Még mindig nyerj a Veszíts el egy könyvet mozgalom keretében!

10:29:00 PM

Nemrég megrendezésre került a II. Veszíts el egy könyvet! mozgalom amiben rengetegen vettek részt ;) Könyvesbloggerek, moly-os arcok, és sok sok sok jó fej emberke.

Szívesen részt vettem volna az akción, magán a helyszínen is de Orosháza nincs a közelben, és a szabadságom is véges, nem beszélve a temérdek munkáról ami rám vár :S :(

Aki lemaradt a dolgokról, mint én, az olvassa el Bridge beszámolóját az eseményről. Viszont tök pozitív, hogy a fősuli ahová járok (KJF) is hirdette az eseményt, ment körüzenet a neptunon,, meg ki volt plakátozva a könyvtárban stb. Ezenkívül rengetegen postoltak a neten is dologról úgyhogy én innen szemlélve sikeresnek ítélem meg a dolgokat. Még mindig tart a játék, amiben a Gondolat kiadó 30.000-es könyvcsomagját lehet megnyerni, és még vár jó pár könyv aminek megnyerheted az elvesztési jogát. Nézzük kik és mit ajánlanak most:

Ma éjfélig még válaszolhatsz Cotta kérdésére, és megnyerheted A Lolitát olvastuk Teheránban c. könyvnek az elvesztési jogát.

Cseri Móra Ferenc: Aranykoporsó regényéből kérdez. Ha jól válaszolsz megnyerheted elvesztésre, és jó eséllyel pályázhatsz a fődíjra is. Nyereményekről és akcióról bővebben ITT olvashatsz!

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe