Célzott bolyongás a 20 elrejtett Rozshegyező után

9:13:00 PM


Július 29-e lesz a kedvenc nyári munkanapod! A Partvonal Kiadó az Alexandrával és a Veszíts el egy könyvet! mozgalommal közös nyomozójátékot hirdet a július 29-vel, csütörtökkel kezdődő extra hosszú és ezek szerint extra izgalmas hétvégére. A fő játéknap július 29-e lesz, de az online akció egészen aug. 1-je, vasárnap éjfélig tart.

A Könyvrejtő Nap lényege

Bolyongj a városban úgy, ahogy annak idején a fiatal Holden tette a Zabhegyezőben vagy most - immár idős emberként - a Rozshegyezőben teszi! A különbség, hogy te tudni fogod, mit és hol keress.

A frissen megjelent regény 20 példánya lesz elrejtve Budapest belvárosának különböző pontjain. A helyszínek listája július 29-én, pontban 17 órakor kerül fel a Kiadó oldalára. Sötétedésig biztosan elkel az összes! Legyél a leggyorsabbak között! Persze nem csak a gyorsaság, az ész is számít majd, mert az egyes helyszíneket rejtélyes leírásokból kell beazonosítanod.

Szabály
Egy fő szabály lesz: a példányok megtalálóinak azon nyomban jelezniük kell a könyv belsejében található sms számon, hogy hányas számú könyvet találták meg. A Kiadó munkatársai ezeket a megkerüléseket folyamatosan feltöltik a Partvonal Facebook-oldalára. Így aki követi az eseményeket, láthatja, mely példányok keltek már el. Légy most rajongó, hogy előzetesen és a játéknapon is tudd követni az eseményeket!

RAJONGJ A PARTVONAL KIADÓÉRT A FACEBOOK-ON ITT >>>

Vidéken leszel? Végül nem kerülsz az elsők közé? Ekkor is lehet saját Rozshegyező példányod! Az Alexandra webáruházában a 4 nap alatt 35% kedvezménnyel rendelheted meg a könyvet.


Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Jajj, de kár, hogy csak Pesten van ez a lehetőség, pedig tök szívesen részt vennék benne...

    ReplyDelete
  2. Olvasta valaki a Sírig hű szerelmedc. könyvet? Ha igen akkor mondja el, hogy Tate ugye nem hal meg. Könyörüljön rajtam. :)

    ReplyDelete

Subscribe