Megmutatom, hogy mi várt a Book a Sloth Club júliusi felnőtt dobozában

10:41:00 PM


Újra eljött a hónap közepe, amikor is sorra érkeznek a könyves blogokra a Book a Sloth Club (röviden BASC) dobozokról készült unboxing bejegyzések. Én sem maradhatok ki, hiszen ebben a hónapban utoljára érkezett a BASC csapattól a nyereménydobozom, ami ezúttal is a felnőtt kategóriát rejtette. Nézzük mi lapult a dobozban, ami megint elég jó lett. A tovább mögött SPOILEREK következnek!

Múlt hét pénteken érkezett meg a júliusi BASC doboz, amiért külön be kellett menjek a céges csapatépítő másnapján a melóhelyemre, mert hát oda jött. Az biztos volt, hogy nem bírtam volna ki, ha várnom kell hétfőig, hogy megtudjam, hogy mi van benne, úgyhogy ez a plusz kör nagyon is kellett. Bár szerdáig még spoiler időszak van, de azért én parázok mindig, hogy valamit félrekattintok és hoppp máris meglátom a doboz tartalmát valahol.

Az elmúlt hónapokban egyébként egyfajta szent és sérthetetlen tevékenység lett, hogy megszerzem a dobozt, aztán hazarohanok vele (szó szerint futottam a villamoshoz hogy elérjem, miközben majdnem elhagytam a dobozt :D) és nyugiban kinyitogatom. Előszedem a levélbontó kést, és igyekszem sérülés nélkül kinyitni a nagy barna dobozt, ami alatt a cuki lajháros kisebb doboz lapul. Valahogy lehámozom a tetejét, majd zizegtetem a papírt, és gyermeki lelkesedéssel szedem ki a cuccokat a papír alól és ámulok, és persze megpróbálok rájönni, hogy mi micsoda. Szóval ez történt most a júliusi BASC doboznál is, amiről csak annyit lehetett tudni, hogy a romantikus kategóriába fog tartozni és egy new adult könyvet fog tartalmazni.

Lássuk mi lapult a rózsaszín papír mögött:

Rachel Van Dyken: A csábítás szabályai
Yamuna erdei gyümölcsös tömbszappan
Mini light box (fénydoboz hozzátartozó betűkkel) A6 méretben
Fém könyvsarok (4 db)
Flamingós hűtőtáska
Terry narancsos csokoládéja
Koktél illatú gyertya (többféle: Margartia, Cosmopolitan, Mojito, Pina Colada)


 


A romantikus koncepció teljesen átjött a doboz tartalmából, bár arra nem igazán jöttem rá, hogy a rózsaszín kártyán miért egy téli ital van (habos kakaó / kávé bögrében) így július közepén? Bár lehet hogy csak ilyen képet talált a grafikus, amin még szívek is vannak. Nem kukacoskodom, mert maga a kártya nagyon minőségű, szép betűtípussal, strapabíró papírra nyomtatva. Jó, hogy a BASC csapat tartja a színvonalat, és ez a termékeknél is így van.



A fénydoboz szuper ötlet volt, bár nekem van már egy jóval nagyobb (from JYSK), de így legalább lesz az íróasztalomon is egy, amit kedvem szerint változtathatok. Nem mondom, hogy felesleges cucc ilyen, mert elég kreatívan lehet használni a fotókhoz, de bevallom a nagyot sem igazán cserélgetem, viszont nagyon szépséges, mert amikor valaki odamegy a könyvespolcomhoz azonnal megnézi. Felkapcsolva pedig tök menő lesz a polcom tőle.



A koktél illatú gyertya nekem a pina coladás illatban érkezett, és mivel ez a kedvenc alkoholos italom (a vodkanarancs, és a vice házmester után) nagyon tetszett. Ráadásul annyira intenzív illata van, hogy azonnal megkívántam egy koktélt. Vagy kettőt. Hmmmm... Bár át lehetne adni illatokat egy blogbejegyzésen keresztül!

És ha már illat, akkor a szappannak tudom, hogy elképesztően jó illata van, mint minden Yamunás cuccnak. Igaz mostanság nem használunk szappant, csak folyékonyt, de majd muszáj leszek felavatni és szagolgatni, mert ez jó cucc ám!



Bevallom nálam a felesleges kategóriába a fém könyvsarkok kerültek, mert melyik könyvemre tegyem fel? Egy puhaborításon bénán mutat, a kemény fedeles könyveim pedig nem igazán bőrkötésűek, hogy szépen illeszkedjenek rájuk a sarkak. Szóval ezzel nem tudom még, hogy mit kezdjek... Ötlet?

A hűtőtáska telitalálat, már akartam venni hasonlót a Tigerben, illetve láttam tök jót a Rossmannban is (de ahhoz kuponok kellenek), szóval tök jó hogy ez megérkezett. Igaz nem túl nagy, de pár tölcséres fagyinak jut benne hely mondjuk + néhány szendónak és kis üdítőnek is.

A csokit már kóstoltam (mármint nem most, hanem régebben, mert Ákos kapott valakitől) és nagyon narancsos volt, és azonnal felszippantottuk kibontás után. Ennyit a bikinibodyról, köszi BASC ;)



És hogy akkor essen szó a könyvről is... Bevallom magamtól sosem vettem volna meg Rachel van Dyken könyvét, bár kettőt már olvastam tőle, (Egyetlen, Egyetlen méreg)  de a fülszöveg alapján ez az érzéketlen csajozógép átváltozatatja a helyi béna csajt szitu nem nélkülözi a kliséket. Persze ettől még lehet, hogy nagyon jó, a molyon 85%-ra imádják (főként lányok), és khmmm a borító elég szexi, de nem a kockás hasfal miatt imádunk egy könyvet. Majd nyilatkozom róla, ha elolvastam.

Szóval maga a könyv annyira nem nőtt a szívemhez, és a könyvsarkak se, de a többi cuccban van potenciál, és szerintem nagyon sokak vágyát teljesítették most a BASC-osok ezzel a fényboxszal, és a flamingós hűtőtáskával. Sőt! Szerintem a koktél illatú gyertya és a szappan is nagyon jó választás és illik a témához. Én elégedett vagyok a dobozzal, a könyvtől nem vártam már eleve többet, szóval nem vagyok egyáltalán csalódott.

Nektek hogy tetszett a júliusi doboz? Rendelnétek a következőből? 


Az augusztusi dobozok megrendelési időszaka már véget ért, de a szeptemberire lehet majd pályázni bő két múlva.

📦 Ne feledjétek, ha új megrendelők vagytok a BASC-nál, és felhasználjátok a ZAKKANT20 kódot, akkor 20%-ot kaphattok a következő doboz árából :) Az elsőnél még nem él a kedvezmény, de a következő körben már jár a 20%. 

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe