Mészöly Ágnes - Darwin-játszma beharangozó

8:57:00 PM


4 kamaszlány, egy osztályközösség és az osztályfőnök. Mai regény, mai szereplőkkel, mai stílusban. Mészöly Ágnes húsbavágóan valódi és meglepően őszinte regényt írt, ami játszódhatna bármelyik szakközépiskolában, vagy gimnáziumban. Kata, Patrícia, Lidi és Zsófi eldöntik, hogy nem hagyják, hogy új osztályfőnökük Kecskeméti Gábor uralkodjon felettük. A 4 lány összefog, és megalapítják a Darwin Daughters-t, aminek sötét és kegyetlen céljáról szól a regény.


Mészöly Ágnes - Darwin-játszma 

Minden olyan bonyolult...

Kata egy elitgimnáziumba jár, ő a legjobb matekos, rendszeresen maratoni távokat fut, a fiúkat le sem tudja vakarni magáról, és ráadásul az anyja is jó fej. Valami még sincs rendben az életében. Három barátnőjével együtt ő is úgy gondolja, minden könnyebb lenne egy másik osztályfőnökkel. Kata, Patrícia, Lidi és Zsófi titkos szövetséget köt: ők lesznek a Darwin’s daughters, az evolúció titkos ügynökei. Az osztályfőnökük ellen indított, kamasz daccal teli bosszúhadjárat szinte észrevétlenül durvul el. Ki tudja megmondani, hol a határ?
Itt és most, velünk, körülöttünk, bennünk játszódik és lüktet tovább a könyv szereplőinek élete.
Ennek a történetnek tétje van. Annyi bizonyos, hogy nem lányregény...


Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 304
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9789631197990


Kata visszaemlékezéséből a legvalóságosabb szemszögből olvashatjuk el a tragikus történések elindulását, ami egyre és egyre tart ahhoz a végponthoz, ahonnan nincs már visszaút. Az evolúció törvénye még egy szakközépiskolában is megfigyelhető, és fájdalmas meglepetéseket tartogat az olvasónak.

Tarts velünk te is, a Könyvfesztivál után te is részese lehetsz a Darwin játszmának. Addig is ajánljuk figyelmedbe a könyvet, amibe ITT BELEOLVASHATSZ!

http://www.mora.hu/olvass-bele/darwin-jatszma

Az írónő a Könyvfesztiválon dedikál, 04.25-én szombaton 17:00-kor a Móra Kiadó standján. A programokról bővebben itt olvashatsz!

Ne feledd, hamarosan jönnek a bejegyzések, és te is megtudhatsz mindent Darwinról és a kamaszok tervéről, ami nagyon sok ember életét megváltoztatja.

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe