Ezek lapultak a Mágikus lények névre hallgató Book a Sloth Club könyves meglepetés dobozban

4:41:00 PM


A januári Fantasy hősnők névre hallgató doboz után újabb Book a Sloth Club (BASC) csomagom érkezett, így februárban is bontogathattam Magyarország első könyves meglepetés dobozát. A Mágikus lények névre hallgató dobozban sok szuper dolog lapult, így ha érdekel, hogy mi volt a dobozban, akkor olvass tovább. Ha te még nem kaptad kézhez a saját dobozodat, akkor vigyázat, SPOILEREK jönnek!
Amikor kiderült, hogy a februári doboz Mágikus lények névre fog hallgatni rögtön megdobbant a szívem. Igazából én nagyon szeretem a mágikus lényeket, hiszen  én vagyok a csillámpónik magyar helytartója! (Btw egy előadásban, ahol a könyvesbloggerkedésből beszéltem, a végére még a csillámpónikat is belecsempésztem és a Twitter profilom szerint is csillámpónihercegnő vagyok) Szóval azt hiszem jóban vagyok a mágikus állatokkal, úgyhogy reméltem, hogy lesz benne valami unikornisos. És nem is tévedtem akkorát... :)

Sajnos a dobozt csak pénteken tudtam átvenni, mert csütörtökön nem voltam az irodában, amikor megérkezett, de kavargó hóesésben hazafelé vágtázni a csomaggal tökéletes hétvége előtti program volt. Rögtön fel is téptem a fehér borítékot, és alatta lapul a jól megszokott BASC-os doboz. Ez jó megoldás, mert sajnos a fehér papír kicsit megviselt lett mire hazaértem, de a doboznak semmi baja sem volt alatta. A doboz dizájn a szokásos, rajta a honlap cím is, ami kicsit félrevezető, mert ezen már nem üzemel a megrendelés, de hamarosan elkészül az új oldal, úgyhogy ott minden egy helyen lesz.

Addig is az alábbi linken tudjátok megrendelni például a márciusi dobozt, amiből szintén kettő féle van. A magyar doobz ÖTÓRAI TEA címet kapta, az angol WELCOME TO WONDERLAND címmel fut.

🎁Használd a ZAKKANT10 kódot, és ha új vásároló vagy, akkor 10% kedvezmény is jár a rendelésed mellé, és még engem is támogathatsz! 💕


→ https://bookaslothclub.shoprenter.hu/ ←


Nekem minden dobozban a legfontosabb, hogy milyen könyv szerepel benne. Ha ez tetszik, és a cuccok között is javarészben olyanok vannak, amik tetszenek akkor pozitív az összhatás. Nyilván engem könnyű meglepni, mert ahogy a férjem szokta mondani "te minden szarnak örülsz" 😀 Szerencsére az előzőleg negatívként emlegetett sok papíráru helyett, most hasznosabb dolgok kerültek a csomagba. De lássuk is mik! 

Az égősorom unikornis alakú és a Tigerből szereztem, a rénszarvast Ákos csempészte oda (ez KIK-es)  de semmi köze a dobozhoz :D


A könyv Kai Meyertől a A betű mágusa volt, amire már fentem a fogam, amikor láttam, hogy megjelent magyarul a Maximnál, így nagyon örültem neki, hogy ez kapott szerepet a dobozban. Tippem se lett volna, hogy ez lesz, de a könyv fülszövegében vannak mágikus lények, és persze sok-sok könyv, sőt könyvtár, úgyhogy biztos, hogy kedvemre való olvasmány lesz. 

Járt a könyv mellé egy exkluzív előszó, ami csak Thaiföldön jelent meg máshol, így tényleg egyedi dologról van szó. Úgy tűnik, hogy megfogadták a BASC-osok a kritikákat, miszerint ezek az extra tartalmak legyenek kicsit igényesebbek és vastagabb papírra nyomtatva, mert Kai Meyer "levele" jó minőségű papírra, és mutatósan van megcsinálva. 

A dobozban volt egy unikornisos párnahuzat, amit én már fel is használtam gyorsan az egyik szabadon kallódó párnámhoz, és tök jó, hogy nagyjából ebből a színből érkezett az a toll alakú toll, ráadásul ehhez a sellős könyvjelző is passzol színben. A könyvjelző elég vékonyka papírból van ez elég sajnálatos viszont a végre szuper cuki lett a doboz tartalmát bemutató kártya. Nagyon tetszenek ezen az unikornisok, meg a kis dínó is nagyon cuki 💕


A mágikus lények koncepcióba végülis beleillik a minyonos robbanócukros nyalóka (mindjárt meg is fogom enni), de nekem a minyonok eléggé távoli dolgok. Nem bírtam igazából a filmeket sem, és mivel mindenen ott vannak ezek a visítő kis figurák, már a víz kiver tőlük. De a nyalóka tuti finom, úgyhogy ezt elviselem. 

A dobozban volt még két Harry Potteres ereklye, és ebből az egyik végre egy furkászos kulcstartó volt és awwwwwww. Bár csak egy kis műanyag izé, de mégis, tökre örültem neki. A bögre volt nálam a leggyengébb láncszem a sellős könyvjelző mellett, mert ez lehetett volna dizájban egy kicsit erősebb. Én ráadásul kicsit koszos bögrét kaptam, kívül és belül is voltak rajta fura foltok, úgyhogy majd jól ki kell sikálnom, mielőtt használatba veszem. A bögre egyébként mindig jó, nem gyűjtöm őket vagy ilyesmi, de van néhány itthon, amiből jól esik teázni. 


És akkor íme a doboz összeségében: 

A februári Mágikus lények doboz teljes pompájában

A kedvenceim a könyv, a párnahuzat, a kulcstartó, de szépen illik a könyv mellé a Libropolisos könyvjelző (ennek köze van a történethez) és az exkluzív előszó is jól sikerült, akárcsak a doboz cuki beharangozója. A bögre kicsit kidolgozatlan volt, és a sellős könyvjelző is mintha csak úgy oda lett volna rakva. A minyonos nyalóka nekem kicsit kakukktojás (láttam van akiébe Trollok filmből volt ugyanez a verzió), de persze azért elfogy :D 

Összességében eléggé tetszett a februári a doboz (azóta megnéztem az angol verziót is, az is nagyon jól sikerült!) és nagyon örülök, hogy újra én is a részese lehettem a kicsomagolás élményének. Köszönöm újfent a BASC csapatának, és le a kalappal, mert sikerült még tökéletesebbé tenni a dobozt! 

Ha szeretnétek a következő (márciusi) dobozból ti is egy példányt, akkor használjátok bátran a ZAKKANT10 kódot és rendeljetek magatoknak 10% kedvezménnnyel. Még február 28-ig vagy a készlet erejéig megtehetitek, mind az angol, mind a magyar dobozra érvényes ez a kód. 


Nektek hogy tetszett a februári mágikus lények doboz? Beszéljük ki kommentben! Mit szóltok az angol verzióhoz? Szofisztikált Macska oldalán megnézhetitek mi lapult abban! 

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Ez a párnahuzat zseniális, nem is feltétlenül az unikornis miatt, inkább a színvilága fogott meg. Köszönöm szépen az említést! ��❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépek a színei tényleg (bár nem adja jól vissza mert már délután fotóztam, és természetesen fények már nem kedveztek annyira). Ami nem is látszik, hogy zipzár van rajta (én azokat a huzatokat jobban bírom). Az említést meg szívesen :)

      Delete

Subscribe