Túléltem!

6:10:00 PM

A csütörtöki Meet Off rendezvényt történetesen túléltem, és bár én tök bénának éreztem magam, azért néhányan biztosítottak róla, hogy nem voltam annyira szörnyű. Köszönöm nektek a szurkolás, kommentet, élőben való követést, twitteket, karcokat.

A lényeg az estéről: Izgultam mint állat, én voltam a 3. előadó, volt ppt-s prezentációm benne az elmaradhatatlan csillámpónis kép, meg 5 kulcsszótérkép a könyvesblogokról, és némi statisztika a sajátomról. Ezenkívül nem mertem a nézőkre nézni mert akkor totálisan elvörösödök, vagy kirohanok a teremből sikítva, úgyhogy érdekes próbatétel volt :D Gyakorolnom kell még a szereplést. Barátok és egyéb vadidegenek előtt ez jól megy, közönség előtt ez már nehezebb dió.

Íme néhány kép az eseményről lejjebb, meg majd hamarosan felkerül a visszanézhető felvétel, hanganyag. Persze sosem fogom magam visszanézni/hallgatni mert csak azon kattogok hogy ezt és ezt kihagytam ezt nem így kellett volna stb..stb.. jah és a hangom felvételről olyan mint egy wááááááá nincsenek rá jó szavak :D . De azért ha kíváncsiak vagytok majd linkelek nektek :)

Tényleg köszi még1x. Nélkületek nem ment volna!

jofoto: @zakkantanett

UI: Lesz rendes könyv post is, mert olvasok én ám attól, hogy baszok lusta vagyok postot írni :)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Az u.i.-tod igazán Anettosra (csillámpónisra) sikeredett. :D Megnyugtatlak, tényleg jó volt az előadás, szerencsére rajtad úgy látszik az izgulás, hogy sokkal aranyosabbnak tűnsz, és nem bénának, és ez óriási különbség. :)

    ReplyDelete
  2. ha lehetne, most lájkolnám Ildi hozzászólását :D

    ReplyDelete

Subscribe