:)))

10:09:00 PM

Nem is tudok semmi értelmes és frappáns címként helytálló szavakat egymás mellé rakosgatni mert ma már többet írtam és gépeltem, mint amit elbír a 10 ujjam és a kis agyam.


A lényeg a lényeg hogy ma reggel @Lobo felkanyarította a freeblog/könyv aloldala jobb izé bal oldalára az Ismerd meg a könyvesbloggert! részbe a velem készült interjút.

Annak aki még nem ismer se a netről, se személyesen, akkor itt az idő, hogy jobban megismerjen :)

KATTOGJ TOVÁBB IDE >>>

Az interjúra való felkérést köszönöm Lobo-nak. Számomra ez hatalmas megtiszteltetés. Régóta nyomon követem a rovatot és minden interjút elolvastam a többiekről, így nagyon jó érzés, hogy én is bekerültem ebbe a "bűvös körbe" :) Bearanyozta ez a napomat! Ráadásul tök sok ismerősöm állított meg utána, hogy olvasták és hogy tök jó lett meg mennyire aranyos a kis agár mellettem :)


( a kép nem illik ide, de most akadtam a neten és awwww <3 )

UI1: Már csak kicsivel több mint 1 hét és a Harry Potter 7-es könyv első része a mozikban. Juhúúú! Én már nagyon várom! Van még ilyen elvetemült?

UI2: A hévégén lesz majd rendes beszámolós blog is már (Bree Tanner rövid második életéről valószínűleg mert nagyon gyorsan kiolvastam és nagyon gyorsan el is felejtettem róla írni ide)

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Nah jó ötleteim vannak, vagy jó ötleteim vannak:) Hálás alany vagy, az ilyentől nekem is jókedvem lesz:)
    S milyen jól döntöttem a képpel is (azért nem a másikakból választottam, mert azokat már én is ismertem egyéb oldalaidról) :)

    ReplyDelete
  2. Örültem, hogy olvashattam rólad.

    OFF, most én hívlak játékra. ;o)
    http://azajtom.blogspot.com/2010/11/konyvmoly-jateka.html

    ReplyDelete
  3. Nagyon-nagyon tetszett, igazi Anettos interjú. :) Gratulálok. :*

    ReplyDelete

Subscribe