Augusztusi szerzemények

10:25:00 PM

Elég sok könyves bloggernél láttam már ezt a rovatot, és mindig irigykedve néztem, hogy milyen jó könyveket vettek, cseréltek, kaptak, recibe szereztek, hogy úgy gondoltam én is összegyűjtöm az e havi listámat. Legalább visszatekintve láthatom hónapról hónapra majd, hogy mennyit költöttem könyvre. Aztán szörnyülködöm. Vagy örömködöm. Vagy egyszerre mindkettő :)


Amiket vásároltam:

Egy kedves moly még augusztus elején írt egy karcot Akciós könyvek zónába arról, hogy akciós az Alexandrában a Feed - Etetés. Mivel az egyik kedvenc témám a zombis könyvek, így rögtön lecsaptam rá a 35%-os akcióval így 2400-ért enyém lett Mira Grant könyve.




Kaptam a szülinapomra a Libritől egy születésnapi kupont (bezzeg más kiadó nem sietett köszönteni. Ezt megjegyeztem! :D) és mivel régóta szerettem volna beszerezni a Vérmacska második részét (az elsőt happoltam a Rukkolán) megrendeltem a folytatást. Az anyóspajtás is olvasta az első részt és imádta, már egy ideje kérdezgeti, hogy a 2. részt mikor szerzem be. Így  megleptem magamat őt 1399 ft  helyett a 10%-os születésnapi kupont felhasználva 1.259 forintért lett egy macskás könyvem.


Recibe kaptam:

Sajnos az Oravecz Nóra könyvbemutatón nem tudtam részt venni (istenbizony ott akartam lenni, hogy saját szemmel lássam a rajongókat, az írónőt mert kíváncsi voltam) de a Libri kiadó munkatársa előzőleg megkeresett, így kaptam egy példányt Nóri új könyvéből. Azóta már el is olvastam, írtam róla ITT >>> 



Nemrég jelent meg Leiner Laura új könyve, a Bábel, amit a GABO kiadótól én is megkaptam :) Pont tegnap írtam postot a fesztiválos élményekről, úgyhogy egy kicsit jó volt nosztalgiázni így nyár végén. Idén egy fesztiválra sem jutottam el, de könyvben tetszett Laura kitalált Bábel fesztje. Írtam róla ITT >>>

Rukkolán keresztül érkezett / Cseréltem:



Egy ideje nem nagyon tudtam könyvet szerezni a Rukkoláról, mert sosem azokat pakolták fel, amikre nekem van szükségem, vagy amiket én szeretnék elolvasni. Néha szerencsém volt, gyorsan kattintottam és egy-két chick-lit-et elbitoroltam más elől hahahahaha :) Sophie Kinsellának nagyon örülök, lassan meglesz mindegyik könyve, Jennifer Cruise Fogadj rám-ját meg régóta terveztem, hogy elolvasom. Igaz 490-ért a Könyvudvarban is megvehetettem volna, de így valahogy jobban örültem neki.

A fehér felhő földjén című könyvet Szilvamaggal cseréltem. Ő megkapta a Vakságot (tavaly szereztem Rukkolán, de nem volt hozzá türelmem, ki se nyitottam igazából) én pedig Sarah Lark könyvét. Régóta szerettem volna elolvasni, úgyhogy remélem tetszeni fog.

Azt hiszem nem annyira rossz arány ez, egészen visszafogtam magam a nyári árleszállításoknál :)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Dejó, beszálltál a hóvégi zárásokba :)
    óóó, én kétszer ennyit zsákmányoltam, basszus, tényleg nagyon sokat... :D

    ReplyDelete
  2. Szia!

    Mostanában valahogy nekem is könnyebb volt a rukkolán happolnom, nem is értettem a dolgot, de örültem neki. :) Amúgy tényleg jó ötlet ez a havi összesítés, de azt hiszem, nálam ennek nem lenne értelme, mert sokszor olyan pangás van... :)

    Puszi

    u.i.: Nem tudom, tudod-e, de van új olvasód Szandi személyében. Aki lassacskán az alapján veszi meg a könyveket, hogy Te milyen értékelést adsz. :)

    ReplyDelete

Subscribe