Erotikus könyves meglepetés csomag indult

12:24:00 PM


Újabb szereplővel bővült a könyves meglepetés dobozok piaca. Most az erotikus könyvek olvasóinak szeretnének kedvezni és persze a könyv mellé csomagolt ajándékok is izgalmasak lesznek (legalábbis így szól az ajánló). Mit szólsz hozzá? Vajon van ennek piaca itthon?

Az erotikus könyves műfaj nem áll távol tőlem, szívesen olvasom jól megírt erotikus regényt, de elég ritkán választok ilyen jellegű olvasmányt. Mert egyrészt nem igazán érdekel a téma, és sajnos sokszor futottam bele már szörnyű művekbe (lásd Szürke és társai). Persze vannak azért jó történetek, és sokszor látok a könyves toplistákon ilyen könyveket, szóval veszik ezeket is.

A Taboox erotikus meglepetés doboz már eddig is létezett (elvileg 4 féle van) és most egy könyves változat is érkezik (Taboox Reader címmel), amiben egy 3 hónapnál nem régebben megjelent erotikus könyvet csomagolnak. Meg erotikus meglepetéseket.

De akkor jöjjön, amit a Taboox hivatalos oldalán találtam a csomagról:

TABOOX READER – AZ ELSŐ MAGYAR EROTIKUS KÖNYVES DOBOZ – AHOL A MEGLEPETÉS SEM MARAD EL

Te is imádod az erotikus irodalmat?
Mit szólnál, ha ezentúl havonta meglepnének Téged egy frissen megjelent, gondosan kiválasztott könyvvel ebből a műfajból?
Sőt, a meglepetések sora itt nem ér véget!

A TABOOX csapata a könyveik mellé olyan különleges meglepetéseket csomagol, amelyek elkényeztetik az érzékeidet, és segítenek elmélyedni az olvasás élményében.
Ugyan ki mondana nemet egy ilyen izgalmas dobozra?

MIT REJT A TABOOX READER EROTIKUS KÖNYVES DOBOZ?

Egy 3 hónapnál nem régebbi megjelenésű könyv az erotikus irodalom műfajából
A könyvhöz kapcsolódó izgalmas ajándékok (4-8 db)

Maga a doboz 9800 forintba kerül, és még erre jön a szállítási költség, ami 980 forint. Vajon mit tartalmazhat a majdnem 11 ezer forintba kerülő meglepetés csomag?

Nekem lennének tippjeim: síkosító, óvszer, ehető fehérnemű, valami szado-mazo kiegészítő (főleg ha BDSM témájú a könyv) esetleg masszázsolaj, netán mellbimbó csipesz, de ennél vadabb dolgok is eszembe jutottak :D

Szerintetek lesznek majd megrendelői a doboznak? És vajon ki lesz aki elsőnek megánbokszingolja a csomagot???? Jöhetnek a kommentek! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! 





Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe