MUSZÁJ MEGOSZTANOM :D

10:33:00 PM

Hatalmas örömmel tölt el a hír (már ha nem kacsa és meg is valósul és láthatom), hogy az egyik kedvenc színésznőm Katerine Heigl fogja játszani Stephanie Plum-ot a Szingli fejvadász könyvsorozat főszereplőjét a könyvből készülő filmben.

A teljes cikkért köszönet az én fáradhatatlan és profi szerkesztőmnek Doriszkának :)

katherine heigl, szingli fejvadász, stefanie plum, hanet evanovich, one for money

A Grace klinika sztárja Janet Evanovich: One For the Money (Stephanie Plum, a szingli fejvadász) című művének adaptációjában játszik főszerepet. A tervek szerint 2012-ben mutatják be a filmet.

„Ez az év is jól kezdődik!” – legalábbis Katherine Heigl számára, ugyanis váratlanul ölébe pottyant egy filmfőszerep. Amint elkészül a One For the Money forgatókönyve, máris elkezdődik a forgatás.

A történet Janet Evanovich azonos című, magyarul is megjelent (Stephanie Plum, a szingli fejvadász) művét dolgozza fel. A szerepre eredetileg Reese Witherspoont választották ki az alkotók, ám helyette Heigl játssza, mert dr. Szöszi visszalépett. Witherspoon döntésének oka egyelőre ismeretlen.

Teljes cikk itt megtekinthető!

Mit szóltok, hogy filmre viszik Stephanie karakterét ?? :)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. ez jó, szerintem illik hozzá a szerep.

    ReplyDelete
  2. Én még nem jutottam el a Stephanie Plum féle kalandokig - de szeretnék. Nem tudom pontosan milyen karakter Stephanie, de szerintem Katherine Heigl nem annyira akcióhősnek való. Ettől függetlenül lehet, hogy kiderül, hogy tökéletes választás volt. :)

    ReplyDelete

Subscribe