Isten óvjon a vámpíroktól

11:12:00 PM



Megint újabb és újabb vámpíros könyvek vannak kilátásban, amin már szemem se rebben hiszen tudom, hogy mennyire jól jövedelmező (de vajon még meddig)? meglovagolni ezt a hullámot.

Belelestem a bookline várható megjelenéseibe, hátha találok valami jót, de hát szomorúan vettem tudomásul, hogy nincs igazán nekem való (ami tetszik már elő van jegyezve, szám szerint csak 4 könyv mint Franciadrazsé Vass Virágtól, a Fucking Berlin, meg Lidércfény, Ott leszel? )

Most jönnek azonban a Kárpát medence vámpírjai Christeen Feehan-tól, Sötét herceg címmel, amiről még füljegyezetet sem találtam annyira új. Vagy annyira tré? Nem ismerem az írót, a kiadó az Ulpius. A borító sem győzött meg igazán. A pink betűk nálam nem a vámpírok kategória, hacsak nem egy plázacica szeret bele egybe, aki mindig rózsaszín cuccokat hord amolyan Dr.Szöszi feelinggel. Ha vámpír és könyv az fekete, vörös, esetleg más sötét színek. De hogy pink? Wáóóó! Kíváncsi vagyok arra a fülszövegre!

A másik könyvet az Egmont kiadó adja ki, de a célcsoport 14 felett van belőve a kategóriáknál, de nem értem egyszerűen miről szól a Vámpírparádé a fülszövege alapján. Segítsetek kitalálni!

1.Halihó! Érdekel az örök ifjúsággal megfűszerezett dögös szépség?
2. Jöhetnek a trendi cuccok, ráadásul ingyen?
3. A vadi új hapim, Bobby igenis tudja, mit kezdjen egy vamp vámpírral.
4. A főszabály: Rá kell venni a stylistunkat, hogy váltsa fel az eleganciát extravagnciával.
5. Mellisande, a kis boszi rámozdult a pasimra, és most azon teper, hogy az egész sulit vámpírsereggé alakítsa. De azért most is lesz kivétel: én.

Én aztán mindenkit megmentek a trendek tikkasztó hatásától és más hasonlóan halálos következményeitől.

Vajon mik lehetnek azok a trendek tikkasztó hatásai? Ez valami vicces könyv lesz? Esetleg vmi glossy vagy chick lite regény vámpírvérrel fűszerezve? Nem vágom!

Jön Lara Adrien új sztorja amely a Vámpír éjjele címere hallgat. Az egy sem tetszett már (Vámpír csókja). Örültem is neki, hogy megnyertem mert ha pénzt adtam volna ki rá akkor mérges lettem volna az fix.

Szóval még mindig tart a vámpírszezon , és folyik a vér patakokban. True blood powaaa!!


Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Cristine Feehan volt az első vámpíros-romantikus vonulatban még 1999-ben kezdte, szóval bőven megelőzi Wardot, Harrist stb. A Carphatian sorozata meg már vagy a 20, könyvnél tart. Kösz hogy szólsz, megjelenik felveszem a várólistámra mert érdekel, eddig már soxor láttam angol használt könyvek közt a sorozatból darabokat, de mindig úgy 10. rész körül azért nem vettem és olvastam még.

    ReplyDelete
  2. Én se találtam olyan érdekes könyveket, nekem csak a VA 2. és a TB 5. van még előjegyzésben, de jaj, inkább nem is bánom:)
    A Vámpírparákra már Nitánál mondtam, h ennek a csajnak vaddisznóagyarai vannak:P

    ReplyDelete
  3. Ha egy vámpírsztori nagyon jó, tele szimpatikus szereplőkkel akkor nem lehet megunni. Lényeg legyen izgalmas, fordulatos, több szálon futó, humoros és szívbemarkoló.

    Lara Adrian első kötete valóban nem nagy szám, de szerencsére a 2. kötettől egyre jobb lett a történet.

    http://elhaym.wordpress.com/2010/01/01/lara-adrian-2-es-3-kotet/

    ReplyDelete

Subscribe