Nyerd meg Lisa Jewell Vince és Joy c. könyvét!

7:10:00 PM

Anno már postoltam ITT, hogy mennyire meglepődtem amikor én is kaptam egy levelet Buzai Csabától, amiben felkért, hogy ajánljak én is egy könyvet amit egy szerencsés emberke megnyerhet majd a Veszíts el egy könyvet akció keretében.

Nos az én könyvet, amit meg lehet nyerni majd a Lisa Jewelltől lett a Vince és Joy. Íme egy kis szöveg róla, és a játék szabályai.

Lisa Jewell: Vince és Joy

Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra? Tudod mint a mesében? 2 idegen találkozik egy forró nyári napon. Beszélgetnek, egymásra néznek, jól érzik magukat együtt és rohan az idő. Nem számít semmi sem csak, hogy minél tovább időzzenek ezen ember társaságában, minél több apróságot tudjanak meg róla, minél közelebb kerüljenek hozzá. Két fiatal, akik 1986-ban egy tengerparti nyaralás alatt találkoznak egyből megkedvelik egymást, és nagy szerelemre lobbannak. A sors azonban az útjukba áll, és elsodorja őket. 7 évvel később egy furcsa véletlen során (egy kíváncsi macska közbenjárásával) újra összefutnak, de annyi minden változott az életükben. A szívük mélyén azonban érzik, hogy még mindig szeretik egymás. Vajon ez elég bármihez is?

A könyvet azoknak ajánlom akik romantikus lelkületűek, és szeretik az élet-szagú regényeket. Én egyszerűen imádtam, elvarázsolt, megnevettetett, és megkönnyeztem a gyötrődő és Joy-t és Vince-t. Humoros, könnyed, hangulatos és rengeteg érzelemmel teli olvasmány volt. A könyv végén sok múltbeli titkok is felszínre kerül, nem várt fordulatokkal és egy nagy találkozással. Ez a könyv olyan mint az élet! ” A szerelem sohasem változik. Csak az élet.

Ha meg szeretnéd nyerni a könyv első elveszítésének lehetőségét, válaszolj az alábbi kérdésre. A határidő a mai naptól számított egy hét, a válaszokat a konyvtar@justhvk.hu címre küldhetitek. A 2010. április 15-én éjfélig beérkező helyes válaszadók egyikének rövidesen postázzuk a fenti könyvet! Kérésünk: ha elolvastad, veszítsd el te is, a könyvről alkotott véleményedet pedig oszd meg velünk a könyv adatlapján. Érdemes lesz pályázni, hiszen az utolsó ajánló után az összes helyes választ beküldők között kisorsolunk majd egy közel 30.000 forint értékű, művészeti albumokat tartalmazó könyvcsomagot is, melyet a Gondolat Kiadó ajánlott fel.

És a kérdésem: Milyen színű a macska aki segít a szerelmeseknek egymásra találni?

Részletesebb bejegyzés a többi blogger által ajánlott könyvről, és a játékról ITT !

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Aztaaaa, mennyire jó ennek a sztorija, azt hiszem, hogy ez olyan, hogy teljesen bele tudnám magam élni. :) Szerintem pályázok. :) Kösziiiii!

    ReplyDelete

Subscribe