1+1

11:28:00 PM

MEGJELENT ++ MEGJELENT


Tessék szaladni a könyvesboltokba és megvenni Pat Walsh könyvét, ami Crowfield átka címmel jelent meg és amit én már előolvastam októberben és írtam is róla ebben a bejegyzésben.

Nekem személyesen kedvencem lett a Méregnaplókhoz hasonlóan ez a történet is. Tökéletes karácsonyi ajándék fiatal fiúknak és lányoknak a fa alá. Ráadásul 2000 forint körül láttam a könyvet pl ITT. Szóval nem akadály az sem, hogy drága mert nagyon élvezetes olvasmány ez a misztikus ifjúsági regény.

PÁLYÁZZ ++ PÁLYÁZZ

Az Olvass bele recenziós pályázatot hirdet bloggerek (és nem bloggerek) számára, ahol várják december 15-ig a 2500 karakteres recenziós írásokat a könyvekről. ÍME egy kis eszmefuttatás a zsűri tagjaitól (mert ám olyanok is vannak szép számmal és meggyőző nevekkel!) arról, hogy milyen is egy jó recenzió és mit várnak a pályázóktól. A pályázat részleteiről a képre kattintva vagy ITT olvashatsz. Jah! És nem babra megy a játék! Aki a legjobb az szerkesztői tanfolyamot és egy halom könyvet rakhat be a karácsonyra alá :)

Az Olvass bele recenzióíró pályázata

Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. Könyvesboltban kerestem illetve ajánlottam a tulajnak,hogy szerezze be őket mert jók és tényleg nagyon emberi árban kaphatók!!Még sok sok ilyen ifjúsági könyvet!!!

    ReplyDelete

Subscribe