Új könyves előfizetéses doboz indult

10:37:00 PM


Nagy a csend a könyves előfizetéses dobozok körül a Book a Sloth Club bezárása után. A Bubblebook tartja még magát, és sorra adja ki a dobozait, ám a többi egykori szereplő úgy tűnik már nem aktív a piacon. Most viszont debütált egy új havi meglepetés doboz, ami egy különleges koncepcióval várja a meglepetésre vágyó könyvrajongókat. Olvass tovább és tudj meg többet a Booksy Boxról!


Küldetésem egyszerű: minél több emberhez eljuttatni az olvasás örömét és segíteni felfedezni a legjobb új könyveket. Számomra nincs nagyobb öröm, mint egy új könyv felfedezése, amibe teljesen belemerülhetek – és ezt mindenkivel meg szeretném osztani. Minden hónapban öt különböző műfajú könyvet választok, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt.

– meséli Bathó Éva, a Booksy Box alapítója.

A könyvmolyok és a nassolni szeretőknek lehet érdekes a Booksy Box néven elindult, az olvasást népszerűsítő új, magyar, havi rendszerességgel megjelenő doboz.

A koncepció a következő: a Booksy Box minden hónapban kiválaszt öt különleges, új megjelenésű könyvet, a vásárlók pedig hónapról hónapra eldönthetik, hogy ezek közül melyik könyv kerüljön az aktuális dobozukba. Okés, eddig olyan, mint a többi dobozos szolgáltatás. 

De mitől lesz az egész egyedibb? Attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolnak a dobozba a havi könyv mellé, hogy legyen mit nassolni az izgalmas könyvek mellé. A dobozok két kiadásban érhetőek el. A Booksy Yummyban egy könyv és 2-3 db csokoládé és édesség kerül, a Healthy boxban szintén egy könyv és 2-3 darab egészséges snack. 

A Booksy Box különlegessége, hogy nem „zsákbamacskát” árulnak, ugyanis a dobozba kerülő könyvet a dobozt megrendelő választhatja ki. A doboz most 5 friss és izgalmas könyvvel indul el útjára december első hetében, így karácsonyra is jó ajándék lehet magunknak, akár könyvmoly ismerősünknek. 

A dobozokba most olyan könyveket választhatsz, mint a Griffendéles kiadású 20 éves jubileumi Harry Potter, az izgalmas krimi A gesztenyeember, Adam Kay Ez fájni fog regénye, André Aichman Találj rám, Katherine Center Egy lépésre a boldogságtól könyve.  

Nekem tetszik a koncepció, és ha minden igaz hamarosan én is belekukkanthatok egy dobozba. 

Kíváncsiak vagytok az első dobozra? Hogy tetszik a koncepció? 




Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe