büntessetek!

11:26:00 PM

Ha idén még vennék BÁRMILYEN könyvszerű, könyvnek tűnő, könyvnek álcázott esetleg könyvnek látszó tárgyat szóval bármilyen KÖNYVET akkor verjetek meg. De tényleg!

Azt hiszem elérkeztem arra a pontra, amikor már nem szabad az utcára lépnem (főleg az Astoria környéke veszélyes, de ez mostanság elkerülhetetlen környék egy bizonyos fiú miatt;)) és elindulni boltokba. Az okés, hogy a netes rendelésről leszoktam már egy ideje, csak kivételes akciókban vásárolok (vagy nyerek, az költséghatékonyabb), de sosem tudok egy boltból kijönni úgy, hogy ne vásároljak valamit. Ma sem sikerült, pedig csak 1 (!!!) ajándékkönyvért mentem be a Könyvudvarba, meg a bookline átvenni egy rendelést még múlthétről. A Könyvudvarba tényleg azért mentem, hogy az illetőnek könyvet vegyek, akit a molyos listáról húztam, erre vettem 4 másik könyvet is.

Azzal vigasztalom magam, hogy a Könyvtolvaj csudaakciós volt, Amadea figyelmeztetésére én sem hagytam ki ezt (beleolvastam és rohadtul fog tetszeni, alig várom hogy odáig jussak) úgyhogy öröm van és boldogság :) )


Ezenkívül nálam landolt az Időutazó felesége 1-2 kötete, abból a csúnya zöldből, de kettő együtt csak 1700 valamennyi volt. Nem bírtam otthagyni a Mr Sebastian és a fekete mágus Daniel Wallace regényt, és egy gagyit is kiválasztottam Nancy Bush-tól Szeretlek Holtodiglan címmel, amit jó lesz tuti egy agyeldobós vagy agyleszívós lélektani esetleg horror/krimi/ vámpíros könyv után. Plusz szerzemény még ugye a meglepi könyv, rögtön 2 kötetes kiadásban. Cipeltem is haza ezeket, le is fáradtam.


Más: Múlt héten találkoztam a Cicero Kiadó egyik munkatársával, némi munka és némi könyves eszmecsere miatt. Bár inkább én beszéltem rossz szokásomhoz híven hülyeségeket, de Zsuzsanna nagyon kedves volt és máris előkarácsonyi hangulatot teremtett nekem, amikor megkaptam tőle a teljes Szent Johanna sorozatot, az új Meg Cabot regényeket és Lauren Olivertől a Mielőtt elmegyek-et (régóta kívánságlistás regényt) + még egyet, de az még a munkahelyemen van és most nem jut eszembe címügyileg, de nagyon jó az is. Előre is köszönöm innen is a könyveket, azt hiszem nagyon fogom szeretni őket :)



Naná, hogy ezzel a sok könyvvel 2010 végéig teljesen jól elleszek, úgyhogy tényleg nem vehetek már semmit sem :)

UI: Nemrég a Scott Pilrim képregénysorozatot is megvettem (2-3 részt) mert muszáj volt :D 3 recenziós példányt is kaptam különböző kiadóktól, úgyhogy szerintem most már szilveszterig csak olvasni fogok. Ráadásul így a kitűzött 56 könyvet is teljesíteni is tudom (a moly lista szerint jelenleg 51-nél tartok 2010-ben)

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Ó, a Mielőtt elmegyek-re nekem is nagyon fáj a fogam. :o) Kíváncsi leszek mit fogsz írni majd róla.

    ReplyDelete
  2. Az időutazó feleségét olvastam, élvezetes olvasmány.
    Kíváncsi vagyok meddig bírod könyvvásárlás nélkül!

    ReplyDelete
  3. Én majd figyelek a pénztárcádra, hogy ne költs belőle könyvekre, csak bízd rám magad! ;)
    Nagyon titokzatos vagy ezzel az ajándékkönyvvel kapcsolatban, de van egy sejtésem, hogy kié lesz (aki körül mostanában a gondolataid járnak ;P).

    ReplyDelete

Subscribe