2017-ben ezek a posztokat szerettétek a legjobban a blogon #évértékelő

5:13:00 PM



Hivatalosan is két és alig fél nap van hátra az évből, így úgy gondoltam nem árt elkezdeni a visszatekintést, ha már úgyis mindenki kiheverte a bejglikómát és az ünnepi rohangászást :) Január elsejéig mindennap érkezik egy poszt, amiben egy kicsit visszatekintek az elmúlt évre. Jöjjön az első poszt, amiben elárulom, hogy mire kattintottatok a legtöbbet a blogon. Néhány poszton én is meglepődtem, annyit elárulok!

Majdnem 1800 ember kattintott az első magyar könyves meglepetésboxról szóló kicsomagolós bejegyzésemre, ami így toronymagasan vezeti az idei legnépszerűbb bejegyzések listáját. A Book a Sloth Club tesztdobozába sok szuper cucc került (a novemberi első éles dobozról itt írtam), és igyekeztem tényleg őszintén leírni a véleményemet, mert maradéktalanul azért nem volt elégedett. Az első éles dobozban már változtattak, azóta pedig kijött a decemberi, de ebből nem rendeltem.

1472 embert mozgatott meg Ambrózy báró Bitó és borostyán című kalandja, ami a 3.5 része a történetnek. Jelenleg a befejező 4. részt olvasom, és annyit elárulhatok elöljáróban, hogy nagyon izgalmas és szövevényes ez is.

1409 embert érdekelt Böszörményi Gyula másik regénye, az Ármány és kézfogó, aminek olyan függővége volt, hogy a falat kapartam.

Amikor megírtam a legjobb külföldi meglepetés dobozok posztot, még nem sejtettem, hogy érkezik a BASC doboza. 1371-en viszont szívesen böngészték a bejegyzésemet, és tudom, hogy sokaknak tetszettek ezek a dobozok. Tök jó, hogy azóta már nekünk magyaroknak is forgalmaznak elérhető dobozokat. 

Oravecz Nóra Van egy ötletem című könyve 1368 embert érdekelt, amin eléggé meglepődtem, mert bevallom a könyvtől én sem vártam túlzottan sokat, pedig témájában elég jó olvasmány volt. Érdekes belátni, hogy 2017-re az influencerek, és véleményvezérek, youtuberek, bloggerek mennyire véleményformálóak lettek és mennyire részt vesznek a márkák kommunikációjában. Vannak akik jól élnek ezzel, míg mások rossz irányba haladnak. 


A Kiborító könyvmarketing - avagy dolgok, amiktől a hajamat tépem témázós poszt volt, de 1317 embert érdekelt, és tök sok komment jött a bejegyzésemhez, amivel sokan egyet értettek. Remélem a könyvkiadók is megfogadják a benne található kis kritikát, és pozitív irányba indulnak el 2018-ban!

Egy icipit maradt le az előző poszttól a 21. Század Kiadó KULT-könyvek sorozatáról szóló beharangozóm. A könyvek itt pihennek azóta az íróasztalomon, és nagyon várom már, hogy belekezdjek mindegyikbe. Csodás és igényes kiadások lettek, és nagyon jókat olvastam már mindegyik történetről. Öröm, hogy végre van egy magyar kiadó, aki ilyen ízléses könyveket, és tartalmas olvasmányokat ad ki! 

A Tűzeső 1300 emberhez ért el, és bár a Lebegést nem tudta megismételni, de Brittainy C. Cherry felkerült az írók, akiknek minden könyvük tetszik listámra.  A Csendfolyót is szerettétek, az is 1146 emberhez ért el.

Végül, de nem utolsó sorban 1126-an kattintottátok le a Könyvfesztiválos kívánságlistámat. Bevallom imádok könyves ajánlókat, listákat gyártani magamnak (és persze online magazinoknak), úgyhogy 2018-ban is várható pár ilyen :) 


Köszönöm az összes olvasást / látogatást, jövök még mindenféle listából a következő napokban! 


Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Marad a tendencia, hogy mindig az "egyéb" posztok nyernek, nem a konkrét könyvajánlók, de azért jó látni, hogy van könyves is az élbolyban. :) A Leányrablást beteszem vcs-be jövőre, hogy most már én is megismerjem végre ezt a jó kis sztorit. :)
    Szép számok, jó kis posztok, csak így tovább jövőre is!! :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remélem, hogy tetszeni fog az Ambrózy sztori, én teljesen odavoltam az egész sorozatért, és legalább neked nem kell függővégek miatt a falat kaparni :D :D :D Hajrá neked is a 2018-as évbe, legyen sok egyé poszt, meg témázás mert úgy látszik az kell a népnek!

      Delete

Subscribe