Őrült vagyis izé őrületes pályázat

2:27:00 PM

MINDIG IS ARRÓL ÁLMODTÁL, HOGY A MACKÓD, AMIVEL ALSZOL, FILMSZTÁR LESZ?

A MACKÓD, AMIVEL ALSZOL, MINDIG ARRÓL ÁLMODOTT, HOGY FILMSZTÁR LESZ?

MINDKETTEN A VILÁGHÍRRŐL, A CSILLOGÁSRÓL, A GAZDAGSÁGRÓL ÉS LEGJOBB PASIKRÓL/NŐKRŐL ÁLMODOZTOK?

TUDJUK, HOGY A VÁLASZ: IGEN.

MINDEZ ELÉRHETŐ KÖZELSÉGBE KERÜLT...


Látva A Halállista sikerét, úgy gondoltuk, hogy mindenkinek segítünk valóra váltani álmát (vagy ha az övét nem, hát a mackójáét), és kiírunk egy pályázatot. Egy őrületes pályázatot.

Az Agave Könyvek szeretne egy kisfilmet forgatni a regény alapján, és ehhez nemcsak forgatókönyvírókat keresünk, hanem szereplőket is. Lássuk:

A film hossza ne legyen több 5 (öt) percnél, és lehetőség szerint ne legyen benne atomrobbanás, autós üldözés, ufó és táncjelenet.

Valamilyen formában kapcsolódjon A Halállistához szereplőiben és történéseiben. Kapcsolódhat a forgatókönyv lazán vagy hűen a regényhez, lényeg, hogy A Halállista alapján készüljön.

A forgatókönyvet a szokott ipari formátumban kérjük elküldeni erre a címre: script.agave@gmail.com (Öt perc nagyjából öt oldal, ami nem sok, de nem is kevés.)

Namost.

Ezzel egyidőben elkezdjük a szereplőválogatást is. Ami azt jelenti, hogy emailben küldjétek el nekünk, melyik plüssállatotokat látnátatok szívesen a következő szerepekben:

Medve Erik

Gazella Lali

Varjú Tom-Tom

Kígyó Márk

Nyúl Emma

Galamb Miklós

Pingvin Kajetán

Patkány Rózsi

Teve Noé

ésatöbbiek.

A leendő sztárokról készített fényképeket jpg vagy png formátumban (maximálisan 100 kb méretben) erre a címre küldjétek: casting.agave@gmail.com

És mi a fődíj? Őrület a fődíj, az. Leforgatjuk a legjobb forgatókönyvet a legjobb szereplőkkel. Egyfelől mi döntjük el, hogy melyik forgatókönyvet tartjuk a legjobbnak, de TI is szavazhattok, sőt szavazzatok is. Mert lesz egy közönségdíjas alkotás is. A szereplőket a ti szavazataitok alapján választjátok ki. Ami azt jelenti, hogy

minden pályamű és castingfotó nyilvános.

Azaz meg lehet nézni őket, mert naponta frissítünk. A szavazásra majd egy megfelelő modult lehet használni. Ennyi.

Határidő? Szerintem mindenki a boldogabb új évre akar koccintani a mackójával (nyulával, kígyójával, gazellájával), ezért várjuk meg január közepét. Azaz van egy hónapotok, hogy írjatok, fotózzatok, ügynököt keressetek a tevéteknek, kimossátok végre a pingvineteket, és visszavarrjátok patkányotok rég leszakadt bal lábát.

Mire vártok?

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe