Interaktív könyv készült a Rozshegyezőből

7:36:00 PM

Eddig a magyar könyvkiadásban nem volt még példa arra, hogy egy nyomtatásban megjelent könyv online formát is öltsön. Nah most eljött az idő!


Az interaktív oldal a Partvonal Kiadó gondozásában megjelent Rozshegyező című könyv köré szerveződik, mely megosztó, „folytatás” jellege révén eleve élénk érdeklődés övezte. Tudtátok, hogy nemrégiben az Irodalmi Jelen folyóirat 2010 legjobb prózai kiadványának értékelte tízes toplistáján J.D California könyvét?

A Rozshegyező Interaktív nem egyszerűen egy könyves microsite, hanem egy animációval, illusztrációkkal ellátott netes könyv (pontosabban: idézetgyűjtemény), melynek animációs része az olvasó aktív részvételével mozgásba hozható. A site elkészítésében a Kiadó egy frissen végzett erdélyi grafikust kért fel, akinek te is megtekintheted műveit a fejezetek részletei mellett.

Izgő mozgó színes és kattingatható linkekkel és a könyvvel kapcsolatos olvasnivalókkal felszerelt weboldal csemege lehet a Rozshegyező rajongóinak. IDE KATTINTVA te is te megnézheted :)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. de igen. van már olyan könyv, ami online formát is öltött, sőt, a teljes könyv olvasható online, ez nem más, mint A halálra ítélt zászlóalj, folytatásokban közlik a http://donci.blog.hu/ blogcímen, a már elhunyt szerző örököseinek hozzájárulásával, engedélyével. mielőtt bárki legyintene, hogy áh, az biztosan csak egy olyan könyv, annak szólok, hogy téved :) nagyon jó könyv!

    ReplyDelete

Subscribe