Bevallom : Könyvsorozat mániás vagyok

12:49:00 AM

A Bookline most beakciózta a sorozatos könyveit. Aki szintén sorozatfüggő, vagy csak kezdődő az most takarja el a szemét, tiltsa le a böngészőjét, kapcsolja ki a számítógépét vagy egyszerűen ne kattintson tovább :)


(könyves akcióért kattints a képre vagy lelő Mazur nagyi és Stephanie Plum )

Bevallom ez az akció az én sorozatfüggőségemre már nincs hatással, mert kábé innen minden olyat beszereztem már innen ami érdekel. Azt hiszem belőlem élnek a kiadók, akik sorozatokat kezdenek el kinyomni, mert ha én rákattanok egyre akkor addig nincs megállás! Addig amíg be nem fejezi az író a könyveket végleg vagy meg nem hal :D

Jó esetben befejezi persze, én meg felpakolom a polcra az összeset egymás mellé és elnézegetem, és amikor rámjön az 5 perc újra elolvasom őket egymás után. Századszorra is akár. Barátok, családtagok szerint ez már beteges. Nonononono nem úgy van az :D

A függőség csak anyagilag nem költséghatékony :D Minden más örömöt viszont tud okozni. Hiszen irtó jó érzés tudni, hogy mi lesz a folytatásban, izgulni, várni a megjelenést. Majd kézhez venni a zsákmányt és jó gyorsan elolvasni, hogy tudjam lesz e még folytatás. Amikor becsukom az éppen aktuális könyvet azon agyalok vajon mivel folytatódik majd. És jönnek a kérdések: Én vajon mivel folytatnám? És vajon X beleszeret Y-ba és összejönnek, Z túléli vagy sem?

Az akcióból a True Blood-ért rajongok a legjobban, plusz megvan az összes Bad Girl rész (sajnos a 8. részére már 2009 nyara óta várok kábé de úgy látszik hiába :( ) és birtoklom a Fekete Tőr Testvérisége első 4 részét de még nem jutottam az első rész elolvasásáig. Remélem, nem bántam meg hogy megvettem anno vmi nagyon olcsón őket. Az akcióban van még a Luxe Girl ami nekem nagy kedvencem, és a Szingli Fejvadász sorozat is (bár ezt nem itt venném meg mert a Könyvudvarban még mindig csak 590 / darab áron megszerezhető :D ) Van itt még thriller, meg vámpíros könyvek még még még és számomra kakkukktojás Vass Virág Vulévu ami még csak 1. kötetnél tart. Noh sebaj! Ez legyen a legkevesebb. A Csokoládé-t még csak filmben láttam, a polcon porosodik a Lady Elizabeth-tel és a Halálos csókkal együtt és várják, hogy levegyem őket és kiolvassam. :)

Van itt még akciós klasszikus regény is. Jane Austen, Bronte -35%-al olcsóbban május 5-éig. Meg szerelmes Elizabeth Adler, Mary Balogh is bőven.





Ezeket is olvasd el

5 komment

  1. Ugyanebben a cipőben járok, bár mostanában jobban megválogatom, milyen sorozatokba kezdek bele...

    ReplyDelete
  2. Én is így vagyok ezzel. Ha egy sorozat első része tetszik, akkor aztán nincs megállás!:)

    ReplyDelete
  3. ez nálam is így van. ha elkezdek egy sorozatot, és látok benne fantáziát, az összes részét meg kell vennem, hogy majd bármikor tudjam folytatni, amikor kedvem tartja.:)
    néha mondjuk kifejezetten örülök, amikor egy könyvben el van mondva minden, és nem bonyolódik még 5 köteten keresztül, de van, amelyik történet kifejezetten igényli a sok-sok részt.

    ReplyDelete
  4. mááá, akkor ezek szerint nem csak én várom a Bad Girl 8at? Nem is lesz már? Persze úgy lett vége, hogy tök izgi... (a sorozat meg nem ugyanolyan, mondjuk azt is szeretem, de a könyv jobban érdekel)

    ReplyDelete
  5. "ha én rákattanok egyre akkor addig nincs megállás! "

    Én is ilyen vagyok. Most is több sorozatot olvasok. Ulpiusnál: Ward, Showalter, Cole, Adrian, Kenyon, Feehan, Frost, Kleypas, Karen Rose. Mind nagyon jó, tele szimpatikus szereplőkkel, izgalmas, jól kidolgozott történettel.

    ReplyDelete

Subscribe