Holnap franciadrazsézok Vass Virággal

10:35:00 PM


Húúúúúúúúúúúúú délelőtt olyan örömhírek értek, hogy csak nah!

Kiderült ugyanis, hogy az Ulpius kiadó Facebookos oldalán (ITT ELÉRITEK TI IS) nyertem belépőt a kedd este 7-től tartandó Vass Virág könyvbemutatóra, amit az Opera melletti Roberto Cavalli szalonban rendeznek meg. Már megkaptam a meghívómat, és közben kiderült, hogy egy aranyos lányka is jön az eseményre aki a FB-on olvasta, hogy én nyertem és írt is gyorsan, hogy menjek mert ő is ott lesz. Így nem kell egyedül árválkodnom a tömegben (már ha az lesz) . Bár az árválkodás nem szokásom, egyedül is elvagyok én bárhol, csak hát ketten jobb lesz nah :)

Kíváncsi vagyok milyen egy könyvbemutató mert a meghívón nem volt rajta hogy mi lesz a program, csak a helyszín és a kezdés. Az biztos, hogy a Vulévu nálam lesz és majd jól aláíratom Virággal és meglesz életem harmadik dedikált könyve. Meg amúgy is érdekel a Franciadrazsé, már millió éve elő van rendelve, és kíváncsi vagyok az új sztorira.

Előző héten az EXIT újság játékán akasztottam le 1 Scott Pilgrim képregényes könyvet, most pedig ez. Szintén az Ulpius Facebookos oldalán volt egy másik játék ahol megnyertem a megjelenése előtt a Rossz karma című könyvet, még múlt héten. Így elolvashatom megjelenés előtt, aztán megvehetem 99 ft-ért a kiadó boltjában extra olcsón.

Nem ördöngősség ám nyerni :) Már sok ismerőst bevonzottam én is ezekbe a szerencsés klubokba akikkel együtt tudok örülni mikor ők nyernek. Legutóbb Ildi barátném örült amikor a TV2 klubjában egy Hugh Laurie könyvet kapott, és nemrég Dávid barátom örömködött aki 400. tagja lett a Jaffa Kiadó klubjának így választhatott a kiadó kínálatából egy könyvet. Egyébként ha van Jaffa könyved, és lefotózod magad vele, majd feltöltöd Facebook-ra és ellátogatsz a Könyvhét-re máris tiéd a standról egy könyv ajándékba. Ugye nem is nehéz ezért dolgozni egy kicsit?

Nah jó elhúzok aludni mert holnap az írónő elszalad előlem, mert olyan zombi fejem lesz a sok nem alvástól hogy húúúúúúúúúúúúúúú.

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe