Scott Pilgrim meg az emo-fiúk

10:11:00 PM

Fantasztikusan szerencsésnek vallhatom magam mert az AntiFitnessClub honlapon (ne kérdezzétek meg SOHA miért látogatok ilyen site-okat ok?) nyertem 2 jegyet a múlt a keddi premier előtti Scott Pilgrim mozi vetítésre. @verkutya is nyert 2 jegyet, mert szóltam neki hogy játsszon. Meg még én is nyertem még kettőt a FB-on a könyvkiadótól is, úgyhogy összeszedtük a twitter bandát és mentünk az emo srácokkal mozizni.

De tényleg!

Ott volt az AFC is ÉLŐBEN, úgyhogy megfizethetetlenül jó volt a filmet velük együtt nézni :D Persze megnézhettem volna már 2732322x letöltve, de az úgy nem az igazi noh. A képregényt már olvastam (blogolni persze elfelejtettem róla, de nagyon élveztem. Itt az ÉRTÉKELÉS), így gyorsan megvettem a 2-3. részét is, amit még nem olvastam mert a moly szülinapon leküldtem Pécsre Bólinttal, úgyhogy majd várom vissza, hogy azokon is átrágtam magam, ha ő meg a pécsi lánykák is átlapozták :)

Nah de a film: Nem vártam egetrengető csodát (még úgy sem, hogy tudtam, hogy az AFC emo gyerekek pár sorral feljebb is ugyanazt az élményt látják amit én), de bejött a film nagyon. A szereplőket jól eltalálták, bár a cselekményt nem követi a képregényt, de hogy miért, nem írom le mert spoilernek számítana.

A viccek persze nem annyira jók mint a képregényben, de átjöttek a vásznon is, és szerencsére többször is felcsendült a We are SEX-BO-BOMB kezdetű Kim szólódob rész, úgyhogy nekem már jó estém volt :)

Az meg pláne jó volt, hogy az AFC zenekar rajongói nem voltak sokan a moziban, nem sikítoztak és nem Scottra csorgatták a nyálukat hanem inkább AFC Tomira, akivel a mozi után még fotózkodni is lehetett. (nem, nem! én nem csináltam vele közös fotót! azóta is bánom :( ) :D Azt kevésbé értem, hogy miért pont ők reklámozták a filmet, de annak örülni fogok ha a rajongóik közül szemet vetnek a képregényre néhányan!

Addig is, aki bírták Scott-ot papíron, azok nézzék meg filmen is, és nyomuljanak a boltba a 4. részért mert már megjelent.


Jah és persze a végére jöjjön az egyik legjobb szám a filmből: Garbage Truck

Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. pffrtt... ne bassz, hogy ott voltak... lehet, hogy ők voltak azok, akiket a vihogásuk miatt legszívesebben lerúgtam volna a csizmámmal?

    ReplyDelete

Subscribe