a kövnek adni ezt a címet/képet :)
    Hű, micsoda mazsola ez itten :O A vámpír vonzásában, és ilyen paranormál borító, és Csernus meg Bagdy meg a többi okos :)) Ez érdekelni fog azt hiszem, pedig elsőre erre is azt kell mondanom hogy furin néz ki :D

    ReplyDelete
  2. Érdekesn hangzik a téme!Engem is érdekel mindenképpen..)

    ReplyDelete

Subscribe