Olvasnék, de időhiánnyal küzdök..

7:31:00 PM

Vegyes post következik, az olyan vágyálmokról amik még nem teljesültek, mert egyszerűen nincs időm mostanság olvasni. Leköt a sok munka, az iskola meg elrabolnak a barátok és mindig mindig szerveződik valami program. De azért ezeket szívesen látnám a fa alatt, hogy majd ha lesz időm elolvasgassam őket. A képekre kattintva bővebb tartalmat találhattok a könyvekről.

Gail Carrigen: Soulless: Lélektelen
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: november
"Alexia Tarabotti több okból sem élhet komolyabb társasági életet. Elsősorban azért, mert nincs lelke. Másodsorban azért, mert vénkisasszony, apja pedig olasz, ráadásul már meg is halt. Harmadiknak feltétlenül meg kell említenünk a vámpírt, aki az illemszabályokat semmibe véve, bárdolatlan módon lerohanja őt."


Ally Carten: Ha tudnád, hogy szeretlek, megkellene öljelek!
Kiadó: Kelly
Megjelenés: november 30
"Cammie Morgan a Kivételes Ifjú Hölgyek Gallagher Akadémiájának diákja. Tipikus lányiskola ez, amennyiben szokványosnak tekinthető, hogy a tanulók harci művészeteket, valamint a kémiai hadviselés legújabb módjait sajátítják el, és CIA–kódok feltörésével szerezhetnek plusz krediteket." Cammie minden tudománya csődöt mond, amikor találkozik egy hétköznapi fiúval, aki őt ugyanolyan hétköznapinak hiszi, mint bármelyik másik lányt.

Bree DeSpain: A paplak titka (bookline cím)
Sötét erők (Könyvmolyképző oldalán található cím)
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: november
"Grace Divine – a helyi lelkész lánya – mindig is tudta, hogy valami rettenetes történt azon az éjszakán, mikor Daniel Kalbi eltűnt, bátyja, Jude pedig vérbe fagyva tért haza. "


Gulliermo del Toro: A kór
Kiadó: Ulpius
Megjelenés: október
"Mindig köztünk éltek. A vámpírok. Csöndben lapultak a sötétben. Várakoztak. Most eljött az ő idejük. Egy hét, és Manhattannek vége. Egy hónap, és az egész országnak. Két hónap - és az egész világnak. Amikor a vámpírvírus, amely már New Yorkot is megfertőzte, elharapózik az utcákon, megkezdődik a gigantikus méretű háború."

Natascha Kampusch: 3096 nap
Kiadó: Scolar
Megjelenés: november 18.
" Most már elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy az elrablásom és fogva tartásom történetét elmeséljem.” - Natascha Kampusch
"A tízesztendős Natascha Kampuscht 1998. március 2-án, az iskolába vezető úton elrabolta az akkor harmincöt éves, egykori híradástechnikus, Wolfgang Priklopil. Nyolc és fél éven át tartotta fogságban a Bécs környéki házában berendezett pinceodúban."

Robin Maxwell: Óh Júlia
Kiadó: Tercium
Megjelenés: november
" A szenvedélyes szerelmi történet a reneszánsz-kori Itáliában játszódik. Az angol történelmi regények koronázatlan királynőjét Shakespeare Rómeó és Júliája ihlette meg."



Oliver Lauren: Mielőtt elmegyek
Kiadó: Cicero Könyvstúdió
Megjelenés: október
"Mi lenne, ha csak egy napod volna hátra? Mit tennél? Kit csókolnál meg? És mire lennél hajlandó azért, hogy megmentsd a saját életedet?"




Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 3. Egyedül
Kiadó: Cicero Könyvstúdió
Megjelenés: november 11.
"Tízedik első félévében azonban egyre több problémával kell megküzdenie: Arnold külön utakon jár, Virág szerelmes lesz (és ezúttal nem egy tinibálványba), Kinga újabb és újabb mániákkal áll elő, na és Cortez... "



Susan Elisabeth Philips: Mindent a szerelemért
Kiadó: Victoria
Megjelenés: november 20
"Georgie Yorknak rossz napja van. Mi több, sorozatosan rossz napja van. Amerika egykori imádott gyereksztárjának látszólag minden összejött: sikeres karrier, vonzó férj, jó barátok. Szívdöglesztő férje, Lance azonban az ország-világ színe előtt elhagyja Hollywood legújabb irgalmas szamaritánusáért..'"


Scott Sigler: Járvány
Kiadó: Ulpius
Megjelenés: június (de még mindig nem lehet csak előjegyezni)
"Amerikában egy titokzatos vírus szedi áldozatait. Akit megfertőz, őrjöngő gyilkológéppé válik, lemészárolja a családját, majd különös kegyetlenséggel végez saját magával is. Scott Sigler regénye még a legedzettebb thrillerrajongókat is megrázza. "


Vass Virág: Sokszor csókol, India
Kiadó: Ulpius
Megjelenés: november 30
"Török Szonja, a kedves, bár néha kicsit elveszett tévés újságírónő négy kudarcba fulladt szerelem és majdnem esküvő után a klímakutató Hargitai Zoltán oldalán – úgy tűnik – megtalálja végre a boldogságot. Vagy mégsem?"



Carrie Ryan: Kezek és fogak erdeje
Kiadó: Athenaeum
Megjelenés: már megjelent
"Mary világában egyszerű szabályok uralkodnak. Ha élni szeretnél, nem hagyod el a faludat és nem lépsz be a Kezek és Fogak Erdejébe, a zombik közé…A faluban azonban rejtélyes események történnek, ráadásul Mary nem a neki rendeltetett férfiba szeret bele."


Markus Zusak: A könyvtolvaj
Kiadó: Ulpius
Megjelenés: már megjelent
"Liesel, egy kilencéves kislány a nevelőszüleivel él a Himmel utcában. A szüleit koncentrációs táborba vitték. Liesel könyveket lop. Ez az ő története meg a Himmel utca többi lakójáé, amikor a bombák hullani kezdenek. "



Brenna Yovanoff: Az elcserélt
Kiadó: Egmont
Megjelenés: már megjelent
"Mackie Doyle igyekszik úgy élni az életét, mint mindenki más Gentry tökéletes kisvárosában: gondtalanul, boldogan, és egyezményes hallgatásban arról, hogy miért nem történik ebben a városkában soha semmilyen szerencsétlenség. Pedig lenne miről beszélni. "


Ezenkívül teljesen le vagyok maradva a True Blood sorozattal, pedig amikről írtam legutóbb már meg is jelentek. Szégyen és gyalázat, hogy mostanság nincs erre (se) időm.

Veletek nincs így? Hogy csináljam és hogy osszam be az időm, hogy a kedvenc hobbimra is maradjon? Valamit nagyon rosszul csinálhatok azt hiszem...

Ezeket is olvasd el

8 komment

  1. Vígasztaljon a tudat, hogy nagy részük még meg se jelent :)

    ReplyDelete
  2. Ne aggódj, dehogy nem, pont így vagyok én is mostanában, illetve kb. 2 hónapja. Én nem tudok mit tenni, várom a rossz időt, mert az bezár majd úgy is a szobába. :)

    ReplyDelete
  3. Jajj, most látom, hogy most olvasod az Idegenek-et. Kíváncsi leszek mit írsz majd róla. :)

    ReplyDelete
  4. Én is kicsit megakadtam egy ideje, és lassan sikerült bárminek is a végére érni, pedig nagyon szerettem volna. Nagyon jó ez az összeállítás, a Mielőtt elmegyek meg az Elcserélt engem is érdekel. Az Óh, Júliának meg A paplak titkának meg nagyon szép a borítója :)

    Én is elmaradtam sorozatokkal: vár folytatásra a True Blodd (második rész jön nekem még csak), az Adrian Mole sorozat, és a Neveletlen hercegnő könyvek. Valamint jól el akartam újra olvasni a Harry Pottereket a hetedik mozi előtt, de nem nagyon jön össze. :( :)

    ReplyDelete
  5. Bocs, elírtam a Bloodot :)))

    ReplyDelete
  6. Jó kis könyveket néztél ki megint, simán el tudnám képzelni a polcomon a felét. :) Én sem jutok el az olvasásig, pont moly-on is kifakadtam ez ügyben. De látom, ott te sem vagy annyira aktív... :S

    ReplyDelete
  7. Szia! Offolok egyet, vár egy kis játék-körkérdés a blogomon! :)

    ReplyDelete
  8. Idő nekünk sincs sok. Anyukám buszon és megállókban olvas. Én általában reggeli és ebéd közben.

    ReplyDelete

Subscribe