Hol szerezhetsz be legálisan e-könyvet? - Beharangozó

10:34:00 PM

kép: weheartit
Egy ideje szorosabb kapcsolatom van a Kindle olvasómmal, mint a pasimmal, a barátaimmal vagy a családommal, mert a nap 24 órájából 18-ban használom legalább. Ezen olvasom a BKV-n és ezt nyomogatom munka céljából is. Sosem hittem volna, hogy majd meggyőz ez a kis szerkezet és a hozzá beszerezhető elképesztő mennyiségű olvasnivaló, de úgy tűnik a világ változik. Persze ettől még a papírkönyveket sem felejtettem el, azokat is imádom, de az utóbbi több mint fél év során elég sok ismeretet gyűjtöttem össze az e-könyves témában is.

Gondoltam, megosztom itt a blogon tapasztalataimat, hátha jól jön ez majd a kezdő Kindle (vagy bármilyen más olvasóval, táblagéppel) rendelkező, de a legális olvasásra törekedő könyvmolyoknak.

A torrent oldalakra felpakolt silány minőségű szar szkennelt mindenféle könyvek helyett annyi oldal van ahol lehet legálisan könyvet venni és aztán olvasni. Miért ne tennék ezt, ha van rá lehetőség? A letöltögetett cuccokat  idő átkonvertálgatni, kell hozzá megfelelő program és a végeredmény sem garantált. Kinek van erre ideje?

A magyar e-könyves piacon már jó pár (kisebb és nagyobb) szereplő kínál olcsón (sőt! sokszor ingyen is) e-könyveket, így nem érdemes illegálisan csencselni és fórumokon könyörögni egy-egy frissen megjelent könyvért.

A leendő bejegyzések egy-egy e-könyves áruházat, vagy oldalt járnak majd körbe meghatározott témák szerint. Lesz itt szó majd az árakról, letölthető fájlformátumokról, az oldalak használhatóságáról, közösségi kommunikációjáról, akcióiról, kínálatáról meg mindenről, amit még jól kitalálok majd. 

Addig is keep calm és olvassatok legálisan! ;)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Ez szuper, kíváncsi vagyok a leendő posztokra - nekem - hiánypótló:)

    ReplyDelete
  2. hú, én mint nagy Kindle-rajongó kíváncsian várom ezeket a bejegyzéseket :)

    ReplyDelete

Subscribe