Karácsonyi meglepetés könyvek

4:02:00 PM

Most már leírhatom, hogy a Karácsonyi Moly-os Könyvajándékozós Húzásban kinek és mit vettem, illetve én kitől mit kaptam :)


Tőlem @Anamie kapta meg a Orhan Pamuk: Hó című könyvét, ami a kívánságlistáján is szerepelt :) Ezt szereztem be még a múltkori soksok könyves vásárlás mellé, csak nem mertem leírni, hátha titkon olvas! Sajnos az új borítós változatot a regénynek nem tudtam megvenni, az talán szebben mutatott volna mint a vérző tenyeres (főleg így karácsonykor háháháhá), de Anamie ennek is örült :) Tettem mellé moly-os könyvjelzőt is, hogy legyen mivel jelölni, hogy merre tart a nagy olvasásban.



Engem @sayahime húzott, tőle kaptam meg Dennis Lehane regényét a Viharszigetet, amire már nagyon régen fájt a fogom. Úgy örültem neki!!!! Ráadásul ízléses csomogalópapírban volt a könyv (alig mertem kibontani, hogy nehogy széttépjem a csomagolást mert tetszik a mintája :D ) + tök kedves levelet írt mellé szép levélpapírra nekem és egy saját kezű könyvjelzőt is mellékelt!

Továbbá képzeljétek ma leveleztem Fejős Évával (!!!!), akitől Tünde barátném nyert 1 könyvet a FB-os klubjában. Mivel Tünde éppen külföldön dolgozik így én juttatom majd el neki. Éva letette nekem a recepcióra (igen, igen egy irodaépületben dolgozunk) a Cuba Libre egyik példányát, én meg lefotóztam Tündének a könyvet mert dedikálta is neki. Ráadásul Éva a FaceBookos rajongóinak ajánlja a könyvet. Ezen meglepődtem kicsit :o De azt hiszem ez pozitív és jó dolog, hogy figyel a rajongóira, főleg így az online világban. Kevésen szoktak foglalkozni a közösségi oldalakon a neki írogatóknak, Éva azonban mindenkinek válaszol és igazi nagy eszmecserék mennek az üzenőfalon. Tünde is aktívoskodik ott (helyettem is :D)

Ezenkívül megkeresett FB-on A völgy című könyv fordítója és volt olyan kedves, hogy elküldte a könyvet nekem karácsonyra. Ráadásul beleolvastam és jaj alig bírtam letenni. Annyira szép borítója is van meg a sztori is jónak ígérkezik :) A 2 ünnep között tuti kiolvasom, akkor jobban rá fogok érni mert egyelőre a hó mellett a munka és tanulnivaló hegyek is betemettek.

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe