BRÉKING! Folytatják a Szingli fejvadászt!

12:22:00 PM

Nemrég böngésztem a FB-on az ULPIUS kiadó oldalát és meglepő hírre bukkantam, gyorsan bepötyögöm ide is mert hátha többeteket érdekel. Lobot és Amadeát biztosan ;)

" Segítenétek nekünk?
Sokan szerettétek Janet Evanovich könyveit. Mi szingli fejvadász címmel hoztuk a sorozatot,de ezt nem szerettétek. Nyáron jön a mozifilm ,mi meg idén kihoznánk az első 3 részt újra, új címmel, új borítóval, + a 4-6. részeket.
1.Adjatok címötleteket itt a commentekben az első részre(One for the money),meg a sorozatra
2....borítótervek is jöhetnek az ulpiushaz@ulpiushaz.hu címre "

Csak egy bajom van ezzel (ezt szóvá is tettem a klubban is), hogy én nagyon szerettem az eredeti címet is és persze a borítókat is. (főleg a Mazur nagyisat) Bár az, hogy legalább kiadják újra és folytatják jó hír. Szóval az egyik szeme sír, a másik meg nevet...

Anno írtam a filmről IDE POSTOT, és úgy látszik nem is volt akkor kacsa, mint hittem. Mondanom sem kell arra is kíváncsi vagyok! A szingli fejvadász sorozatba hatalmas rajongással csaptam bele anno, mikor 500 forintért beszereztem őket a Könyvudvarból és azóta várom és keresgélem az infókat a folytatásról. Nah most van némi remény! JUPPY!

Ezeket is olvasd el

7 komment

  1. Én még az első kiadásokat kezdtem el olvasni a negyedikig, úgyhogy alapból rühelltem a szingli fejvadász címet és borítókat is. Úgyhogy én teljesen nevetős szemmel vagyok, s remélem a 6. után se hagyják abba, hisz már 15. részben nyomoz a csapat

    ReplyDelete
  2. Film lesz belőle? na, arra kíváncsi leszek. :oD

    ReplyDelete
  3. Uuuuu ez egy nagyon jó, de egyben rossz is, mert én azt szeretem ha egy forma kiadásban vannak meg a könyvek. No sebaj, talán kibírom vhogy. :D

    ReplyDelete
  4. Jó hír, bár még mindig nem ismerem a sorozatot. Sokszor szemeztem vele mikor akcióban volt a három kötet, de aztán nem vettem meg. Szerintem talán túl komolytalan volt a cím és a borító is - ezt nem rossz értelemben mondom, mert nekem is tetszett, de lehet hogy sokan úgy gondolták, ez csak a tizenéves korosztálynak íródott, és nem feltétlenül a szélesebb közönséget és korcsoportot célozták meg. Talán most jobban eltalálják. :)

    ReplyDelete
  5. Hm. Érdekes, hogy pont mostanában jöttem rá, hogy ez nekem kellene, amikor már nem kapható az első-második rész, vagy legalábbis nem egyszerű beszerezni. A TKK-ban volt régen 500 Ft-okért, ma már csak a harmadik rész van, jókor jut nekem is eszembe :)

    ReplyDelete
  6. A szingli fejvadásznak 4 kötete jelent meg, nem? Vagy van több is, ami Stephanie Plummal kapcsolatos és lefordították magyarra?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Subscribe