Élmények, élmények fotókkal

9:59:00 PM

Nemrég blogoltam a 4SQ-es könyvelvesztős játékról, azóta meglett a többi elkószált könyv is. Plusz született még jó pár mókás blog is, úgyhogy megérdemelnek annyit, hogy belinkelem őket mert sokat fáradoztak, hogy előkerüljenek azok a könyvek :)

A legviccesebb blog minden bizonnyal @vérkutyáé lett amit >> ITT olvashattok el! csak annyit mondanék rá, hogy FERG várd ki a végét! ETEGES!

Katalin is beszámolt a játékról, és @habosvilla is írt postot IDE és képeket is töltött fel amiket a játék közben készített (ÍME!). A könyvelvesztős játék nem csak a 4SQ-en és a twitteren folyik ám. Nemrég volt ugye az Orosházán rendezett könyvelhagyós nap, ahol én is hagytam el 3 könyvet. Egyiket Imola barátném találta meg, a másikat (Műkörömszakadtáig pedig 9-én már fel is került az oldalra, hogy valaki ráakadt).

Előző hétvégén pénteken Pécsen szervezett @ficka egy molytalit (szám szerint a másodikat!) Mecsek cukrászdába, ahol ráakadtam egy általa elhagyott könyvre, egy bizonyos Andorka Rudolf naplójára A madridi követségtől Mauthausenig címmel. Wáó! Engem üldöznek a könyvek úgy látszik :D Már be is regisztráltam az elhagyós/megtalálós oldalra és ha túljutok rajta én is elhagyok az országban valahol!


A II. pécsi molytali egyébént nagyon jól sikerült a lányokkal: ficka, tasiorsi, lizke PuPilla, gomboca, Mo, Galóca, és a persze Melchiades-szel mint egy szem fiú résztvevővel. Ettünk finom sütiket és persze kiveséztük a moly-t is egy kicsit :) Megtudtuk, hogy a skizofrének saját magukat is meg tudják figyelni és sokat nevettünk. Íme néhány kép a taliról. Aki kihagyta bánhatja!


Íme a Millenium trilógia, amit Melchiades-től kapott meg mindenki dvd-n, mert tudta, hogy sokunk olvastunk a könyvet és filmben is szuper élmény :) Köszi még1x itt is ezt a meglepit!


Mo, Ficka és Lizke


Galóca keze, Melchiades és Mo sütik felett tárgyal

Balról jobbra: Pupilla, Ficka, Lizke, Gomboca és Tasiorsi

Több képet meg még itt találtok, olyat is, amit nem én fotóztam és effekteztem szarrá szét :)

Hamarosan lesz ám könyves post is, csak kicsit lassan haladok az Ellentétekkel mert lefoglalnak a magánéleti zűrjeim...

Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Igazán nincs mit ;)
    Amúgy Galgoca igazából Galóca, Fica meg Ficka ;)

    ReplyDelete
  2. Már javítottam is a két elgépelést ^^

    ReplyDelete
  3. Köszi szépen a könyv regisztrálását. :)

    ReplyDelete

Subscribe