Íme a májusi Book a Sloth Club felnőtt dobozának tartalma

9:59:00 PM


Újabb ánbokszing bejegyzés következik, ezúttal a felnőtt kategóriájú BASC dobozt bontogattam ki. Igaz kisebb kalandok árán jutottam a dobozhoz, de végre az enyém lett, és imádom. Csak akkor olvass tovább, ha érdekel a doboz tartalma, mert a bejegyzés többi része spoileres lesz! 
Az áprilisi BASC doboz (ami Gondolatspirál névre hallgatott) is eléggé bejött, így amikor pályáztam a 3 hónapos dobozért folyó repsearch játékra csak reménykedni tudtam, hogy elég jók a képeim, hogy nyerjek. Ez össze is jött, így most még 3 hónapig érkeznek a BASC dobozok, és én a májusi új kategóriát, azaz a felnőtt dobozt választottam. Hogy miért? Azért mert a YA-t témát kicsit távolinak érzem már magamtól, angolul nem vagyok annyira perfect, hogy olvassak, így maradtam a felnőtt doboznál.

A postával sajnos volt egy is kaland, mert egy adminisztrációs hiba miatt rossz címre vitték ki szerdán a csomagot. De nem csak az enyémet, hanem mindenki címe összekavarodott, akik felnőtt csomagot rendeltek. Én már szerdán reggel láttam a mailben, amiben tájékoztattak, hogy jön a csomag, és melyik címre. Kicsit kétségbeestem hiszen én nem a József Attila utcában vagyok. A kerület stimmelt, de a másik utca nagyon messze volt tőlem. Felhívtam a Posta ügyfélszolgálatot, ahol egy nőci tök normálisan mondta, hogy kövessem nyomon a csomagot, és ha visszapattan, akkor tudok címet módosítani. Szerencsére erre végül nem került sor, mert a postás amikor ott volt a téves címnél, akkor felhívott, és így tudtam címet módosítani másnapra. Egy nap csúszás még belefér, én már azt vízionáltam, hogy nem hívnak, csak visszakerül a csomag a központba, aztán mire módosítom, meg újra kihozzák már 84 helyen spoilerezik el a dobozt. Ez nem történt meg, igaz nem is figyeltem tegnap a közösségi médiát, hogy ne lássam a felnőtt csomag tartalmát, ami az első volt egyébként a kategóriában.

És erről nem sokat tudtunk meg (nem volt semmi fantázianév), csak annyit hogy egy disztópikus könyv lesz benne. Nost ez össze is jött, de sajnos pont a könyv az, ami effektív nem okozott akkora meglepetést, mert már a birtokomban volt, de mivel nagyon kíváncsi vagyok rá (csak eddig nem volt időm belekezdeni) most egy újabb ok, hogy olvassam már el, mert eddig mindenki ódákat zengett róla. Jó választás volt a dobozba A hatalom, mert fontos könyv, ezt így látatlanban is megállapítottam már.



A májusi BASC dobozban Naomi Alderman A hatalom című könyve kapott főszerepet, de lássuk tételes, hogy mi is volt a dobozban, aztán láthattok a cuccokról is közeli fotókat :) Óh, és még mielőtt elfelejteném: dícséret illeti a beharangozó kártyát, tök jó a dizájn, szép letisztult, és jó nézegetni.

Naomi Alderman A hatalom című könyve (21. Század Kiadó) 
Párnahuzat (21. Század Kiadó) 
Könyvjelző (21. Század Kiadó)
Könyvlámpa (Light in the box)
3 db mágneses könyvjelző (Lucky)
Horgolt lajhár (Nagyné Petrenkó Lea) 
Jegyzettömb (Wilko)
Cadbury keksz (3 féle ízben) 
Zsebtükör (Fable and black) 


Szóval a fenti dolgok lapultak a dobozban, és most néhány szösszenet és persze pár kép a dobozról és a cuccokról. A könyvet említettem, hogy már birtoklom, ezenkívül a könyvjelzőből is volt már egy példányom, és a párnahuzatból is. A vicces, hogy pont most vettem hozzá egy párnát az IKEA-ban, így legalább bele tudtam húzni. A párnahuzat amúgy nagyon jó minőségű, vastag vásznas anyag, és a felirat is instant szerelem. A Mágikus lények BASC dobozban lapuló párnahuzat eléggé műszálas, és vékonyba, bár párnán az sem mutat rosszul.


Az első képen látható a legcukibb horgolt állat (az unokatesómtól kapott rókám mellett), ez pedig ez a kis lajhár. I M Á D O M! Nagyon cukik a mágneses könyvjelzők is, főleg a pandás 🐼 A másik kedvencem a barna kis dobozban lapuló Book lamp, azaz könyv alakú minilámpa volt. Mikor kibontottam az irodában a dobozt (nyilván nem várhattam mikor hazaérek), mindenki azt csodálta és nyitogatta az irodában. Aztán persze itthon Ákosnak is megmutattam, és varázslatos. Ráadásul esküszöm új könyv illata van. Egyébként a lámpa minden kinyitáskor másik színben pompázik, és USB-vel tölthető, ha lemerülne. Nagyon jó kis cucc!


Volt a dobozban némi papírtermék, bár ez a notesz ezúttal telitalálat, mind a felirat (Positive vibes positive life), mind pedig a belseje miatt ugyanis kis levélmotívumok vannak a lap szélén. A Cadbury csoki nagyon jó (örülök, hogy ezt az ízt kaptam), Ákos azt mondta, hogy nem fog sokáig élni. Nagyjából a fenti mondat leírásakor el is kérte a dobozt, és beleevett a kekszbe. Néhány darabja összetört, de az ízén ez nem változtat. Így legalább én csak kis darabokat eszem belőle, hogy törött és nem falom fel az egészet és nem kapok cukorsokkot 😁

A So many books little time feliratú kis kerek rózsaszín dolog egy tükör egyébként, és ez hasznos lesz a táskámba. Az utolsó képen láthatjátok a könyvlámpát használat közben is, a piros szín pont illik a könyv mellé nem?

Összességében nagyon telitalálat lett az első felnőtt BASC doboz, nagyon jó kis cuccokat válogatott össze a csapat, megéri az árát. Attól függetlenül, hogy a könyv, a könyvjelző, és a párnahuzat már otthon van is nagyon boldog vagyok a kis csomagommal, úgyhogy titeket is buzdítalak, hogy rendeljetek.

A júniusi felnőtt csomagban thriller/horror könyv várható, ráadásul Könyvfesztes megjelenés úgyhogy nagyon drukkolok, hogy valami jóság jöjjön. Hajrá BASC, szuperek vagytok! 💪


📦 Ne feledjétek, ha új megrendelők vagytok a BASC-nál, és felhasználjátok a ZAKKANT20 kódot, akkor 20%-ot kaphattok a következő doboz árából :) Az elsőnél még nem él a kedvezmény, de a következő körben már jár a 20%. 


Már csak a júniusi angol YA dobozból van, de ha érdekel akkor irány a rendelés, mielőtt elfogy! 

Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Ez az eddigi legszuperebb doboz és verem a fejem a falba, hogy nem rendeltem meg, bár a könyvet már én is birtokolom :D
    Most amúgy sejtettem, hogy ez lesz benne, egy ilyen könyves lámpát meg veszek magamnak valahol, nagyon szuper! ánbokszing :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Még lehet rendelni, bár már azt hiszem csak korlátozott mennyiségben van/volt. A könyves lámpa külön is kapható lesz, ha esetleg.... Nem akarlak rábeszélni, de az a legszuperebb a dobozban :D :D :D :D Én állandóan nyitogatnám.

      Delete
  2. Nagyon szuper posztot írtál róla, imádom a képeket is. :) :)
    A másik fajta noteszt láttad? :) Engem esz érte a fene, ugyanis pillangós! :O :)
    A kekszből viszont én mindenkinél csak ugyanazt a csokisat láttam. Megmelegítve is próbáltátok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen láttam a másik noteszt, és gondoltam is rád, hogy remélem hogy neked az érkezett, de láttam a mi dobozunk csontra megegyezik. Még a süti tekintetében is. Mi nem melegítettük meg a csokis kekszet, a 6 dból egyébként is kettő volt ép, a többi törött. Ákos egyből felszippantotta kb a morzsákat is, amikor meglátta, szóval RIP süti, sokáig nem élt :D

      Delete

Subscribe