Körkérdés az olvasásról

8:30:00 PM

Október 9-én kerül Orosházán megrendezésre a Justh Zsigmond Városi Könyvtár által szervezett könyves programokkal tűzdelt vidám kis nap. Lesz itt könyvelhagyás, sok-sok meghívott könyvesbloggerrel (nagyon úgy tűnik én is ott leszek majd :)) kerekasztal beszélgetés, meg író-olvasó találkozók és mindenféle móka-kacagás.


A kerekasztal beszélgetésen a jelen lévő bloggerek és az érdeklődő közönség együtt vitatkozhat majd a könyvekkel kapcsolatban felvetett kérdéseken. Feldobták a labdát a bloggereknek, így 5 szóra kell asszociálni újabb 5 szót, ami majd terítékre kerül az asztalon. Én Fiorellától, Nikitől, Fuksziától kaptam felkérést.

Íme az én asszociációm:

olvasás: nyugalom, gondolatok, vonatozás, könyvjelzők, idézetek
kortárs magyar irodalom: írónők, toplisták, metróplakátok, botránykönyvek, túlzott marketing
e-könyv: letöltések, pdf, e-reader olvasók, technika, modern
könyves blogok: barátkozás, meglepetések, újdonságok, kommentek, vidámság
könyvtár: szamárfül, olvasójegy, katalógusok, keresgetés, előjegyzés

Akiknek továbbadom: Könyvkuckó, Dorina, Ildi, TasiOrsi, Elhaym

Nektek mi jut eszetekbe ezekről a szavakról? A Justh Zsigmond Városi Könyvtár arra biztat mindenkit, hogy írjátok meg blogotokon, vagy ha olyan nincs, akkor e-mailben itt az 5-5, véleményed szerint legjellemzőbb szavakat a feldobottakra :)

Az októberi találkozón a bejegyzést vagy e-mailt írók között kisorsolunk egy három könyvből álló könyvcsomagot is a Partvonal Kiadó jóvoltából. Sőt, az összegzett véleményekről íróvendégeinket, Rácz Zsuzsát és Závada Pált is alaposan kikérdezzük majd.

Ezeket is olvasd el

2 komment

Subscribe