Napfogyatkozzunk a moziban a tinisunákkal

10:35:00 PM

Jön június 30-án (USA-premier degondolom kis hazánkban is akkortájt lesz) a mozikba S. Meyer Eclipse könyvből forgatott film. Röviden: Jacob Black még izmosabb, Edward még sápadtabb, Bella még szerelmesebb, és a tisztáson még több a virág.



Szerintem a film akciómentes lesz, és nem fogja átadni a könyvbeli érzelmeket (Jacob-Bella-Edward háromszög) de azért ott leszek a moziban, és megnézem. Mert érdekel, és a könyvek mellé kell egy kis vizuális élmény, még ha néhol szegényes és esetleg csalódásba torkolló is. Mazohista vagyok nah!

Tinilányok bugyija már nedvesedik a félmeztelen Taylor Lauter-től, és Robert Pattinson álmos fejétől. Anno a New Moon-nál iszonyatos őrület volt a moziban. Átlagéletkor 13 mínusz, anyukámmal mentem megnézni (mert hát ő is szereti a twilight sztorit egyem a szívét) és szegény cikinek érezte magát. Bármi olyan jelenetnél ahol érzelmek voltak, vagy meztelen testrészek a lányok sikkantottak, és csapatostul jártak ki és be a moziba. Talán megbeszélni mentek ki a film részleteit? vagy mindnek egyszerre kellett pisilni az izgalomtól? vagy elcsöppentek? erre sosem jövök rá már.

Nem értem a nagy őrületet, de hát lehet, hogy már kinőttem ebből, hogy mozisztárokért legyek oda. Könyvben jobban szeretem a sztorit mint a vásznon!

110 nap múlva elkezdődik az őrület. Ez meg itt a trailer íme:



Ezeket is olvasd el

8 komment

  1. Mondtam már, hogy nagyon bírom a stílusodat? :D

    ReplyDelete
  2. Én imádom de sosem értettem miért kell sikitani,visitani,csöpögni!!!!

    ReplyDelete
  3. A nevemet lehagytam....

    ReplyDelete
  4. Sunák .D ettől kész vagyok:D

    ReplyDelete
  5. Engem egyelőre elkerült a "kór", de tapasztalatból mondom, hogy a huszonévesek közt is vannak, akik tinilányokként viselkednek az említett jelenetek láttán, és nem érzik cikinek a dolgot.

    ReplyDelete

Subscribe