Szeptemberi szerzemények

10:15:00 PM

Ebben a hónapban egy forintot sem költöttem könyvekre. Örvendjünk! A Rukkolán hegyekbe állnak a happontjaim, így amikor néhányszor szerencsém volt (pontosan háromszor), akkor gyorsan kattintottam és könyvekhez jutottam. 8 könyvet még mindig beszerezhetek, mert én már egy csomót feltettem, de egy ideje ezt már meguntam a sok érthetetlen felhasználó miatt és főként az miatt, hogy nem tudtam semmit sem szerezni hosszú hónapokig. Szeptemberben úgy tűnik szerencsém volt :)



A legeslegnagyobb jóság, hogy A vérbeöltözött Annát elvittem 300 (!!!) ember előtt nano- századmásodpercekkel azután, hogy jött az email, hogy happolható. Hahahahahahahahhha :D Sátáni kacaj! Régóta el szeretettem volna olvasni (azóta meg is történt, lesz majd róla post hamarosan), elöljáróban annyit, hogy nem csalódtam nagyot.



Jennifer Cruise könyveit szépen lassan beszerzem a Rukkoláról, most a Szerelmes szélhámosok könyve landolt nálam, tök jó állapotban van és ahogy beleolvasgattam már előre látom, hogy fogok nevetni közben.




A Csók, pont jókor igazi YA regény lesz, és ha nem nagyon rontották el, akkor imádni fogom. Csak jussak el odáig majd, hogy rávessem magam.

Ebben a hónapban egyébként inkább a várólistás polcomat csökkentettem, már csak 2 nehéz könyv van hátra (Beszélnünk kell Kevinről, Úgysem ismered - épp ezt olvasom) és a Ghost hunter, amit majdnem elkezdtem Anna után, de inkább várok vele, a szellemekből néha megárt a sok. (Mondom én, aki múlt héten néztem meg a moziban a Démonok közt című filmet, ami nagyon parázós és ajánlom nektek is, ha oda vagytok az ijesztgetős mozikért)

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe