Új szerzemények új tapasztalatokkal

10:29:00 PM

Csak még mielőtt elfelejtődnek, gyorsan postra vetem őket. Ért néhány élmény a könyvesbeszerzéseimmel kapcsolatban, amiket eddig nem tapasztaltam, úgyhogy most sorra veszem őket :)

1. Stephenie Meyer: Bree Tanner rövid második élete (futárszolgálat)
Múlt héten szerdán megrendeltem a bookline oldalán, mert láttam hogy INGYENES szállítással kapom meg az 1800 forintos alig 200 oldalas könyvet. Picit izgultam a GLS-es futáros szállítás miatt mert még sosem kértem házhoz futárt. Mivel a megjegyzéshez kiírtam, hogy pontosan meddig leszek itthon reméltem, hogy nem kerülöm el a futárt és aznap megkapom a könyvet. Kicsit későn, délután 5-kor érte a futárfiú és hozta a tényleg 1800-as csomagot. Igaz ha 2 perccel később jön már nem talál otthon úgyhogy ez még nem annyira 100%-os megoldás :)

2. Sophie Andrews : A megsebzett (MolyBolt)
Muszáj volt a MolyBolt-os KönyvFakasztó hirdetésre kattintanom, ahol megláttam, hogy az anno bookline-ban előjegyzett, de sosem beérkező könyv itt simán elérhető. Anno ugyanis kábé 1 vagy 1,5 éve "Sebzett" azaz hibás névvel felvitt könyvet rendeltem elő ott, és csak vártam vártam sosem lehetett megrendelni így elfelejtettem. Itt a rendelés után 1 nap múlva jött a mail, hogy mehetek érte, ráadásul a bolt pont a metrókijáratnál van így keresgélnem sem kellet. Persze most megnéztem a bookline-on is a könyvet, és ott is akciósan van 895 ft-ért (én 980-ért rendeltem) Úgyhogy akinek az jobban tetszik, rendelje meg INNEN :D

3. Stephen King: Tom Gordon segíts, Álomcsapda (Eladó könyvek+személyes találkozás)
Igaz, nem kifejezettem úgy akadtam @kisvirag-ra, ahogy az szokványos. Őt ugyanis twitteren követem egy ideje, és ott írta ki az eladó könyveinek linkjét, amik a moly-ra vittek. Mivel találtam Stephen Kingtől egy-két jó könyvet, amit már rég el szerettem volna olvasni, de lusta vagyok utánuk járni, így kapóra jött, hogy ő 1000 ft/darab áron megvált tőlük. Ráadásul jó állapotú könyvekről volt szó, úgyhogy tegnap a Vörös Oroszlán Teaházban találkoztunk és megejtettük a vételt meg ittunk egy finom teát és sokat beszélgettünk :) Jó kis este volt!

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Kösz a molyboltos rendelést, jóvá is írtam az érte járó pro tagságot. ;)

    ReplyDelete
  2. Én a futárosat mindig a munkahelyemre szoktam kérni. Ott van aki átveszi.

    ReplyDelete

Subscribe