Amikor akasztják a hóhért...

9:00:00 PM

Nemrég felkértek a soron következő MEET OFF / MEET UP (Online fejlesztők és felhasználók) rendezvényre. Ezekről azt kell tudni, hogy főként internettel kapcsolatos előadások vannak, egy bizonyos téma köré szervezve. Engem anno a közösségi site-okkal témával már meginvitáltak, de akkor szakmai okok miatt visszamondtam. Most újra felkínálták a lehetőséget, hogy prezentáljak. A téma most a blogok köré szerveződik, és addig kérleltek amíg igen mondtam.

Szóval holnap este 19:00-tól (Gold Biliárd, Budapest Budafoki út 111-113 ha valaki eljönne) én is elmondom a magam által vélt okosságokat a könyves blogokról. Lesz csudi szipi szupi powerpointom (a prezi.com-al nem kerültem szoros viszonyba) meg kapok mikrofont és beszélek 5-10 percig. (ez vélhetőleg kevés lesz, aki élőben ismer az tudja :P) össze-vissza mindenről. Főként az én könyves blogomról, meg úgy általánosságban.

A karcomra már írtak okosságokat a molyosok, hogy miket mondjak el okvetlenül a könyves bloggerekről, de amúgy persze tökre be vagyok szarva. Sokan szoktak egy ilyen rendezvényen lenni, lesz élő közvetítés (ustream tv) meg persze twitter, és fotósok, meg jó sok szakmaibeli igazi menő arc (akik tényleg jók abban amit csinálnak, nem úgy mint én). Színpadi előadási képességem a béka segge alatt, úgyhogy jól fog indulni a csütörtök este.

Bizonytalan vagyok és áááááááááááááááááááááááááááááááááá IZGULOK! Gondoltok rám holnap este, hogy értelmes dolgokat tudjak majd kipréselni magamból?

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Én csak azt az egyet bánom, hogy holnap 7 órakor nem leszek gépközelben... Pedig megnéztelek volna, de ha más nem marad, keresek rólad youtube-os videókat. :D Viccet félretéve, majd mesélj arról is, miket mondasz el, mert kíváncsi vagyok rá nagyon. :)

    ReplyDelete
  2. Én majd kérek linket a ustreamről, lehet, hogy belenézek. Tudom, hogy izgulsz, de fölösleges, mert ügyes leszel és összeszedett és mindenkit le fogsz nyűgözni. :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon-nagyon ügyes leszel!!!! :o)

    ReplyDelete

Subscribe